Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että asiakkaat löytävät yrityksesi kotisivut etsiessään hakukoneista tietoa tai ratkaisuja tarpeisiinsa.

Miten paketit eroavat toisistaan?

Miten paketit eroavat toisistaan?

Sopivan paketin valintaan vaikuttavat mm. verkkosivujesi laajuus, toimialan ja -alueen kilpailutilanne, alueellinen kattavuus sekä optimoinnin kieli.

S-paketti tarjoaa kevyen hakukoneoptimoinnin ja sopii hyvin, jos kilpailu alueellasi on vähäistä.

M-paketti on tehokkaampi vaihtoehto paikallisille toimijoille, jotka tarvitsevat kevyttä hakukoneoptimointia enemmän SEO-työtä menestyäkseen.

L-paketti soveltuu yrityksille, joiden toimiala on sellainen että valtakunnallinen tai todella kilpailtu paikallinen näkyvyys on tärkeää.

Vertaile pakettien sisältöä tarkemmin

Hakukoneoptimoinnin avulla varmistat, että asiakkaat löytävät yrityksesi kotisivut etsiessään tietoa tai ratkaisuja tarpeisiinsa. Taitava hakukoneoptimoinnin tiimimme nostaa yrityksesi mukaan kilpailuun.

  • Räätälöimme SEO-palvelumme sopivaksi tarpeesi mukaan. Siihen vaikuttavat mm. sivustosi laajuus, alasi kilpailutilanne sekä optimoinnin kieli.
  • Asiantuntijoillamme on yli 10 vuoden kokemus laadukkaan hakukoneoptimoinnin tekemisestä.
  • Tunnemme eri toimialat ja niiden menestystekijät, sillä olemme toteuttaneet optimointia yli 1000 asiakkaallemme.

Lue lisää, miksi hakukoneoptimointia kannattaa tehdä Fonectan kanssa

S-paketti

  • 290 €/kk + alv (aloitusmaksu 125 €)

M-paketti

  • 590 €/kk + alv (aloitusmaksu 200 €)

L-paketti

  • 950 €/kk + alv (aloitusmaksu 300 €)

Vertaile pakettien sisältöä ja hinnoittelua

Palveluumme kuuluu hakukoneoptimoinnin suunnitelma, toteutus sekä raportointi. Hakukoneoptimoinnin hintaan vaikuttavat mm. verkkosivujesi laajuus, toimialan ja -alueen kilpailutilanne, alueellinen kattavuus sekä optimoinnin kieli. Tarpeistasi riippuen parannamme yrityksesi paikallista, valtakunnallista tai kansainvälistä hakukonenäkyvyyttä.

Sopiva palvelupaketti valitaan edellä lueteltujen seikkojen perusteella.

Lue lisää hakukoneoptimointipalvelun sisällöstä

Hakukoneoptimointi (SEO) – laadukas ja edullinen keino saada yritykselle näkyvyyttä

Hakukoneoptimointi on erittäin toimiva tapa hankkia kävijöitä verkkosivuille. Luonnollisten hakutulosten kautta tulleet vierailut johtavat huomattavasti useammin kauppaan. Asianmukainen optimointi parantaa myös asiakaskokemusta, kun sivuston sisältö ja laatu kohenee.

Fonectalla on yli 10 vuoden kokemus hakukoneoptimoinnista ja tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista ja tuloksiin tähtäävää optimointia.  

Mitä on paikallinen hakukoneoptimointi (local seo)?

Hakukoneoptimointipalvelun hyödyt

Vankka kokemus

Asiantuntijoillamme on yli 10 vuoden kokemus laadukkaan hakukoneoptimoinnin tekemisestä. Tunnemme eri toimialat ja niiden menestystekijät, sillä olemme toteuttaneet optimointia yli 1000 asiakkaallemme.

Joustava palvelu

Optimoimme verkkosivujasi kokonaisvaltaisesti, keskittymällä kattavasti sivustosi hakusanasijoituksiin. Sivustostasi tulee entistä luotettavampi Googlen silmissä, jolloin hakukone suosittelee sivustoasi tietoa etsiville.

Selkeä raportointi

Saat sähköpostiisi kuukausiraportin sivustosi luonnollisen hakukonenäkyvyyden kehityksestä. Raportilla näkyvät sivuston kehityksen lisäksi sen eteen tehdyt työt sekä reagointiasi odottavat toimenpiteet.

