Maksuttomat testit

Täältä löydät kaikki Fonectan

maksuttomat testit ja laskurit.

Nopeita ja helppoja testejä ja laskureita yritysten digimarkkinoinnin tueksi

Kysymmepä vaan, onko hauskempaa ja helpompaa tapaa kuin nämä testit kartoittaa äärimmäisen hyödyllisiä juttuja yrityksestäsi – kuten yrityksesi digimarkkinoinnin tilaa, verkkonäkyvyyttä tai vaikka metsästää parhaita hakusanoja? Me emme heti keksi ainakaan. Ah olisipa yritys, joiden nimissä tehdä näitä testejä! Onneksi sinulla on ainakin yksi – lähde siis testien maailmaan.

Testimme ovat nopeita, helppoja ja maksuttomia, mutta kertovat tärkeää tietoa yrityksesi tilasta verkossa. Esimerkiksi miten yrityksesi tiedot löytyvät verkon eri kanavista, mitkä ovat toimialasi tärkeimmät hakusanat ja miten hyvin kotisivusi vastaavat hakukoneiden vaatimuksia.

Joskus on niin, että tällaiset asiat eivät ole edes pälkähtäneet mieleen. Testit antavatkin osviittaa siihen, onko löydettävyys kunnossa, vai oletko hautautunut internetin syövereihin, mistä sinua ei löydä Google eikä asiakas – eli kannattaisiko asioille tehdä jotain.

Voit siis tulosten perusteella kehittää yrityksesi verkkonäkyvyyttä entistä paremmaksi! Miten? Aloita vaikka tutustumalla näihin oppaisiimme.

Verkkonäkyvyyden tila

Selvitä miten yrityksesi tiedot näkyvät eri verkon eri kanavissa, kuten hakukoneet, sosiaalisen median kanavat tai karttapalvelut.

Siirry verkkonäkyvyystestiin

Tarkista hakukonenäkyvyys

Testaa miten hyvin yrityksesi kotisivut vastaavat hakukoneiden (kuten Google) vaatimuksia.

Siirry hakukonenäkyvyystestiin

Sijoitus Fonectan hakupalveluissa

Selvitä sijoituksesi yrityksesi kilpailijoihin nähden Fonectan hakupalveluissa (fonecta.fi, Finder sekä Fonecta Caller).

Siirry hakusijoitustestiin

Kotisivulaskuri

Testaa kuinka paljon uudet kotisivut maksaisivat sinulle kätevän laskurimme kautta.

Siirry kotisivulaskuriin

Toimialasi top-hakusanat

Tiedätkö millä hakusanoilla asiakkaat etsitävät tuotteitasi ja palveluitasi Fonectan kanavista (Fonecta Caller, Fonecta.fi, Finder.fi)?

Siirry hakusanatestiin

Hanki asiakkaita

Tämän testin avulla voit selvittää kuinka suuri yrityksesi mahdollinen asiakaspotentiaali voisi olla Fonectan kanavissa (fonecta.fi, Finder ja Fonecta Caller).

Siirry asiakaspotentiaalitestiin