Fonecta Kontakti

Fonecta Kontaktin avulla hallinnoit yrityksesi tietoja helposti ja keskitetysti sekä varmistat, että ne löytyvät ja ovat ajan tasalla useissa haku-, suosittelu- ja karttapalveluissa.

Miten paketit eroavat toisistaan?

Miten paketit eroavat toisistaan?

Kaikki Fonecta Kontakti -palvelun paketit tarjoavat yhden työkalun, jonka kautta päivität yrityksesi tiedot kuten osoite, puhelinnumero ja aukioloajat noin 30 verkon kanavaan. Lisäksi voit ajastaa etukäteen tulevia muutoksia toimipisteille esimerkiksi juhlapyhille.

Perus-paketti sisältää kaiken, mitä on Startti-paketissa, sekä lisäksi saat yrityksellesi tehostettua näkyvyyttä Fonectan hakukanavissa (Fonecta Caller, Fonecta.fi ja Finder).

Teho-paketti sisältää kaiken, mitä on Perus-paketissa, sekä lisäksi saat kattavat ominaisuudet asiakaspalautteiden ja usein kysyttyjen kysymysten hallintaan sekä kilpailijoiden seurantaan.

Vertaile pakettien sisältöä tarkemmin

Varmista, että asiakkaasi löytää yrityksesi tiedot ajan tasaisina netin haku-, suosittelu- ja karttapalveluissa, mistä tuotteita tai palveluja etsitään. Fonecta Kontaktin avulla hallinnoit keskitetysti yrityksesi tietoja noin 30:ssa arvostetussa palvelussa.

  • Hallinnoi yrityksen yhteystietoja, aukioloaikoja sekä muita olennaisia tietoja.
  • Ajasta helposti poikkeustietoja sesonkien mukaan.
  • Seuraa ja vastaa arvosteluihin ja palautteisiin.
  • Kaikki tämä helposti ja keskitetysti yhden palvelun kautta!

Lue lisää Kontakti-palvelun hyödyistä

Startti-paketti

  • 59 €/kk + alv

Perus-paketti

  • 79 €/kk + alv

Teho-paketti

  • 139 €/kk + alv

Vertaile pakettien sisältöä ja hinnoittelua

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein noin 30 digitaalisessa kanavassa: mm. Facebook, Googlen yritysprofiili, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat. Fonecta Kontaktin palvelupaketteja löytyy laajuudeltaan kolmea erilaista, yrityksesi tarpeen mukaan.

Paketteihin sisältyvät kaikki nämä elementit: yrityksesi tietojen päivitys kattavasti verkon eri kanaviin, yrityksesi löydettävyyttä parantavat hakusanat Fonectan hakemistoihin, Google-yritysprofiilin optimointi, asiakasarvosteluiden hallinta sekä raportointi- ja päivityspalvelu.

Vertaile pakettien sisältöä ja hinnoittelua

Ei aloitusmaksua

10 päivän peruutusoikeus

Jopa 30 digikanavaa

Oma Fonecta –palvelu

Tee yrityksestäsi helposti löydettävä verkon eri kanavissa

Yrittäjänä sinun tulee ymmärtää, kuinka asiakkaasi etsivät palveluitasi verkosta. Asiakkaat käyttävät erilaisia digitaalisia kanavia – kuten hakukoneita, sosiaalista mediaa ja karttapalveluita – löytääkseen juuri heidän tarpeitaan vastaavat yritykset. Jos yrityksesi tiedot ovat puutteelliset tai vanhentuneet näissä kanavissa, menetät arvokkaita asiakaskontakteja.

Tässä Fonecta Kontakti astuu kuvaan. Me autamme sinua varmistamaan, että yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti löydettävissä. Fonecta Kontaktin avulla varmistat, että yrityksesi tiedot ovat siellä, missä asiakkaasi niitä etsivät – olipa kyseessä sitten Google-haku tai sijaintipohjainen etsintä.

Fonecta Kontaktin hyödyt kiireisille yrittäjille

TARJOA OIKEA TIETO, OIKEAAN AIKAAN

Ajantasaiset ja tarkat tiedot ovat avainasemassa. Jos yrityksesi muuttaa sijaintia, päivittää aukioloaikojaan tai tarjoaa erityisiä kampanjoita, Fonecta Kontakti auttaa sinua päivittämään nämä tiedot nopeasti ja tehokkaasti kaikkiin tarvittaviin kanaviin.

SÄÄSTÄ AIKAA JA KESKITY OLENNAISEEN

Voit päivittää yrityksesi tietoja helposti yhdestä paikasta noin 30 verkon kanavaan yhdellä kertaa ja säästää aikaa oman liiketoimintasi kehittämiseen. Samalla vähennät manuaalisen virheen mahdollisuutta.

VARMISTA TOIMIVA ASIAKASKOKEMUS

Asiakkaat jättävät arvosteluja ja palautteita monissa eri kanavissa. Fonecta Kontaktin avulla voit seurata ja hallinnoida näitä arvosteluja keskitetysti, mikä parantaa asiakaskokemusta ja yrityksesi mainetta.

