Fonecta Caller

Fonecta Caller uudistuu!

Olemme julkaisseet ilolla ja ylpeydellä Fonecta Callerin uuden version. Haluamme palvella entistä paremmin sinua sekä muita yli miljoonaa Fonecta Callerin käyttäjää.

Uusi sovellusversio on julkaistu jo isolle osalle Fonecta Callerin käyttäjistä ja se tullaan julkaisemaan koko käyttäjäkunnalle vuoden 2022 aikana. Saat uudistetun Fonecta Callerin käyttöösi sovelluspäivityksen yhteydessä.

Lataa Fonecta Caller sovelluskaupasta

Google Play -sovelluskauppaan (Android)

App Storen sovelluskauppaan (iOS, esim. iPhone)

Fonecta Calleriin liittyvät useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset.

Mikä uudistetussa Fonecta Callerissa on muuttunut?

Olemme kehittäneet käyttökokemusta ja tehneet merkittäviä parannuksia numeron tunnistamiseen ja numeroiden estämiseen. Numerontunnistus aktivoituu sekä puheluissa että viesteissä. Numerontunnistus kattaa mm. kaikki kansainväliset numerot, yritysnumerot, yksityishenkilöt ja numerot, joista soitetaan poikkeuksellisen paljon.

Voit edelleen käyttää Fonecta Calleria maksutta, mutta mikäli käytät Fonecta Calleria paljon, voit valita Caller Pro -kuukausitilauksen hintaan 3,99€ / kuukausi.

Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden itse päättää, kuka sinulle soittaa ja kenelle vastaat. Saat kuukaudessa kolme maksutonta numerontunnistusta, jotka voit käyttää haluamallasi hetkellä. Numeroiden tunnistus toimii tällä hetkellä vain Android-puhelimissa.

Tämän lisäksi sinulla on käytössäsi Suomen laajin yksityishenkilöiden ja yritysten yhteystietokanta. Hae puhelinnumerot ja osoitteet kenelle tahansa Suomessa. Käytössäsi on kymmenen maksutonta yhteystietohakua kuukaudessa.

Voit maksaa Caller Pro -kuukausitilauksesi Google-tilillesi liitetyillä maksutavoilla. Google Playn hyväksymiä maksutapoja ovat maksukortti, operaattorilaskutus, PayPal, Google Playn saldo ja lahjakortit. Maksu veloitetaan valitsemaltasi maksutavalta kuukausittain. Katso usein kysytyt kysymykset.

Valitse itsellesi sopivin kuukausipaketti

Voit edelleen käyttää Fonecta Calleria maksuttomasti. Maksuttomaan kuukausipakettiin kuuluu kolme numeroiden tunnistusta sekä kymmenen yhteystietohakua.

Fonecta Calleria paljon käyttäville sopii parhaiten Caller Pro -kuukausitilaus. Silloin puheluntunnistus aktivoituu jokaisessa puhelussa ja viestissä. Lisäksi voit tehdä rajattoman määrän nimi- ja numerohakuja.

Tarjoamme uusille asiakkaillemme 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Sen jälkeen tilaus jatkuu hintaan 3,99€ / kuukausi.

Ajan säästämiseksi ja häirinnän estämiseksi olemme tuoneet Caller Pro -tilaukseen puhelinnumeroiden estämisen ja estolistat. Voit muokata omia estolistojasi ja estää halutessasi esimerkiksi kaikki Suomen ulkopuolelta tulevat numerot.

Caller Pro -tilaajana voit päivittää puhelimesi osoitetiedot ajan tasalle, eikä sinulle näytetä lainkaan mainoksia. Caller Pro -tilauksen myötä voit käyttää Fonecta Calleria neljällä eri laitteella.

Yrityksen tiedot Fonecta Callerissa

Jos haluat muokata yrityksesi tietoja Fonecta Callerissa, teet sen helposti Oma Fonecta -palvelussa.

Kirjaudu Oma Fonectaan >