Oma Fonecta raportit ja tulokset

Yrityksen ilmainen markkinointiapuri

Oma Fonecta on yrityksen ilmainen markkinointiapuri, joka auttaa ottamaan ensiaskeleet yrityksen markkinoinnissa ja auttaa yrittäjää kehittämään markkinointiaan. Oma Fonectan kautta hoidat yritystietojen päivityksen ja saat räätälöityjä suosituksia markkinointitoimenpiteistä, jotka auttavat sinua optimoimaan näkyvyytesi ja houkuttelemaan lisää asiakkaita.

Palvelun kautta sinua auttaa myös Chat-asiakaspalvelumme.

Ilmainen ja Helppo Näkyvyys

Oma Fonectan avulla päivität yrityksesi tiedot tärkeisiin hakukanaviin, kuten 020202, fonecta.fi, Finder ja Caller. Tavoita potentiaaliset asiakkaat vaivattomasti.

Seuranta ja Analytiikka

Oletko kiinnostunut tietämään, miten asiakkaat löytävät yrityksesi? Oma Fonecta tarjoaa selkeät raportit, joiden avulla voit seurata hakutulosnäyttöjä, profiilinäyttöjä, yhteydenottoja ja muita toimenpiteitä. Tee parempia päätöksiä datan perusteella.

Yksilölliset Suositukset

Etkö ole varma, miten parantaa tuloksiasi? Oma Fonecta tarjoaa räätälöityjä suosituksia markkinointitoimenpiteistä, jotka auttavat sinua optimoimaan näkyvyytesi ja houkuttelemaan lisää asiakkaita.

Kampaamoalan yrittäjä kaataa shampoota käteensä ja keskustelee asiakkaan kanssa

Näkyvyys Fonectan kanavissa on ilmaista

Fonectan palveluiden kautta tehdään 2,5 miljoonaa hakua kuukaudessa. Näistä osa on sinun asiakkaitasi.

Yrityksen markkinointi kannattaa aloittaa Oma Fonectasta lunastamalla ilmainen Fonecta-yritysprofiilisi. Näin teet asiakkaiden löytämisestä helpompaa.

Ottamalla Oma Fonectan käyttöön varmistat, että yrityksesi löytyy Fonectan palveluista kuten Finder, Fonecta.fi, 020202 ja Fonecta Caller.

Täydennä Oma Fonecta profiili

Yritysprofiilin käyttö on ilmaista

Tämän päivän markkinoinnin perusteisiin kuuluu:

  Helppokäyttöiset verkkosivut

  Yrityksen aktiiviset someprofiilit

  Digimarkkinointi

  Oma Fonecta -palvelun käyttöönotto

Kun nämä ovat kunnossa, helpotat yrityksesi löydettävyyttä kanavasta kuin kanavasta huomattavasti.

Oma Fonecta toimialanäkymä

Toimialavertailu on ilmaista

Askarruttaako mitä kilpailijoidesi liiketoiminnalle kuuluu? Entä miten oma alasi kasvaa ja kehittyy? Ehkä olet pohtinut, että olisi mielenkiintoista vertailla omaa liiketoimintaa kilpailijaan?

Toimialanäkymän kautta pääset tutustumaan alasi kasvutrendeihin, vertailet yrityksesi liikevaihtoa eri kokoisiin yrityksiin samalla toimialalla sekä seuraat toimialasi yritysten määrän ja liikevaihdon kehitystä.  Erityisen hyödyllisenä ominaisuutena toimialanäkymä tarjoaa mahdollisuuden tutustua toimialan huippusuoriutujien tunnuslukuihin: vertaat omaa yritystäsi alasi huippusuoriutujien kanssa.

Oma Fonecta – Usein kysyttyä

Oma Fonecta on yrityksen ilmainen markkinointiapuri, joka auttaa ottamaan ensiaskeleet yrityksen markkinoinnissa ja auttaa yrittäjää kehittämään markkinointiaan.

Yritysprofiilin käyttö Oma Fonectassa ja näkyvyys Fonectan kanavissa on ilmaista: Oma Fonectassa päivität yrityksesi tiedot helposti ja nopeasti Fonectan kanaviin. Oma Fonectan avulla käytät myös Fonectalta ostamiasi palveluita, seuraat tuloksia ajantasaisista raporteista ja tarkistat tilaus- ja laskutustietoja.

