Fonectan työntekijä - Fonecta yrityksenäFonectan työntekijä - Fonecta yrityksenä

Fonecta yrityksenä

Olemme suomalaisyritysten digitaalinen kasvukumppani

Kun Fonecta vuonna 2002 perustettiin, meillä oli kaikilla lankapuhelin ja internet teki vasta tuloaan. Yritysten tiedot haettiin kätevästi puhelinluettelosta, mistäpä muualta. Ajat ovat muuttuneet, mutta puhelin on pysynyt – se on suorastaan kasvanut käteemme kiinni.

Puhelinluettelon kadotessa me suuntasimme huomiomme internetiin. Yritysten ja heitä etsivien ihmisten yhdistäminen on edelleen meille sydämen asia, mutta nyt netin kanavapaljoudessa erottuminen on yhä haastavampaa. Käyttäjä päättää, missä kanavassa viihtyy ja yritysten menestyminen onkin nyt kiinni siitä, osaavatko he erottua verkon valtavasta tarjonnasta.

Uusien asiakkaiden ohjaaminen omalle ovelle on yrityksille haastavampaa kuin koskaan. Etenkin, jos ei ole käyttänyt viimeisen 20 vuoden jokaista työpäivää uppoutuen digitalisaatioon ja sen uusiin työkaluihin – niin kuin me olemme täällä Fonectalla tehneet. Olemme kasvaneet digitalisaation mukana, se on ollut oppi-isämme ja suurin innoittajamme.

Fonectan tehtävä on aina ollut auttaa suomalaisia yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa. Sanalla sanoen siis menestymään. Meillä on asiakkaina yli 30 000 suomalaista yritystä sadoilta eri toimialoilta. Tunnemme yritykset ja niiden tarpeet kokoon, toimialaan tai paikkakuntaan katsomatta. Tänä päivänä olemme etulinjassa auttamassa suomalaisia yrityksiä menestymään ja ratkomassa heidän yksilöllisiä, moninaisia digitaalisen markkinoinnin haasteitaan.

Meitä tavataan tituleerata Suomen suurimmaksi digitaalisen markkinoinnin taloksi. Sellaiseksi ei muututa yhdessä yössä – eikä varsinkaan yksin. Siksi olemme valinneet kumppaneiksi maailman johtavia kohdennetun markkinoinnin alustoja, kuten LinkedIn, Facebook, Google, Mono ja Yext. Haistelemme myös jatkuvasti uusia yhteistyökuvioita, niin meiltä kuin maailmalta.

Yhteiset onnistumiset ovat meille ainoa tapa ansaita luottamus maan johtavana digimarkkinoinnin tekijänä. Asiakkaidemme kasvutarinoiden ansiosta uskallamme luvata, että olemme oikea kumppani kaikenkokoisille yrityksille – erityisesti niille, jotka haluavat kasvaa.

Tarjoamme yrityksille kattavasti digitaalisen markkinoinnin palveluita sekä verkkokaupparatkaisuja

Nainen istumassa kotona kannettava tietokone sylissä

Verkkolöydettävyys

Varmista, että yrityksesi tiedot löytyvät kattavasti ja virheettömästi verkon eri kanavista, kuten sosiaalinen media, Fonectan hakukanavat (Finder, fonecta.fi ja Fonecta Caller) sekä karttapalvelut. Paranna yrityksesi sijoitusta hakukoneissa. Verkkolöydettävyys-palveluidemme avulla se onnistuu!

Tutustu verkkolöydettävyys-palveluihin
Kahvilan työntekijä tarkistamassa verkkosivujaan

Kotisivut yritykselle

Haluatpa kotisivut yrityksellesi sitten helposti avaimet käteen -palveluna tai itse tehtynä, meiltä löytyy sinulle ratkaisu! Saat kotisivut halutessasi myös verkkokaupan kanssa.

Tutustu yritysten kotisivupalveluihin
Markkinoija seisoo portaissa tietokone kädessä

Digimarkkinointi

Digitaalinen markkinointi on tehokas keino kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja tavoittaa uusia asiakkaita. Meiltä löydät palvelut niin Facebook-, Google- kuin LinkedIn-mainontaan, tai monikanavaisesti useassa kanavassa kerralla.

Tutustu digimarkkinoinnin palveluihin
Yrittäjä tekee töitä keskittyneesti tietokoneella toimistossa

Verkkokauppa yritykselle

Me Fonectalla rakennamme verkkokauppoja, joiden käyttökokemus on täysin saumaton asiakkaiden, verkkokauppiaiden ja liiketoimintaprosessien välillä. Tutustu B2B-verkkokaupparatkaisuihimme, kuten Shopify ja WooCommerce.

Tutustu yritysten verkkokauppapalveluihin

Lisää tietoa Fonectasta

Fonectan toimitusjohtaja Patrik Sallner

Johto ja omistus

Tutustu Fonectan johtoryhmään.

Lue lisää
Työntekijät juhlivat voittoa läpyllä

Medialle

Katso täältä Fonectan uusimmat tiedotteet.

Lue lisää
Nainen pitelee kädessään puhelinta, josta hän tarkistaa reitin yrityksen sijaintiin Google Maps -palvelusta

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa - tai tule käymään paikan päällä.

Katso yhteystiedot