Fonecta chat

Lisäämällä chatin kotisivuillesi parannat asiakaspalvelua, kasvatat yhteydenottojen määrää ja teet toiminnasta tehokkaampaa.

Miten paketit eroavat toisistaan?

Miten paketit eroavat toisistaan?

S-paketti sopii yrityksille, joilla on selkeä tuote- tai palveluvalikoima. Suunnittelemme valmiin keskustelupolun tukemaan myyntiä ja parantamaan tarjouspyyntöjen laatua.

M-paketti sopii myös hieman haastavampiin sivustokokonaisuuksiin ja monipuolisempiin tarpeisiin. Keskustelupolkuja ja ohjauksia voidaan rakentaa useampia, hyödyntämällä myös useampaa eri chatin työkalua keinona ohjata asiakkaita halutun toimenpiteen suuntaan.

Vertaile pakettien sisältöä tarkemmin

Chat- palvelun avulla kasvatat yrityksellesi relevanttien yhteydenottojen määrää ja tarjouspyyntöjen laatua, ohjaat asiakkaasi nopeammin kohti ostoa tai muita toivomiasi toimenpiteitä, kuten ajanvarausta.

 • Tarjoa asiakkaillesi tapa olla nopeasti yhteydessä ympäri vuorokauden, silloin kun hänellä on siihen tarve.
 • Ota kotisivuistasi enemmän tehoja irti – chatbot on 3,5 kertaa tehokkaampi tarjoamaan laadukkaita tarjouspyyntöjä kuin perinteinen yhteydenottolomake.
 • Fonectan chat-palvelu suunnitellaan tukemaan yrityksesi kotisivujen tuottavuutta ja tavoitteita. Asiantuntijamme huolehtivat puolestasi, että palvelu toimii.

Lue lisää chat-palvelumme hyödyistä

S-paketti

 • alkaen 99 €/kk + alv (aloitusmaksu 199 €)

M-paketti

 • alkaen 249 €/kk + alv (aloitusmaksu 399 €)

Vertaile pakettien sisältöä ja hinnoittelua

Haluatpa sitten hyödyntää chatia laadukkaiden tarjouspyyntöjen keräämiseen, asiakaspalveluun tai rekrytointiin, Fonectan chat tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Palvelumme sisältää valmiiksi suunniteltujen keskustelupolkujen (chatbottien) lisäksi mahdollisuuden yhdistää keskustelu asiantuntijallesi live-chatiin, ohjata asiakas varaamaan aika ajanvarauskalenterista, dynaamiset lomakkeet monimutkaisempien tarjouspyyntöjen toteuttamiseen sekä älykkäät pop-up-ikkunat tai liidibannerit tärkeiden asioiden esille nostamiseen.

Lue lisää chat-palvelun sisällöstä

Älä jätä asiakastasi yksin verkossa! Tehosta asiakkaasi ostoputkea – saat enemmän ja laadukkaampia tarjouspyyntöjä suoraan verkosta

Tuo kotisivuillesi aktivoivia ja vuorovaikutteisia toiminnallisuuksia, jotka herättävät kävijän huomion! Sinun ei tarvitse päivystää chatissa, mutta halutessasi yrityksesi asiantuntijat voivat palvella chatin kautta kysymyksissä aina silloin kun ovat paikalla. Fonectan chat sopii erityisesti tarjouspyyntöjen tuottamiseen myyntiin, mutta myös asiakaspalvelua vaativien pyyntöjen automatisointiin ja tehostamiseen.

Tarjoatko kotisivuillasi parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi?

Kotisivuillasi vieraileva kävijä turhautuu, jos hänen etsimäänsä tietoa tai vastausta on vaikeaa löytää, tai vastauksen saamista joutuu odottamaan. Usein myös yrittäjä kärsii, koska tarpeeksi laadukkaita tarjouspyyntöjä tai yhteydenottoja ei tule riittävästi.

78 % suomalaisista odottaa saavansa palvelua yrityksen kotisivuilla myös chatin kautta.

89% asiakkaista ottaa mieluiten yhteyttä yritykseen verkossa sosiaalisen median tai chatin kautta.

✔ Chatbot on 3,5 kertaa tehokkaampi tuottamaan laadukkaita tarjouspyyntöjä kuin perinteinen sivuston yhteydenottolomake.

✔ Kun asiat ovat selkeitä, chatbotin avulla hoidetaan parhaimmillaan jopa 80 % kaikista chat-keskusteluista.

