Perusasiat kuntoon

Tämän päivän markkinoinnin perusteisiin kuuluu:

  Helppokäyttöiset verkkosivut

  Yrityksen aktiiviset someprofiilit

  Digimarkkinointi

  Oma Fonecta -palvelun käyttöönotto

Kun nämä ovat kunnossa, helpotat yrityksesi löydettävyyttä kanavasta kuin kanavasta huomattavasti.

Ota Oma Fonecta käyttöön

Ilmainen ja Helppo Näkyvyys

Oma Fonectan avulla päivität yrityksesi tiedot tärkeisiin hakukanaviin, kuten 020202, fonecta.fi, Finder ja Caller. Tavoita potentiaaliset asiakkaat vaivattomasti.

Seuranta ja Analytiikka

Oletko kiinnostunut tietämään, miten asiakkaat löytävät yrityksesi? Oma Fonecta tarjoaa selkeät raportit, joiden avulla voit seurata hakutulosnäyttöjä, profiilinäyttöjä, yhteydenottoja ja muita toimenpiteitä. Tee parempia päätöksiä datan perusteella.

Yksilölliset Suositukset

Etkö ole varma, miten parantaa tuloksiasi? Oma Fonecta tarjoaa räätälöityjä suosituksia markkinointitoimenpiteistä, jotka auttavat sinua optimoimaan näkyvyytesi ja houkuttelemaan lisää asiakkaita.

Kampaamoalan yrittäjä kaataa shampoota käteensä ja keskustelee asiakkaan kanssa

Löydä asiakkaasi

Fonectan palveluiden kautta tehdään 2,5 miljoonaa hakua kuukaudessa.

Näistä osa on sinun asiakkaitasi. Tee asiakkaiden löytämisestä helpompaa lunastamalla ilmainen yritysprofiilisi Oma Fonectassa.

Ottamalla Oma Fonectan käyttöön varmistat, että yrityksesi löytyy Fonectan palveluista kuten Finder, Fonecta.fi, 020202 ja Fonecta Caller.

 

Yrittäjän arjen helpottaja

Oma Fonecta on todellinen yrittäjän arjen helpottaja, jonka kautta hoidat niin yritystietojen päivityksen ja raportit. Palvelun kautta sinua auttaa myös Chat-asiakaspalvelumme.

Oma Fonecta – Usein kysyttyä

Oma Fonecta on yritysten maksuton itsepalvelukanava, jonka avulla käytät Fonectalta ostamiasi palveluita, seuraat tuloksia ajantasaisista raporteista ja tarkistat tilaus- ja laskutustietoja.

Oma Fonectassa on kaikki tämä:

  • Yritystietojen päivitys: Hallinnoi ja päivitä yrityksesi tietoja Fonectan omissa kanavissa sekä parhaimmillaan yli 20:ssa arvostetussa netin haku-, suosittelu- ja karttapalvelussa. Tiedot päivittyvät Oma Fonectassa olevan päivitystyökalun kautta kaikkiin Fonecta Kontaktiin kuuluviin hakupalveluihin kerralla.
  • Raportit: Voit seurata yrityksesi saamien hakutulosnäyttöjen, profiilinäyttöjen, yhteydenottojen sekä muiden toimenpiteiden määriä ja kehitystä ajantasaisista ja selkeistä raporteista.
  • Tilaukset: Voit tarkistaa voimassa olevien tilaustesi tiedot ja tilausvahvistukset.
  • Laskut: Voit tarkastella laskuja, siirtää laskun eräpäivää ja muuttaa laskun toimitustapaa.
  • Artikkelit: Ajankohtaisista artikkeleista ja oppaista voit lukea käytännön vinkkejä digitaalisesta näkyvyydestä ja sen kehittämisestä.
  • Asiakastuki: Tästä osiosta löydät tarkempaa tietoa Oma Fonectasta, sekä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Asiakastuki-osion kautta pääset tutustumaan myös muihin Fonectan palveluihin.
  • Chat-asiakaspalvelu: Oma Fonectassa sinun apunasi on chatbottimme AiNA 24/7.

