Fonecta Kontaktikortti palvelunumerolle

Alkaen 149,00  (alv. 0%)/kk Sopimuksen pituus 12 kk. Kokonaishinta 1788,00 € / kortti / 12 kk.

Palvelunumeron Kontaktikortti on erinomainen, järeämpi ratkaisu silloin, kun samasta numerosta soitetaan paljon puheluita usean eri henkilön toimesta — esimerkiksi asiakas-, ajanvaraus- ja päivystyspalvelut.

Kontaktikorttia käyttäessä yrityksesi tärkeät numerot eivät näy tuntemattomana uudelle asiakkaalle soittaessa. Paras tapa välttää vastaamattomia puheluita!

Lue lisää Kontaktikortin hyödyistä

Tilaa verkkokaupastamme Kontaktikortit yrityslaskutuksella!

Palvelunumeroiden Kontaktikortit 149 €/kpl/kk.

Tutustu myös Henkilön Kontaktikorttiin täällä.

Kontaktikortin avulla hallinnoit yrityksesi tärkeiden puhelinnumeroiden tietoja ja kuvia Fonectan hakukanavissa. Fonecta Kontaktikortti -palvelun avulla voit määrittää tarkemmin, mitä tietoja haluat ulospäin näkyvän. Se auttaa varmistamaan, että kun palvelunumerosta soitetaan tärkeitä puheluita, niihin vastataan.

Digikäyntikortti tärkeille palvelunumeroille

Huijauspuhelut ja tietojenkalasteluyritykset ovat yleistyneet niin paljon, että moni suomalainen pelkää vastata täysin tuntemattomaan numeroon. Varmista, että yrityksesi palvelunumeroon vastataan hankkimalla Palvelunumeron Kontaktikortti.

Fonecta Kontaktikortin avulla huolehdit, että tietosi näkyvät puhelun vastaanottajalle varmasti, houkuttelevasti ja oikealla kulmalla. Voit itse määrittää, mitä tietoja haluat näyttää soittaessasi puheluita. Kontaktikortin avulla saat yrityksesi tärkeät puhelinnumerot näkyviin yrityksesi tietoihin Fonecta Callerissa ja Finderissa.

Palvelunumeron Kontaktikortti on erinomainen ratkaisu tilanteisiin, joissa yhden puhelinnumeron takana on useita käyttäjiä: esimerkiksi asiakaspalvelu, tekninen tuki, huolto, päivystys tai ajanvarauspalvelu. Näistä numeroista usein soitetaan myös enemmän puheluita päivässä. Jotta näihinkin puheluihin vastataan, on tärkeää saada esiin se palveluun liittyvä nimi, mistä puhelussa on kyse. Palvelunumeron Kontaktikortilla se onnistuu!

Palvelunumeron Kontaktikortin saat tilattua kätevästi verkkokaupastamme hintaan 149 €/kk, ja tietojen hallinnointi sujuu helposti ja kätevästi Oma Fonectan kautta.

Fonecta Kontaktikortin hyödyt

VARMISTA, ETTÄ ET NÄY TUNTEMATTOMANA

Varmista, että puhelinnumerolla näytetään mistä palvelusta on kyse, kun siitä soitetaan tärkeitä puheluita.

NOSTA YRITYKSEN PALVELUT ESIIN

Nosta yrityksesi tärkeät palvelut esille yrityksesi profiilisivulla Callerin sovelluksessa ja selainversiossa (fonecta.fi).

HALLINNOI TIETOJA HELPOSTI

Oma Fonectan kautta pystyt hallinnoimaan Kontaktikorttien tietoja missä vaan, milloin vaan - tarvitset vain netin!

TUTUSTU MYÖS: HENKILÖKOHTAINEN KONTAKTIKORTTI

Tarvitsevatko yrityksesi avainhenkilöt Kontaktikorttia henkilökohtaisille puhelinnumeroilleen? Henkilön Kontaktikortti on erinomainen ratkaisu esimerkiksi myyjille tai muille asiakasrajapinnassa työskenteleville henkilöille.

Tutustu tarkemmin

Usein kysytyt kysymykset

Palvelunumeron Kontaktikortille voit määritellä puhelinnumeron ja lisätiedon (esimerkiksi tieto maksullisuudesta), nimen, sähköpostiosoitteen, kuvaustekstin, lisätä linkin LinkedIn-profiiliin, liittää kortille kuvan sekä halutessasi määritellä palvelunumerolle aukioloajat.

Kontaktikortti näkyy Fonecta Caller -sovelluksen käyttäjille silloin, kun Kontaktikortti-numerosta soitetaan puhelu.

Lisäksi Kontaktikortti näkyy yrityksen tiedoissa Fonecta Callerissa sekä Finderissa: yrityksen profiilisivulle tulee Lisäyhteystiedot-osio, jossa listataan kaikki yrityksen Kontaktikortti-yhteystiedot. Lisäksi Kontaktikortti-yhteystiedoille tulee oma profiilisivu, jonne pääsee edellämainitun näkymän kautta, mutta voi myös päätyä suoraan esimerkiksi Google-haun kautta. Se on siis erittäin hyvä tapa lisätä yrityksen tärkeiden yhteyshenkilöiden tai osastojen ja muiden tahojen näkyvyyttä verkon hakukanavissa.

Kontaktikortti toimii yhdessä Fonecta Caller -sovelluksen kanssa. Android-puhelimissa numeroiden tunnistus aktivoituu joka puhelussa ja tekstiviestissä, ja se näyttää Kontaktikortin puhelimen ruudulla. IOS-puhelimella numerontunnistus otetaan käyttöön Sirin avulla. Fonecta Caller -sovelluksella on jo yli miljoona vuosittaista käyttäjää.

Fonecta Caller on luotettava suomalainen palvelu, joka toimii sekä selaimessa että sovelluksessa. Fonecta Caller on Suomen laajin virallinen yksityishenkilöiden, julkisten palveluiden ja yritysten yhteystietokanta. Fonecta Caller -sovelluksessa on numeroiden tunnistus, joka aktivoituu puhelun saapuessa. Fonecta Callerin avulla osoitetietosi pysyvät helposti ajan tasalla. Fonecta Calleria voi käyttää joko ilmaiseksi tai hankkia maksullisen Caller Pro -tilauksen.

Kontaktikortti toimii yhdessä Fonecta Callerin kanssa. Sen avulla voit itse määritellä, mitä tietoja haluat näyttää soitettaessa tietystä numerosta Caller-sovelluksen käyttäjille, tai mitä yhteystietoja korostetaan yrityksen profiilisivulla Fonecta Callerissa ja Finder.fi:ssa. Kontaktikortit näkyvät Callerin käyttäjille soittaessa aina — myös silloin, kun käyttäjällä on sovelluksen ilmaisversio, jossa hakumäärä on tullut täyteen.

Näin Kontaktikortti-palvelu otetaan käyttöön

Tilaa tarvittava määrä Kontaktikortteja verkkokauppamme kautta.

Saat tilausvahvistuksen tuotapikaa sähköpostiisi.

Tehtyäsi tilauksen kirjaudu Oma Fonectaan ja aktivoi palvelu.

Täytä Kontaktikortille haluamasi tiedot ja tallenna ne.

Hallinnoit jatkossakin tietoja kätevästi Oma Fonectassa, monen muun hyödyllisen toiminnon lisäksi!