Hakupalvelut yritykselle

Tarjoa työntekijöillesi Suomen parhaat hakupalvelut

Fonecta on tunnettu hakupalveluistaan, joita miljoonat suomalaiset käyttävät etsiessään yritysten, päättäjien tai yksityishenkilöiden yhteystietoja. Yrityksille, joilla näitä yhteystietojen tai esimerkiksi taloustietojen hakemisen tarpeita säännöllisesti on, tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja.

Fonecta on paljon muutakin kuin hakukone, sillä näiden palveluiden lisäksi saat meiltä kattavat ratkaisut digitaaliseen markkinointiin ja verkkokauppaan. Tältä sivulta löydät kuitenkin juuri Fonectan hakukoneisiin liittyvät palvelumme.

Mies soittaa puhelua
Mies katsoo puhelintaan ja hymyilee

Fonecta Yrityspaketti

Yrityspaketti on erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille sopiva palvelu, jotka tarvitsevat erilaisia hakupalveluita monipuolisesti ja haluavat ennakoida kustannuksia.

Tutustu Yrityspaketti-palveluun
Nainen odottaa puhelua

Fonecta Caller Pro

Fonecta Caller Pro on tarkoitettu kaikille yrityksille, joilla on tarve saada numerotunnistuspalveluun rajaton sisältö ja käyttö, mutta ei tarvetta muille hakupalveluille.

Tutustu Fonecta Caller Prohon

Fonecta yhdistää yritykset ja heitä etsivät

Puhelinluetteloista numeropalveluihin, digimarkkinointiin ja verkkokauppaan – kautta historian Fonecta on yhdistänyt yritykset ja heitä etsivät henkilöt. Hakupalveluista Fonecta-konsernin yritykset parhaiten tunnetaan, ja niitä ovatkin kaikki nämä:

  • Fonecta.fi on suurin suomalainen hakupalvelu, josta voit etsiä yrityksiä, palveluntarjoajia, yhteystietoja, karttoja ja reittejä. Palvelussa käydään kuukausittain miljoonia kertoja ja siellä tehdään miljoonia hakuja.
  • Fonecta Caller on Suomen suosituimpia hyötysovelluksia, joka on kulkenut taskuissamme jo vuodesta 2013 lähtien. Sen avulla haet nimet ja numerot sekä tunnistat automaattisesti soittajat.
  • Finder.fi on suomalainen yritystietopalvelu, josta löydät yritysten yhteystietojen lisäksi yrityksen keskeisiä talouslukuja ja päättäjätietoa sekä tarpeellista taustatietoa. Siellä tehdään miljoonia hakuja kuukausittain.
Nainen soittaa puhelua

Haluatko nostaa yrityksesi tiedot paremmin esiin Fonectan hakukanaviin?

Kun yrityksesi tiedot ovat yhteneväiset eri kanavissa, asiakkaat löytävät hakupalveluista yrityksestäsi oikeat ja ajantasaiset tiedot. Fonectan verkkolöydettävyys-palveluiden avulla varmistat, että sijoitut korkealle paikallisten hakujen tuloksissa.

Tutustu verkkolöydettävyyden palveluihin
Fonecta Oy:n Google yritysprofiili näkymä mobiilissa