Huippusiivous: Mutkaton ja toimiva yhteistyö on tuottavan markkinoinnin avain

15.8.2022 | Lukuaika 0 min

Huippusiivouksen toimitusjohtaja Mari Nurkkala toimi aiemmin omalla toiminimellään siivousalalla, mutta toiminnan tavoitellessa kasvua hän koki, että yhtiömuodon muuttaminen osakeyhtiöksi helpottaisi käytännön asioita ja vapauttaisi enemmän resursseja varsinaiseen työhön. Huippusiivous kotipalvelut Oy perustettiin viime vuoden keväällä ja se tarjoaa tällä hetkellä monipuolisia siivouspalveluita viiden työntekijän voimin Oulussa ja lähikunnissa. Yritys on erikoistunut kotisiivouksiin, mutta myös erilaisten toimitilojen siivoukset hoituvat kädenkäänteessä näiden ammattilaisten tekeminä.

Fonecta Kontaktin avulla tiedot päivittyvät kerralla kaikkialle

Fonectan ja Huippusiivouksen yhteistyö alkoi lähes heti osakeyhtiön alkutaipaleella, kun Mari Nurkkala vaikuttui Fonectalta löytyvästä Kontakti-ratkaisusta.

Kontakti mahdollistaa yrityksen kattavien ja yhtenäisten tietojen löytymisen Fonectan omien palveluiden (Fonecta.fi, Finder.fi, Fonecta Caller ja Numeropalvelu 020202) lisäksi yli kahdestakymmenestä verkosta löytyvästä kanavasta. Eri kanavissa näkyvien tietojen hallinnointi onnistuu Kontaktin avulla kätevästi yhdestä paikasta ja tietojen yhteneväisyys eri paikoissa vahvistaa tunnetusti yrityksen luotettavuutta ja näkyvyyttä.

Kontakti-palvelussa juuri tietojen hallinnoinnin ja päivittämisen helppous on Marin mielestä parasta:

”Verkossa on niin paljon eri kanavia ja jos esimerkiksi aukioloajat muuttuvat, on tosi työlästä alkaa korjata aikoja joka paikkaan. Nyt riittää, että muutan tiedot Oma Fonectassa ja ne korjaantuvat kerralla useaan paikkaan netissä. Se on tosi helppoa ja vaivatonta.”

Toki on elintärkeää, että Huippusiivous on helposti löydettävissä. ”Kysyin Kontaktin alettua tosi monelta asiakkaalta, mitä kautta he meille löysivät ja suurin osa kertoi löytäneensä tiedot Fonectan palveluista tai muista Kontaktiin kuuluvista paikoista. Alusta alkaen oli selvää, että tästä on paljon hyötyä” , Mari kertoo.

Kärkipaikalla tehostusta näkyvyyteen

Kontaktin aikaansaamaa näkyvyyttä tehostettiin viime syksynä Kärkipaikalla, joka takaa Huippusiivouksen näkymisen Fonectan palveluissa vielä entistäkin paremmin hakutulosten kärkikastissa. Kävijäraportin luvut ovat huikeaa luettavaa: Pelkästään tämän vuoden kesä- ja heinäkuun välisenä aikana Huippusiivous on saanut yhteydenottoja Kontaktin avulla 771% paremmin kuin keskiarvollisesti saman toimialan ei-mainostavat yritykset!

Fonectan yhteyshenkilön ja Mari Nurkkalan saumattoman yhteistyön tuloksena Huippusiivous kotipalvelut Oy:llä on Fonectan kautta nykyään myös kotisivut sekä Google-mainontaa. Niidenkin osalta raportit ovat ilahduttavaa luettavaa.

”Tein ennen itse jonkinlaisia mainoksia Googleen, mutta se oli tosi hankalaa ja aikaa vievää. Fonectan ansiosta voin luottaa, että mainokset ovat toimivia ja ammattilaisten tekemiä ja saan itse keskittyä omiin työtehtäviini”, Mari toteaa.

Sujuvaa kommunikointia ja toimiva palvelu

Mari Nurkkalan puheessa kuuluu tyytyväisyys yhteistyöhön. Hän kertoo, että Fonectan yhteyshenkilö osaa ehdottaa aina toimivia ratkaisuja, vaikka keskustelu olisi vain kuulumisten vaihtamista. Kommunikointi on helppoa ja hedelmällistä. Tämä on helppo uskoa molemmin puolin, yhteistyö on antoisaa ja tuottoisaa varmasti myös jatkossa.

”Fonecta on helppo yhteistyökumppani ja varsinkin Kontaktia ja sen helppoutta suosittelen ja olen suositellutkin monille”, Mari suosittelee.

Tutustu tarkemmin: huippusiivous.fi