Helpota työtaakkaasi ja keskitä koko verkkonäkyvyytesi hallinta yhteen palveluun

Hakukoneet, kuten Google, etsivät tietoa lukemattomista eri kanavista ja jos yritys haluaa näkyä hakutuloksissa, on tietojen oikeellisuudella ja näkyvyydellä eri kanavissa merkittävä rooli tässä. Mitä useammassa verkon kanavassa yrityksen yhteystiedot löytyvät, sitä ylemmäs on mahdollista sijoittua Googlen hakutulossivulla. Mutta pelkkä tietojen löytyminen ei vielä riitä, vaan tietojen täytyy olla yhteneväiset ja oikein. Fonecta Kontakti -palvelussa optimoimme yrityksen tiedot eri kanavia varten, jotta ne kulkeutuvat eri kanaviin ja tukevat löytymistä hakukoneista.

Google-yritysprofiili (Google Business Profile) on Googlen maksuton työkalu, jonka avulla yritys pääsee itse hallitsemaan sitä, mitkä tiedot ja paikalliset toimipisteet näkyvät Googlen tuotteissa, kuten Google Mapsissa ja Google-haussa. Ja niitä todellakin kannattaa itse hallita, sillä Googlen yritysprofiiliin syötetyt tiedot nousevat hakutuloksissa korkeammalle ennen muita hakutuloksia. Jos yritys ei ole itse täyttänyt Google-yritysprofiiliaan, sen voi tehdä kuka muu tahansa – profiili on nimittäin avoin kenen tahansa päivitettäväksi. Kontakti-palvelussa suojelemme Google-yritysprofiiliasi niin, etteivät ulkopuoliset pääse tekemään siihen muutoksia.

Yleisesti ottaen kävijöillä, jotka tekevät hakuja Fonecta.fi ja Finder.fi -hakupalveluissa, on korkea ostohalukkuus. Esimerkiksi Fonecta.fi -hakupalvelussa kolme ensimmäistä hakutulosta saa selvän enemmistön yhteydenotoista. Fonectan hakukanavien konversioprosentti — eli halutun toimenpiteen suorittaineiden määrä — on tutkitusti korkeampi kuin Googlen kautta tehdyssä haussa. Kävijät voivat päätyä Fonectan hakukanaviin myös tekemästään Google-hausta hakemistoja näyttävän ”Hae tuloksia” -osion kautta.

Fonecta Kontakti -palvelun avulla varmistat, että niin yrityksesi perustiedot kuin esimerkiksi kuvat ja avainsanat päivittyvät helposti mukaan myös Fonectan hakukanaviin, tehden yrityksestäsi siellä hakevien silmissä houkuttelevamman.

Hakukoneille erityisen tärkeitä tietoja ovat nimi, osoite ja puhelinnumero, eli ns. NAP-tiedot (name, address, phone). Ne tulee viedä kaikkiin haku-, some- ja karttapalveluihin täsmälleen samassa muodossa. Kun yrityksesi luo etsitään, on todennäköistä, että yhteystietoja haetaan suoraan hakukoneista eikä yrityksesi kotisivuilta. Eikä edes välttämättä yrityksesi nimellä, vaan hakulauseella, jossa yhdistyy haettava palvelu tai toimiala, arvostelu, aukioloajat sekä yhteystiedot: esimerkiksi “luotettavin autohuolto Salon seudulla avoinna nyt”.

Kun asiakkaasi on tien päällä ja etsii reittiohjeita luoksesi, ethän tuota pettymystä — väärään tai vanhentuneeseen osoitteeseen päätynyt asiakas ei todennäköisesti enää yritä asioida luonasi toiste. Fonecta Kontaktin avulla varmistat, että yrityksesi ja sen kaikkien toimipaikkojen yhteystiedot löytyvät kattavasti eri karttapalveluiden (kuten Google ja Apple Maps) lisäksi navigaattoreistakin, kuten TomTom.

Jätätkö vastaamatta verkon kautta tulleisiin palautteisiin tai arvosteluihin? On syynä sitten ajan puute tai se, ettei asia tunnu tärkeältä, kannattaa harkita uudestaan. Esimerkiksi Googlen hakutuloksissa sijoittumiseen vaikuttaa myös verkossa olevien palautteiden määrä ja vastaamisen aktiivisuus. Olemalla aktiivinen osoitat arvostusta asiakkaita kohtaan, lisäät asiakastyytyväisyyttä ja vähennät painetta asiakaspalvelulta.