Vain silloin kun pärjäät hakukoneissa, olet potentiaalisille asiakkaillesi olemassa

Asiakas aloittaa tiedonhaun usein suoraan Googlesta – hänelle olemassa ovat vain hakutuloksista löytyvät vaihtoehdot. Hakukoneoptimoinnin keinoin parannat yrityksesi sijoitusta hakutuloksissa, kun toimialasi tuotteita ja palveluja etsitään. Hakukoneoptimointi, tuttavallisesti SEO, tähtää parantamaan verkkosivustosi sijoituksia Googlen luonnollisissa hakutuloksissa tiettyjä hakusanoja käytettäessä.

Googlen ensimmäisen hakutulossivun tulokset keräävät jopa yli 91% kaikista klikeistä. Hakukoneoptimoinnilla parannamme monipuolisesti sekä sivustosi sisältöä että teknistä suorituskykyä – ne ovat Googlen tärkeimpiä kriteereitä hyville verkkosivuille, joita se nostaa luonnollisten hakutulosten kärkeen.

Nouse Googlen kärkisijoille Fonectan asiantuntijatiimin avulla

Taitava hakukoneoptimoinnin tiimimme nostaa yrityksesi mukaan kilpailuun. Räätälöimme SEO-palvelumme sopivaksi kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin parempaa orgaanista Google-näkyvyyttä hakevat yritykset. Palveluumme kuuluu hakukoneoptimoinnin suunnitelma, toteutus sekä raportointi.

Teemme yrityksesi toimialaan liittyvän hakusanatutkimuksen ja sovimme kanssasi yrityksesi liiketoimintaa parhaiten palvelevat optimoitavat termit. Varmistamme, että sivut ovat käyttäjäystävälliset ja niiden toimivuus vastaa Googlen suosituksia. Lisäksi saat kattavan raportoinnin, jonka avulla tiedät kuinka paljon yrityksesi näkyvyys paranee optimoinnin avulla. Raportista näet hakusanasijoitusten ja orgaanisten kävijämäärien kehityksen.

Hakukoneoptimointi - palvelun sisältö

Olemme räätälöineet hakukoneoptimoinnin paketit niin että sopiva vaihtoehto löytyy varmasti niin pienille yrityksille kuin suurille toimijoille - sinun tarpeesi mukaan. Hakukoneoptimoinnin hintaan vaikuttavat mm. verkkosivujesi laajuus, toimialan ja -alueen kilpailutilanne, alueellinen kattavuus sekä optimoinnin kieli. Tarpeistasi riippuen parannamme yrityksesi paikallista, valtakunnallista tai kansainvälistä hakukonenäkyvyyttä. Sopiva palvelupaketti valitaan edellä lueteltujen seikkojen perusteella. Esimerkiksi laajat sivustot kuten verkkokaupat, tai sivustot joiden toimialalla on kova kilpailu ja paljon toimijoita samalla markkina-alueella (valtakunnallinen, kansainvälinen tai pääkaupunkiseutu) on suositeltavaa optimoida mahdollisimman laajaa palvelupakettia käyttäen, jotta saavutetaan haluttuja tuloksia. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva 1 kuukauden irtisanomisajalla.

Optimointi - S
290 €/kk
Optimointi - M
590 €/kk
Optimointi - L
950 €/kk
Kilpailutilanne
Kevyt
Vaihteleva
Korkea
Tekninen parantelu
Sisällön muokkaukset
Viittaukset verkkotunnukseen
Oma Fonecta -palvelu ja raportointi
Sisällöntuotanto (6 kk)
400 sanaa
1000 sanaa
2000 sanaa
Linkkiauditoinnit
Aloitusmaksu
125 €
200 €
300 €

Näin hakukoneoptimointi etenee

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi yrityksesi toimintaa sekä verkkosivujesi tavoitteita.

Verkkosivuillesi kiinnitetään tarvittavat analytiikkatyökalut ja asiantuntija laatii toimenpidesuunnitelman.

Asiantuntija tutkii verkkosivujesi mahdollisuudet sekä kehityskohteet. Tätä kutsutaan sivustoauditoinniksi.

Varsinainen optimointi alkaa. Asiantuntija toteuttaa hakukone-optimoinnin kannalta kriittisimmät korjaukset verkkosivujesi sisältöön sekä  teknisiin ominaisuuksiin.

Performanssi

Asiantuntija seuraa tilannetta säännöllisesti ja reagoi tekemällä muutoksia tarpeen mukaan.