Henkilö tekee tarjouspyynnön chatbotin kautta puhelimella

Fonectan chat -palvelun hyödyt

NOPEUTA OSTOPUTKEA – SAAT LAADUKKAAMPIA TARJOUSPYYNTÖJÄ

Keskustelupolkujen avulla saat laadukkaampia, huolella kartoitettuja tarjouspyyntöjä, jolloin sinun on helpompi lähestyä asiakasta, kun kaikki oleelliset asiat on kysytty asiakkaalta valmiiksi.

SEM - Search Engine Marketing

TARJOA NOPEA YHTEYDENOTTOKANAVA ASIAKKAALLESI

Madalla asiakkaan kynnystä ottaa yhteyttä juuri sinuun. Säästät lisäksi aikaa ja vähennät turhia yhteydenottoja, kun ohjaat yhteydenotot oikeisiin paikkoihin ja asiakkaat oikeiden sisältöjen pariin.

LUO PAREMPAA ASIAKASKOKEMUSTA

Tee kotisivuistasi vuorovaikutteisemmat; herätä kävijän huomio, tervehdi asiakastasi kuten kivijalkaliikkeessä ja sitouta kävijää kohti toivomiasi toimenpiteitä. Palvelun avulla asiakastasi palvellaan kellon ympäri.

Chat-palvelu tehostaa kotisivujesi myyntiä ja palvelujesi saavutettavuutta 24/7

Chatbot aktivoi sivustolle päätynyttä kävijää enemmän kuin staattinen yhteydenottolomake. Perinteinen lomake on usein yhteystiedot-sivulla tai sivun alalaidassa, kun taas chatbot kulkee mukana sivulta sivulle erillisessä chat-ikkunassa.

Esimerkkejä erilaisista chatboteista:

 • Myyntibotti houkuttelee verkkovierailijoita jättämään yhteystiedot ja on tutkitusti 3,5 kertaa tehokkaampi kuin perinteinen yhteydenottolomake.
 • Asiakaspalvelubotti vähentää asiakaspalvelun tehtäviä ohjaamalla verkkovierailijat vastausten äärelle tai vastaamalla yleisimpiin kysymyksiin heti, tehostaen toimintaa ja sitä kautta säästää kustannuksia.
 • Navigaatiobotti ohjaa verkkovierailijan oikean sisällön pariin, mikä parantaa sivuston vierailu- ja asiakaskokemusta.
Tietokone, jossa näkyy esimerkkikuva Fonecta chatin chatbot-ominaisuudesta

Chatbot ei täysin pysty korvaamaan ihmisen tarjoamaa chat-palvelua. Tarkempaa asiakaskohtaista selvittelyä vaativa asiakaspalvelu tai myyntityö kaipaa edelleen ihmistä.

Fonecta chatin avulla voit palvella asiakkaitasi myös reaaliajassa. Live chat -ominaisuus toimii mobiiliapplikaation avulla, joten voit hypätä mukaan keskusteluun milloin tahansa, miten sinulla parhaiten sopii.

Otatko kaiken irti verkkosisällöstäsi?

Inlinebotti eli ”sitouttamisbotti” näkyy verkkosivustosi sisällön seassa ja sitouttaa käyttäjää luonnollisesti yhdessä sivun sisällön kanssa. Sen avulla voidaan esimerkiksi tehdä täsmäkysymyksiä artikkelia lukevalle tai ohjata myyntisivulla nopeasti tarjouspyyntöön tai ostoon.

Tietokone, jossa näkyy esimerkkikuva Fonecta chatin inlinebot-ominaisuudesta

Dynaamisen lomakkeen avulla voit esitellä tuotteita ja palveluita sekä suositella asiakkaallesi sopivinta vaihtoehtoa suoraan lomakkeella. Sen avulla vangitset asiakkaan mielenkiinnon ja pidät hänet paremmin hallussa matkalla kohti lomakkeen lopullista maalia.

Lisäksi teet asiakkaan asioinnista nopeaa sekä helppoa antamalla valmiit tarpeen mukaiset vaihtoehdot, joista valita hänelle sopivin tapa.

Kännykkä, jossa näkyy esimerkkikuva Fonecta chatin dynaamisesta lomakkeesta

Älykäs ponnahdusikkuna eli pop-up antaa mahdollisuuden esitellä asiakkaillesi hyötyjä ja etuja. Oikein kohdistettuna se on loistava tapa kasvattaa myyntiä tai pyytää palautetta asiakkailta.

Tietokone, jossa näkyy esimerkkikuva Fonecta chatin älykkäästä popupista

Liidibannerin avulla voit esitellä kohdennettua viestiä jatkuvalla syötöllä asiakkaillesi. Se tarjoaa erinomaisen keinon esimerkiksi asiakasrekisterin kasvattamiseen. Voit esitellä myös etuja tai tärkeitä viestejä asiakkaillesi.