Tiedätkö, missä kaikissa kanavissa yrityksestäsi puhutaan? Muun muassa sosiaalisen median kanavat ja Google tarjoavat asiakkaillesi helpon kanavan palautteen antamiselle. Jos et seuraa näitä kanavia, et tiedä mitä asiakkaasi sinusta puhuvat, tai miten palaute
kehittyy ajan kanssa. Jopa yli 90 % työikäisistä luottaa verkossa oleviin arvosteluihin yhtä paljon kuin puskaradion kautta kuultuun. Hyvät arvosanat ja palautteet ovat äärimmäisen tehokas keino saada lisää asiakkaita. Niitä kannattaa ehdottomasti nostaa esiin yrityksen markkinoinnissa.

Fonecta Kontaktin avulla seuraat Googleen, Facebookiin ja TripAdvisoriin tulleita arvosteluja, mutta myös niihin vastaaminen hoituu kätevästi samasta paikasta.

Tiesitkö, että Google-yritysprofiiliin voi julkaista esimerkiksi tiedotteita, tarjouksia tai tapahtumakutsuja? Nämä julkaisut tulevat näkymään yrityksesi tietojen yhteydessä niin Google-hakukoneessa kuin Google Maps -karttapalvelussa. Tämä on siis erinomainen tapa saada lisänäkyvyyttä hakutuloksissa.

Yli puolet täysi-ikäisistä suomalaisista käyttää Facebookia. Riippumatta seuraajiesi määrästä, on erittäin tärkeää pitää aina yrityksesi yhteystiedot ja aukioloajat ajan tasalla Facebook-sivullasi. Niitä nimittäin pääsee katsomaan – ja käy etsimässä – useampi kuin ehkä luuletkaan. Läsnäolo Facebookissa tavallaan todentaa yrityksesi olemassaoloa ja luotettavuutta. Ota tästäkin kanavasta omistajuus, sillä riski siihen, että joku muu nappaa yrityksesi nimeä kantavan sivun käyttöönsä kasvaa, ellet sinä itse sitä tee.

Fonecta Kontakti -palvelu auttaa olemaan aktiivinen some-kanavissa: voit kätevästi tehdä ja ajastaa julkaisuja Google-, Facebook- ja LinkedIn-profiileihisi kaikkiin kerralla ja näin varmistaa, että olet aktiivisesti esillä näissä suosituissa kanavissa.

Pakettien sisältö

Valitse sopivin paketti yrityksesi tarpeiden mukaan ja aloita matkasi kohti parempaa online-näkyvyyttä. Ota Fonecta Kontakti käyttöön nyt, ja varmista, että asiakkaasi löytävät yrityksesi helposti ja vaivattomasti verkosta, joka kerta kun he etsivät sinun tarjoamiasi palveluita tai tuotteita. Fonecta Kontakti -tilauksen voimassaolo alkaa heti, kun tilaus on vahvistettu. Tilauksella on 10 päivän peruutusoikeus. Sopimuskausi on voimassa 12 kuukautta ja laskutamme koko sopimuskauden kerralla. Mikäli haluat irtisanoa sopimuksen, ilmoita siitä asiakaspalveluumme kirjallisesti vähintään yksi (1) kuukausi ennen sopimuskauden vaihtumista. Maksutapana on laskutus ja maksuehto on 14 päivää. Alla listattuihin hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

Maksuton
Ilmainen
Startti
59 €/kk
Perus
79 €/kk
Teho
139 €/kk
Oma Fonecta -palvelu
Yrityksesi tiedot Fonecta Callerissa
Yrityksesi tiedot Finder.fi -palvelussa
Google-yritysprofiili
Facebook-yritysprofiili
Tietojen päivitys n. 30 kanavaan
Avainsanat Fonectan hakukanavissa
20 kpl
40 kpl
80 kpl
Julkaisut Google-, LinkedIn- ja Facebook-profiileihin
Kattava analytiikka
Suppea *
Asiakaspalautteiden hallinta
Perus *
Fonecta Kontaktikortti
1 kpl *
4 kpl **
Fonecta Lisäkunta
1 kpl *
4 kpl **
Kilpailijaseuranta

Näin Fonecta Kontakti -palvelu otetaan käyttöön

Valitse tarpeisiisi sopiva paketti ja tilaa se verkkokaupastamme.

Saatuamme yrityksesi tietoja, aktivoimme palvelun ja viemme tiedot eri kanaviin.

Sovimme käyttöönottopuhelun, jossa asiantuntijamme auttavat sinut alkuun.

Lähetämme vahvistuksen, kun kaikki on valmista.

Päivitä yrityksesi tietoja helposti Oma Fonectassa. Tarvittaessa asiantuntijamme auttaa sinua.

Fonecta Kontaktin avulla asiakkaamme ovat parantaneet näkyvyyttään ja saaneet enemmän yhteydenottoja Googlessa

Asiakkaamme ovat parantaneet tuloksiaan otettuaan Fonecta Kontaktin käyttöön. Tulokset ovat keskiarvoja siitä, miten tulokset kehittyivät 12 kuukaudessa.

165 % parempi näkyvyys karttapalvelussa

90 % enemmän Google-yritysprofiilin näyttöjä

68 % lisää puhelun klikkauksia

45 % enemmän verkkosivujen klikkauksia