  • Yritystietojen päivitys: Hallinnoi ja päivitä yrityksesi tietoja Fonectan omissa kanavissa sekä parhaimmillaan jopa 30:ssa arvostetussa netin haku-, suosittelu- ja karttapalvelussa. Tiedot päivittyvät Oma Fonectassa olevan päivitystyökalun kautta kaikkiin Fonecta Kontaktiin kuuluviin hakupalveluihin kerralla.
  • Raportit: Voit seurata yrityksesi saamien hakutulosnäyttöjen, profiilinäyttöjen, yhteydenottojen sekä muiden toimenpiteiden määriä ja kehitystä ajantasaisista ja selkeistä raporteista.
  • Vinkit: Saat ajankohtaisia digimarkkinoinnin vinkkejä ja räätälöityjä suosituksia yrityksesi näkyyvyden parantamiseksi verkossa.
  • Tilaukset: Voit tarkistaa voimassa olevien tilaustesi tiedot ja tilausvahvistukset.
  • Laskut: Voit tarkastella laskuja, siirtää laskun eräpäivää ja muuttaa laskun toimitustapaa.
  • Asiakastuki: Tästä osiosta löydät tarkempaa tietoa Oma Fonectasta, sekä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Asiakastuki-osion kautta pääset tutustumaan myös muihin Fonectan palveluihin.
  • Chat-asiakaspalvelu: Oma Fonectassa sinun apunasi on chatbottimme AiNA 24/7.

Oma Fonectaan kirjaudutaan osoitteessa oma.fonecta.fi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.​
Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi niille tarkoitettuihin kenttiin ja paina ”Kirjaudu sisään”.​ Voit kirjautua palveluun myös käyttämällä Google- tai Facebook-tiliäsi.

Jos et muista mille sähköpostiosoitteelle tunnuksesi on luotu, otathan yhteyttä Fonectan asiakaspalveluun.​

Voit tilata uuden salasanan klikkaamalla ”Salasana unohtunut?” -linkkiä kirjautumissivulla oma.fonecta.fi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, otathan yhteyttä Fonectan asiakaspalveluun.

Yritysasiakkaiden itsepalvelukanava Oma Fonectaan kirjaudutaan erillisellä Oma Fonecta -tunnuksella. Fonectan hakupalveluihin (Fonecta.fi, Finder.fi sekä Fonecta Caller -mobiilisovellukseen) kirjaudutaan edelleen Fonecta-tilillä.​
Jos siis vaihdat salasanan Oma Fonectaan, muutos koskee vain Oma Fonecta -tunnustasi. Fonecta-tilin salasana säilyy ennallaan ja se on tarvittaessa vaihdettava erikseen.

Oma Fonecta –palvelun käyttö ei maksa mitään. Yritysprofiilin käyttö Oma Fonectassa ja näkyvyys Fonectan kanavissa on ilmaista: Oma Fonectassa päivität yrityksesi tiedot helposti ja nopeasti Fonectan kanaviin ja seuraat yrityksesi hakutulosnäyttöjä ja yhteydenottoja.

Oma Fonectan avulla käytät myös Fonectalta ostamiasi palveluita, seuraat tuloksia ajantasaisista raporteista ja tarkistat tilaus- ja laskutustietoja.

Oma Fonectassa voit päivittää yrityksesi yhteystiedot maksutta kaikkiin Fonectan palveluihin: Fonecta.fi:hin, Fonecta Calleriin, Finderiin sekä 020202 Numeropalveluun. Maksullisessa Kontakti-palvelussa tiedot välittyvät lisäksi parhaimmillaan lähes 30 verkon kanavaan.

Voit itse päivittää mm. seuraavia tietoja: toimipaikan nimi ja osoite, kotisivujen osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, aukioloajat, ajanvarauksen osoite, yrityksen kuvat ja logo, yrityksen kuvaus, tuotemerkit sekä sosiaalisen median linkit. Kun olet tehnyt muutokset, muista klikata Tallenna-painiketta sivun ylälaidassa. Saatavilla olevat kentät riippuvat käytössäsi olevasta Fonecta Kontakti -paketista.

Jos haluat, että yrityksesi yhteystiedot näkyvät rajoitetusti Fonectan palveluissa tai eivät näy lainkaan, otathan yhteyttä Fonectan asiakaspalveluun.

Jos olet ottanut Oma Fonectassa maksuttoman yritysprofiilin käyttöön, näet raportin profiilinäytöistä, toimenpiteistä ja yhteydenotoista Fonectan palveluissa.

Täydentäessäsi yrityksesi näkyvyyttä muihin Fonectan tarjoamiin kanaviin, esimerkiksi Google- tai somemainonnan tai Fonecta Kontaktin avulla lähes 30 verkon eri kanavaan, näet myös näiden palveluiden seurantaraportit Oma Fonectassa.

Oma Fonectassa myös Fonecta Chatin ja Hakukoneoptimoinnin asiakkat seuraavat kätevästi palvelulla saavutettuja tuloksiaan.