Puhelin, jossa näkyy esimerkkikuva Fonecta chatin liidibanneri-ominaisuudesta

Lisää kalenterisi chatbotin keskustelupolkuun tai sähköpostisi allekirjoitukseen, niin voit kerätä ajanvaraukset tehokkaasti suoraan kalenteriisi sen sijaan että sinun tarvitsee erikseen sopia aikaa asiakkaasi kanssa. Chat-työkalumme ajanvarauskalenteri on yhdistettävissä yrityksesi Outlook tai Google-kalenteriin tapaamis-, suunnittelu- tai kartoituskäynnin varaamista varten.

Chatin palvelupaketit

s

99 €/kk

Aloitusmaksu 199 €

Kerää laadukkaampia tarjouspyyntöjä

Osta palvelu
 • Rajoittamaton määrä keskusteluja tai liidejä: Riippumatta siitä, kuinka paljon chatin kautta käytyjä keskusteluja kertyy tai niistä saatujen liidien – eli yhteydenottojen – määrä kasvaa, valitsemasi paketin kustannukset pysyvät samana.
 • Saat valmiiksi suunnitellut keskustelupolut, jotka johdattavat asiakasta kohti toimenpidettä.
 • Toteutamme chatin ulkoasun yrityksesi näköiseksi. Chatissa voidaan hyödyntää esimerkiksi yrityksen logoa, asiakaspalvelijan valokuvaa ja yrityksen omaa värimaailmaa.
 • 1 valinnainen chat-työkalu: joko chatbot, inline-botti tai dynaaminen lomake.
 • Älykäs pop-up -ominaisuus, eli ponnahdusikkuna, jossa voit esitellä asiakkaillesi hyötyjä ja etuja.
 • Lisämaksusta voit saada ylimääräisiä chat-työkaluja (99 €/työkalu/kk + perustamistyö 99 €/työkalu) tai ajanvarauskalenterin (15 €/kk + perustamistyö 99 €).

m

249 €/kk

Aloitusmaksu 399 €

Tehokas liidikone monipuolisempiin tarpeisiin

Osta palvelu
 • Rajoittamaton määrä keskusteluja tai liidejä: Riippumatta siitä, kuinka paljon chatin kautta käytyjä keskusteluja kertyy tai niistä saatujen liidien – eli yhteydenottojen – määrä kasvaa, valitsemasi paketin kustannukset pysyvät samana.
 • Saat valmiiksi suunnitellut keskustelupolut, jotka johdattavat asiakasta kohti toimenpidettä.
 • Toteutamme chatin ulkoasun yrityksesi näköiseksi. Chatissa voidaan hyödyntää esimerkiksi yrityksen logoa, asiakaspalvelijan valokuvaa ja yrityksen omaa värimaailmaa.
 • Jopa 3 valinnaista chat-työkalua: chatbot, inline-botti ja/tai dynaaminen lomake.
 • Älykäs pop-up -ominaisuus, eli ponnahdusikkuna, jossa voit esitellä asiakkaillesi hyötyjä ja etuja.
 • Liidibanneri-ominaisuus, jonka avulla voit esitellä kohdennettua viesti jatkuvalla syötöllä asiakkaillesi.
 • UKK-osio: asiantuntijamme rakentaa usein kysytyt kysymykset osaksi chatbot-toiminnallisuutta toimittamiesi materiaalien pohjalta.
 • 3 live-chat käyttäjää — voit palvella asiakkaita chatin kautta myös reaaliajassa kätevän mobiilisovelluksen kautta.
 • Optimoimme palvelua dataan pohjautuen sopimuskauden aikana.
 • Saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jonka kautta voit tarkastella chatbotin kautta tulleita yhteydenottoja tai keskustella asiakkaidesi kanssa livechatissa myös tien päällä.
 • Lisämaksusta voit saada ajanvarauskalenterin (15 €/kk + perustamistyö 99 €).

Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Koko sopimuskausi laskutetaan kerralla. Tilauksen voimassaolo alkaa heti, kun tilaus on vahvistettu. Tilauksella on 10 päivän peruutusoikeus.

Näin chat otetaan käyttöön

Tehtyäsi tilauksen kysymme sinulta muutaman tärkeän kysymyksen yrityksesi toiminnasta.

Vastaustesi pohjalta suunnittelemme juuri sinun yritystäsi ja asiakkaitasi palvelevan kokonaisuuden.

Asennamme chatin Fonecta-kotisivuillesi – jos sivut ovat muualta, toimitamme sinulle koodin palvelun julkaisua varten.

Toimitamme sinulle esikatselun chat-palvelustan. Tarvittaessa kerro meille muutostoiveista.

Julkaisemme chatin ja varmistamme, että kaikki toimii normaalisti.