Fonecta työnantajana

Yksi talo, monta mahdollisuutta

Haluamme, että työntekijät viihtyvät Fonectalla. Siksi ihmisiin panostetaan. Erilaiset koulutusohjelmat, henkilökunnan yhteiset tapahtumat sekä mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työhön tekevät Fonectasta hyvän ja houkuttelevan työpaikan.

Kaiken tekemämme taustalla vaikuttavat fonectalaiset arvot: fokuksella, fiksusti ja fiiliksellä. Fonectalaisten yhdessä määrittämät arvot ohjaavat päivittäistä toimintaamme sekä näkyvät käytännön tekemisessä niin sisäisesti, kuin asiakkaidemme suuntaan.

 

Fonectalla työskentely
Fonecta on Great Place To Work sertifioitu

Great Place to Work -sertifioitu

Fonectalla panostetaan henkilöstöön ja työhyvinvointiin. Osoituksena tästä saimme taas Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

73 % Fonectan työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Great Place To Work -sertifikaatti™ kertoo fonectalaisten hyvästä kokemuksesta työnantajaa kohtaan. Fonectalaiset kokevat, että Fonectalla ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä (99 %) ja iästä (93 %). Fonectalla voit olla oma itsesi, saat joustavuutta arkeen ja koet tervetulleeksi!

GPTW:n sivuilta löydät lisätietoa fonectalaisten valinnoista kyselyssä sekä meidän fonectalaisten demogafiatietoja jne. Käy kurkkaamassa Fonectan GPTW-sivu!

Millaista on työskennellä Fonectalla?

Fonectan avoimet työpaikat

Tervetuloa töihin yhteen Suomen suurimpaan digimarkkinoinnin taloon! Katso avoimet työpaikat ja lue fonectalaisten kokemuksia alla olevan painikkeen kautta!

”Nautin suuresti, kun saan olla ihmisten kanssa tekemisissä ja pääsen auttamaan yrityksiä.”

Jonna Nenonen, Account Manager, Turku

3 hyvää syytä tulla töihin Fonectalle

1. Inspiroiva työympäristö

Tiimeissä on hyvä meininki, huumoria riittää ja monesti tiimiläiset tapaavat toisiaan myös työajan ulkopuolella. Meillä esimiehemme saavat jatkuvasti huippuarviota tiimeiltään ja lähiesimiestyöhön meillä myös panostetaan. Tiiviit tiimit tekevät yhdessä töitä yhteisen päämäärän eteen.

2. Tekemisen meininki

Fonectalla pääset tekemään merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa työtehtävissä ja kehittämään yritysten liiketoimintaa markkinoinnin ja myynnin keinoin. Asiakkaidemme onnistuminen on meidän tärkein tavoitteemme, jonka eteen teemme töitä päivittäin.

3. Kehitytään yhdessä

Meillä pääset johtamaan oman osaamisesi kehittämistä monipuolisesti modernien työkalujen avulla. Voit edistää työtehtävässä vaadittavaa ammattitaitoasi juuri omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Tarjoamme luonnollisesti myös kattavat perehdytyskoulutukset osana urasi menestystarinaa.

Täältä voit tutustua Fonectan yrityksille tarjoamiin palveluihin.