Oma Fonectaan kirjaudutaan osoitteessa oma.fonecta.fi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.​
Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi niille tarkoitettuihin kenttiin ja paina ”Kirjaudu sisään”.​

Jos et muista mille sähköpostiosoitteelle tunnuksesi on luotu, otathan yhteyttä Fonectan asiakaspalveluun.​

Voit tilata uuden salasanan klikkaamalla ”Salasana unohtunut?” -linkkiä kirjautumissivulla oma.fonecta.fi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, otathan yhteyttä Fonectan asiakaspalveluun.

Yritysasiakkaiden itsepalvelukanava Oma Fonectaan kirjaudutaan nyt erillisellä Oma Fonecta -tunnuksella. Fonectan hakupalveluihin (Fonecta.fi, Finder.fi sekä Fonecta Caller -mobiilisovellukseen) kirjaudutaan edelleen Fonecta-tilillä.​
Jos siis vaihdat salasanan Oma Fonectaan, muutos koskee vain Oma Fonecta –tunnustasi. Fonecta-tilin salasana säilyy ennallaan ja se on tarvittaessa vaihdettava erikseen.

Oma Fonecta –palvelun käyttö ei maksa mitään.

Oma Fonectassa voit päivittää yrityksesi yhteystiedot kaikkiin Fonectan palveluihin: Fonecta.fi:hin, Fonecta Calleriin, Finderiin sekä 020202 Numeropalveluun. Maksullisessa Kontakti-palvelussa tiedot välittyvät lisäksi parhaimmillaan yli 20 netin kanavaan.

Voit itse päivittää mm. seuraavia tietoja: toimipaikan nimi ja osoite, kotisivujen osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, aukioloajat, ajanvarauksen osoite, yrityksen kuvat ja logo, yrityksen kuvaus, tuotemerkit sekä sosiaalisen median linkit. Kun olet tehnyt muutokset, muista klikata Tallenna-painiketta sivun ylälaidassa. Saatavilla olevat kentät riippuvat käytössäsi olevasta Fonecta Kontakti -paketista.

Jos haluat, että yrityksesi yhteystiedot näkyvät rajoitetusti Fonectan palveluissa tai eivät näy lainkaan, otathan yhteyttä Fonectan asiakaspalveluun.

Tällä hetkellä näet seurantaraportit Google Hakusanamainonnan, Google Displayn, Fonecta Kontaktin, Kotisivujen, Fonecta Chatin, Hakukoneoptimoinnin, Facebookin ja Remarketingin tuloksista.

Valitse etusivulta kohta Laskut. Kun klikkaat haluamasi laskurivin auki, saat laskun tiedot sekä voit ladata itsellesi kopion laskusta PDF-tiedostona.

Voit siirtää laskun eräpäivää 14 päivää eteenpäin. Siirron voi tehdä maksutta kerran jokaista laskua kohden. Siirtäminen onnistuu, jos laskun eräpäivä ei ole vielä mennyt ohi. Löydät eräpäivän siirto -painikkeen valitsemalla etusivulta kohdan Laskut ja klikkaa auki haluamasi avoimen laskun tiedot.

Valitse valikon Tilaukset-kohdan alla olevasta kohdasta Laskutustiedot. Valitse laskutustapa ja päivitä tarvittaessa laskutusosoite ja paina tallennuspainiketta. Huomaathan, että paperilaskuista veloitetaan laskutuslisä 10€ + alv / lasku, joten laskutustavaksi kannattaa valita verkko- tai sähköpostilaskutus.

Jos haluat, että yrityksesi yhteystiedot näkyvät rajoitetusti Fonectan palveluissa, otathan yhteyttä Fonectan asiakaspalveluun.