Fonectan johtoryhmä

Fonectan toimitusjohtaja Patrik Sallner

Patrik Sallner

Toimitusjohtaja, Fonecta Oy
patrik.sallner@fonecta.com

Patrik Sallnerin tehtävä on yhdessä Fonectan liiketoimintajohdon kanssa auttaa suomalaisia yrityksiä digitaalisessa murroksessa ja tarjota suomalaisille kuluttajille parhaat tiedonhakupalvelut.

Fonectan kehitysjohtaja Tanja Niittymäki

Tanja Niittymäki

Kehitysjohtaja
tanja.niittymaki@fonecta.com

Tanja Niittymäki vastaa Fonectan toimintasuunnitelman mukaisten muutoshankkeiden ja projektien johtamisesta. Tanjalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä aina strategian suunnittelusta sen implementointiin operatiivisen tekemisen tasolle saakka.

Maria Strömberg

Talousjohtaja
maria.stromberg@fonecta.com

Maria "Mia" Strömberg toimii Fonecta-konsernin talousjohtajana. Taloushallinnon lisäksi Mia vastaa toimistojen vuokrasopimuksista, konsernin suurimmista hankintasopimuksista sekä vakuutuksista. Hänellä on monipuolista osaamista taloushallinnon eri osa-alueista, ja Mia sparraakin aktiivisesti kunkin liiketoiminta-alueen johdon kanssa.

Fonectan asiakasjohtaja Antti Tukia

Antti Tukia

Asiakkuusjohtaja
antti.tukia@fonecta.com

Antti Tukia vastaa Fonectan asiakassuhteista, myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Hänellä on pitkä kokemus markkinointipalveluiden myynnin johtamisesta ja asiakasarvon kasvattamisesta.

Fonectan henkilöstöjohtaja Minna Korander

Minna Korander

Henkilöstöjohtaja
minna.korander@fonecta.com
 
Minna vastaa yhdessä johtoryhmän kanssa Fonectan ihmisistä, esihenkilötyöstä ja kulttuurista. Hänellä on monipuolista henkilöstöjohtamistaustaa erityisesti kansainvälisten asiantuntijapalveluiden ja projektiliiketoiminnan parista. Parhaiten Minna viihtyy ihmisten parissa yhdessä asioita aikaan saaden.

Fonectan tuote- ja teknologiajohtaja Markus Vuorinen

Markus Vuorinen

Tuote- ja teknologiajohtaja
markus.vuorinen@fonecta.com

Markus Vuorinen vastaa Fonectan tuotteista ja teknologiasta. Hänellä on laaja kokemus B2B-liiketoiminnan kehittämisestä, digitaalisista tuotteista sekä IT-palveluiden johtamisesta.

Fonectan omistus

Fonecta Oy on osa Fonecta-konsernia, johon kuuluvat digimarkkinointi-, taksi- ja tietopalveluita tarjoavat yhtiöt Fonecta Oy, 020202 Palvelut Oy, 02 Taksi Oy, 020202 Ratkaisut Oy ja OIKIO Digital Performance Agency Oy. Fonecta-konsernin omistaa vuoden 2024 tammikuusta Sponsor Capital yhdessä johdon kanssa.

Sponsor Capital on suomalainen vuonna 1997 perustettu pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa keskisuuriin yhtiöihin. Sponsor Capitalin sijoituskohteet ovat suomalaisia yhtiöitä, jotka toimivat kotimaassa tai ovat jo laajentuneet ulkomaille. Perustamisestaan lähtien Sponsor Capitalin rahastoihin on sijoitettu lähes 800 miljoonaa euroa ja Sponsorin rahastot ovat sijoittaneet 40 suomalaiseen yritykseen. Tällä hetkellä Sponsor Capital hallinnoi aktiivisesti yhteensä noin 400 miljoonan euron pääomasijoitusrahastoja. Siirry Sponsor Capitalin sivustolle tästä.