Fonecta Kontakti Pro

Monitoimipaikkaisten yritysten verkkolöydettävyyden ja paikallisen hakukonenäkyvyyden haasteisiin vastaa Fonecta Kontakti Pro.

Fonecta Kontakti Pro on ratkaisu vaativampiin paikallisen hakukonenäkyvyyden (local SEO) tarpeisiin, kun sinulla on useita toimipaikkoja. Kontakti Pron avulla hallinnoit tietojasi sekä arvosteluja yli 20 digitaalisessa kanavassa, jonka lisäksi voit hyödyntää API-rajapintoja laajempaan tietojen päivittämiseen. Kontakti Pron verkostoon kuuluvat mm. Facebook, Google Business Profile, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.

  • Varmista, että kaikki toimipaikkasi löytyvät verkon eri kanavista oikein ja ajantasaisin tiedoin.
  • Paranna yrityksesi toimipaikkojen verkkolöydettävyyttä ja paikallista hakukonenäkyvyyttä.
  • Hallinnoi asiakaspalautetta ja paranna asiakaskokemusta.
  • Seuraa löydettävyys- ja arvostelutietoja sekä niiden kehitystä suhteessa kilpailijoihisi.

Lue lisää Kontakti Pro -palvelun hyödyistä

Fonecta Kontakti Pron hinta määräytyy toimipaikkojen lukumäärän mukaan. Kertaluontoinen aloitusmaksu kattaa esimerkiksi toimipisteiden perustamisen järjestelmään, tietojen päivityksen ja täydentämisen, Google-yritysprofiilin optimoinnin, Fonectan asiantuntijan pitämän asiakaskoulutuksen ja paljon muuta. Sen jälkeen palvelulla on kuukausimaksu, joka kattaa työkalun lisenssin sekä Fonectan asiantuntijapalvelun. Pyydä tarjous!

Fonecta Kontakti Pron keskiössä on tekoälyyn pohjautuvaa hakuteknologiaa, johon yhdistyy Fonectan asiantuntijapalvelu. Palvelun kautta yrityksesi tiedot kuten osoite, puhelinnumero ja aukioloajat päivittyvät yli 20 digitaaliseen kanavaan.

  • Monitoimipaikkaiset tiedot hoituvat helposti massapäivityksinä.
  • Vastaa sujuvasti yhdestä paikasta yrityksesi saamiin arvosteluihin.
  • Kilpailijaseurannan avulla vertailet yhden työkalun kautta yrityksesi verkkolöydettävyyttä valitsemiisi kilpailijoihin.
  • Käyttöönottopalvelumme kattaa esimerkiksi Googlen yritysprofiilin tietojen lisäämisen ja optimoinnin.
  • Saat asiantuntijoiltamme jatkuvan teknisen ja käytön tuen.
  • Hyödynnä työkalusta saatavaa analytiikkaa ja räätälöityjä tilastoja liiketoimintasi ohjaamisen ja päätöksenteon tukena.

Lue lisää Kontakti Pro -palvelun sisällöstä

Löydy kaikkialta verkosta, oikeilla ja ajantasaisilla tiedoilla

Monitoimipaikkaisten yritysten verkkolöydettävyyden ja paikallisen hakukonenäkyvyyden haasteisiin vastaa Fonecta Kontakti Pro.

Yrittäjä tekee töitä keskittyneesti tietokoneella toimistossa

Kontakti Pro -palvelun hyödyt

Varmista, että yrityksen toimipaikkojen tiedot ovat oikein ja ajan tasalla

Varmista ehjä brändikuva kaikkialla verkossa, kaikille yrityksesi toimipaikoille tarjoamalla digitaalista faktaa ja estämällä virheellisen tiedon leviämisen. Hakukoneet ja asiakkaat luottavat enemmän yrityksiin, joilla on yhteneväiset tiedot eri kanavissa. Pystyt vastaamaan myös monimutkaisiin äänihakuihin esimerkiksi silloin, kun asiakas hakee tiettyä toimipistettä tai kyseessä on auton karttasovellus. Kasvata orgaanista liikennettä paremmalla SERP- eli hakukoneen tulossivun sijoituksella.

Ole läsnä siellä missä asiakkaatkin ovat

Paranna asiakaskokemusta viestimällä asiakkaiden kanssa, asiakkaan itse valitsemassa kanavassa. Julkaise tiedotteita ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Fonecta Kontakti Pro -palvelusta näet kootusti asiakkaiden antamat arvostelut ja esittämät kysymykset. Lisäksi voit seurata, miten sijoitut hakutuloksissa paikallisiin kilpailijoihisi verrattuna. Julkaisujen jakaminen sekä arvosteluihin vastaaminen parantavat yrityksesi hakukonelöydettävyyttä sekä orgaanista näkyvyyttä Googlen kartoissa ja paikallishaussa.

