Fonectan työntekijä - Fonecta yrityksenäFonectan työntekijä - Fonecta yrityksenä

Microsoft 365 -sähköposti

Tutustu Microsoft 365 -sähköpostin

käyttöohjeisiin sekä palvelun ehtoihin.

Käyttöohjeet

Löydät Microsoft 365 sähköpostipalvelun laajan käyttöohjeen Microsoftin sivuilta tästä linkistä, sekä tiliisi kirjautumisen jälkeen sivun yläreunassa olevasta kysymysmerkistä.

Pääset kirjautumaan Microsoft 365 -tilisi hallintasivulle osoitteessa https://login.microsoftonline.com

Voit kirjautua suoraan sähköpostiisi myös osoitteessa https://mail.office365.com

Lataa Fonectan etätuki https://etatuki.fonecta.net/

Hinnoittelu

Microsoft 365- pakettien hinnat 19.4.2022 alkaen:

Exchange online
Business Basic
Business Standard
Enterprise E3
Kuukausihinta / Käyttäjä
5 €/kk (Kotisivuasiakkaille) 10 €/kk (Muille asiakkaille) (alv 0%)
7 €/kk (Kotisivuasiakkaille) 14 €/kk (Muille asiakkaille) (alv 0%)
13 €/kk (Kotisivuasiakkaille) 26 €/kk (Muille asiakkaille) (alv 0%)
27,5 €/kk (Kotisivuasiakkaille) 55 €/kk (Muille asiakkaille) (alv 0%)
Suomenkielinen asiakaspalvelu
Sähköpostin ja kalenterin tallennustila
50 gt
50 gt
50 gt
100 gt
Onedrive- tallennustila
1 teratavu
1 teratavu
1 teratavu
Selainpohjainen office online
Office365 Mobiilisovellukset
Salattu sähköpostiviestintä
Vanhojen sähköpostiviestien siirtopalvelu
Saatavilla
Saatavilla
Saatavilla
Saatavilla
Avaimet käteen- palvelu
Saatavilla
Saatavilla
Saatavilla
Saatavilla
Tietokoneelle asennettevat Office -sovellukset
Saatavilla
Saatavilla

Miten lisään sähköpostitilin tablettiin / älypuhelimeen / sähköpostiohjelmaan?

Tilin voi asentaa myös tablettiin, älypuhelimeen tai sähköpostiohjelmaan. Seuraa ohjelman omia ohjeita sähköpostitilin lisäämiseen liittyen. Valitse sähköpostia luodessa tilin tyypiksi Exchange-sähköposti ja syötä laitteen / ohjelman vaatimat tiedot, jotka ovat yleisimmissä tapauksissa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Laite / ohjelma lataa automaattisesti palvelintiedot ja määrittää tilin valmiiksi. Hyväksythän asennusvaiheessa kaikki asennukseen liittyvät ilmoitukset. Tämän jälkeen laite / ohjelma tulee synkronoimaan Microsoft 365 -tilisi sähköpostin, kalenterin sekä yhteystiedot.

Työskentele missä ja milloin vain

Edullisten Microsoft 365 -pakettien lisäksi käytössäsi on suomenkielinen asiakaspalvelu.

Office365

Koe yhtenäinen käyttökokemus kaikissa laitteissa

Käytä Microsoft 365 -ohjelmia ristiin tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Kommunikoi yritystason sähköpostilla, jaa tiedostoja helposti ja pidä verkkokokouksia asiakkaiden ja partnereiden kanssa missä ikinä oletkin.

Office365

Varmista liiketoimintasi häiriötön jatkuvuus

Suojaudu haittaohjelmilta ja roskapostilta aina päivittyvällä tietoturvalla ja roskapostisuojalla. Sähköpostisi, kontaktisi ja tiedostosi varmuuskopioidaan automaattisesti pilveen, josta ne ovat aina palautettavissa ja saatavilla. Suomenkielinen asiakaspalvelumme on apunasi ongelmatilanteissa.

Microsoft 365 työkalut

Saavuta tavoitteesi aina päivittyvillä työkaluilla

Pitämällä toimistosi pilvessä vähennät kustannuksia ja pysyt kilpailukykyisenä. Microsoft 365 -päivitysten avulla sinulla on aina uusimmat työkalut käytössäsi. Johdat liiketoimintaasi joustavilla kuukausimaksuilla ja saat yritystasoista tuottavuutta ja tallennustilaa ilman yritystason kustannuksia.

Saat kaiken tämän

Office

Microsoft Office -ohjelmat

Microsoft 365 Business Basic -paketissa saat Office-ohjelmien online-versiot eli voit käyttää niitä internetselaimen kautta. Microsoft 365 Business Standard ja Enterprise E3 -paketissa saat lisäksi Wordin, PowerPointin, Excelin ja Outlookin uusimmat ohjelmat työasemaversioina viidelle laitteelle per käyttäjätili. Ohjelmien asentamien on vaivatonta niin Mac- ja Pc-tietokoneille, tableteille kuin puhelimeenkin.

Calendar

Sähköposti ja kalenteri

Microsoft 365 Business Basic ja Standard -paketit sisältävät 50 Gt:n sähköpostilaatikon sekä jaettavan kalenterin. Mikäli tarvitset sähköpostitilaa enemmän saat 100 Gt tilaa päivittämällä Enterprise E3 lisenssiin. Standard ja E3-paketti sisältää Outlook-ohjelman ilman sähköpostilaatikoiden määritystä. Tarjoamme lisäpalveluna avaimet käteen –asennuksen sisältäen Office-ohjelmien asennuksen koneelle sekä sähköpostitilien määrityksen Outlookiin.

Cloud

Varmuuskopiointi ja tiedostojen jako

Microsoft 365 Business Basic, Standard ja E3 –paketteihin sisältyy OneDrive for Business -palvelu. Voit käyttää Microsoft OneDrive for Business -palvelua rajoittamattomasti tiedostojesi tallentamiseen sekä jakamiseen. Palvelun avulla saat tiedostosi turvallisesti talteen ja tiedostot ovat käytettävissä kaikilla laitteillasi.Microsoft 365 -palvelussa kaikki liikenne on salattu, joten palvelu on tietoturvallinen käyttää.

Aspa

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Suomenkielinen asiakaspalvelu on apunasi ongelmatilanteissa. Saat meiltä halutessasi Microsoft 365 -palvelun käyttöönoton myös avaimet käteen –palveluna. Me hoidamme puolestasi sähköpostien siirrot, sekä tarvittavat asennukset ja määritykset – voit itse keskittyä olennaiseen eli työhösi.

Domain

Domain

Voit ostaa haluamasi verkkotunnuksen yrityksesi nimellä kauttamme, jolloin Fonecta vastaa verkkotunnuksen ylläpidosta. Voit myös siirtää jo olemassa olevan verkkotunnuksen Fonectan hallintaan vaivattomasti.