Kontakti Pro

Vähennä manuaalista työtä

Fonecta Kontakti Pro on työkalusi tiedonhallintaan. Hallinnoi ja päivitä yhden työkalun kautta yhdellä klikkauksella yrityksen toimipaikkojen tietoja ja tarjoomaa yli 20 palveluun. Reagoi ja vastaa yritystä koskeviin arvosteluihin ja palautteeseen. Mitä täydennetymmät tiedot yrityksestäsi löytyvät, sitä paremmin vastaat asiakkaiden monimutkaisiinkin hakuihin ja edistät löytymistä paikallisessa haussa.

Paikallinen verkkonäkyvyys monitoimipaikkaisille yrityksille

Kun yrityksesi tiedot ovat yhteneväiset eri kanavissa, asiakkaat löytävät hakupalveluista yrityksestäsi oikeat ja ajantasaiset tiedot. Hakukoneet, kuten Google, arvostavat yhteneväisiä tietoja verkon eri palveluissa ja edistävät yrityksesi löytymistä korkeammilla sijoituksilla paikallisissa hauissa, kuten esimerkiksi Googlen Local Pack -karttatuloksissa.

Fonecta Kontakti Pro -palvelun sisältö

Yrityksesi tiedot kuten osoite, puhelinnumero ja aukioloajat päivittyvät yli 20 digitaaliseen kanavaan. Hallinnoi kätevästi yrityksesi tietoja yhden palvelun kautta kaikkiin eri kanaviin, ja esimerkiksi monitoimipaikkaiset tiedot hoituvat helposti massapäivityksinä. Ajasta etukäteen tulevia muutoksia toimipisteille esimerkiksi juhlapyhille, jolloin tieto muuttuu valittuna päivänä automaattisesti, joko pysyvästi tai väliaikaisesti.

Vastaa sujuvasti yhdestä paikasta yrityksesi saamiin arvosteluihin Googlessa, Facebookissa ja Tripadvisorissa. Lisäksi voit esimerkiksi vastata asiakkaiden Googlessa esittämiin kysymyksiin saman helppokäyttöisen työkalun kautta.

Hanki helposti ilmaista näkyvyyttä luomalla julkaisuja Facebook-, LinkedIn- ja Google -profiileihisi kätevästi yhdellä kertaa, yhdestä paikasta. Voit ajastaa julkaisut ja valita, julkaistaanko ne kaikissa vai vain osassa toimipaikoistasi.

Kilpailijaseurannan avulla vertailet yhden työkalun kautta yrityksesi verkkolöydettävyyttä suhteessa valitsemiisi kilpailijoihin. Työkalun kautta pystyt vertailemaan hakusijoituksia valitsemillasi hakusanoilla sekä Googlen orgaanisissa että paikallisissa hakutuloksissa. Kilpailijaseuranta mahdollistaa myös lähimpien kilpailijoidesi arvostelukeskiarvon jatkuvan seurannan ja vertailun omaan keskiarvoosi.

Avainsanojen avulla pystyt laajentamaan tuote- ja palveluvalikoimaasi, joilla löydyt Fonectan kanavissa. Jos haluat tehostaa näkyvyyttäsi näissä kanavissa entisestään, kysy Fonecta Kärkipaikka ja Kontaktikortti -lisäpalveluistamme.

Fonecta Kontakti Pro antaa mahdollisuuden tehostaa tietojen ylläpitoa REST API -rajapinnan avulla. Voit synkronoida yrityksen toimipisteiden toimintaan ja löydettävyyteen liittyviä tietoja. Lisäksi voit hyödyntää valmiita liittimiä suosittuihin palveluihin kuten Google Data Studio, Hubspot ja Tableau.

Asiantuntijamme auttavat sinut alkuun perustamalla toimipisteiden tiedot järjestelmään. Käyttöönottopalvelumme kattaa esimerkiksi Google Business Profile (ent. Google My Business) -tietojen lisäämisen ja optimoinnin. Palvelu sisältää myös käyttöönottokoulutuksen henkilöstöllenne.

Saat asiantuntijoiltamme jatkuvan teknisen ja käytön tuen sekä kvartaaliraportit, joissa tuodaan esille mahdolliset kehitysehdotukset näkyvyyden optimointiin. Hyödynnä työkalusta saatavaa analytiikkaa ja räätälöityjä tilastoja liiketoimintasi ohjaamisen ja päätöksenteon tukena.

Näin Kontakti Pro -palvelu otetaan käyttöön

Kontakti Pro

Päätä palveluun vietävien toimipisteiden määrä.

Kun olet toimittanut toimipisteiden tiedot, perustamme tilin ja luomme kattavan profiilin.

Optimoimme yrityksen tiedot eri kanavia varten.

Pidämme kattavan käyttäjäkoulutuksen tiimillenne.

Rakennamme tarvittaessa räätälöidyn raportoinnin.

Myös nämä palvelumme voisivat kiinnostaa sinua