Fonectan johtoryhmä

Patrik Sallner

Toimitusjohtaja, Fonecta Oy
patrik.sallner@fonecta.com

Patrik Sallnerin tehtävä on yhdessä Fonectan liiketoimintajohdon kanssa auttaa suomalaisia yrityksiä digitaalisessa murroksessa ja tarjota suomalaisille kuluttajille parhaat tiedonhakupalvelut.

Juha Mertanen

Operatiivinen johtaja
juha.mertanen@fonecta.com

Juha Mertanen vastaa Fonectan Asiakaspalvelusta ja Palvelutuotannosta. Hänellä on laaja kokemus sekä suomalaisten että kansainvälisten yritysten auttamisesta digitaalisessa murroksessa.

Katja Laaksonen

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
katja.laaksonen@fonecta.com

Katja toimii Fonectan markkinointi- ja viestintäjohtajana. Katjalla on vahva kansainvälinen kokemus digitaalisten palveluiden markkinoinnista sekä liiketoiminnan digitalisoinnista monelta eri toimialalta. Katjalle datavetoinen asiakaskokemuksen hallinta on lähinnä sydäntä.

Tanja Niittymäki

Kehitysjohtaja
tanja.niittymaki@fonecta.com

Tanja Niittymäki vastaa Fonectan toimintasuunnitelman mukaisten muutoshankkeiden ja projektien johtamisesta. Tanjalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä aina strategian suunnittelusta sen implementointiin operatiivisen tekemisen tasolle saakka.

Antti Tukia

Myyntijohtaja
antti.tukia@fonecta.com

Antti Tukia vastaa avainasiakkaiden ja julkisen sektorin myynnistä. Taustaa hänellä on erityisesti B2B-markkinoinnin ja myynnin saralta. Parhaiten Antti viihtyy asiakkaiden parissa yhdessä osaavan yksikkönsä kanssa.

Janne Kuisma

Talousjohtaja
janne.kuisma@fonecta.com

Janne Kuisma vastaa European Directories konsernin ja Suomen liiketoimintojen, Fonectan ja 02:n, talousjohtajan tehtävistä.

Markus Vuorinen

Tuote- ja teknologiajohtaja
markus.vuorinen@fonecta.com

Markus Vuorinen vastaa Fonectan tuotteista ja teknologiasta. Hänellä on laaja kokemus B2B-liiketoiminnan kehittämisestä, digitaalisista tuotteista sekä IT-palveluiden johtamisesta.

Minna Korander

Henkilöstöjohtaja
minna.korander@fonecta.com
 
Minna vastaa yhdessä johtoryhmän kanssa Fonectan ihmisistä, esihenkilötyöstä ja kulttuurista. Hänellä on monipuolista henkilöstöjohtamistaustaa erityisesti kansainvälisten asiantuntijapalveluiden ja projektiliiketoiminnan parista.  Parhaiten Minna viihtyy ihmisten parissa yhdessä asioita aikaan saaden.

Fonectan omistus

Fonecta on osa European Directories -konsernia, johon kuuluvat lisäksi suomalaiset 020202, 02Taksi ja OIKIO. European Directories -konsernin yhtiöt tarjoavat monipuolisia digitaalisia markkinointipalveluja yrityksille sekä paikallisia hakupalveluita kuluttajille ja yrityksille. Lisätietoa European Directories -konsernista löydät osoitteesta www.europeandirectories.com.

Tietoa Tritonista

Parempaa liiketoimintaa rakentamassa

Triton on omistanut European Directories -konsernin, johon Fonecta kuuluu, vuodesta 2012. Triton on vuonna 1997 perustettu kansainvälinen sijoitusyhtiö, jonka tavoitteena on rakentaa pitkäjänteisesti parempaa liiketoimintaa läheisten kumppanuuksien avulla.

Triton sijoittaa pääasiassa saksankielisiin maihin, Pohjoismaihin, Benelux-maihin, Ranskaan, Italiaan, Espanjaan ja Isoon-Britanniaan. Triton keskittyy yrityksiin, joilla on potentiaalia luoda kestävää, pitkän aikavälin arvoa muuttuvien suhdanteiden kautta, ja he tekevät tiivistä yhteistyötä omistamiensa yhtiöiden johdon kanssa saavuttaakseen tämän. Triton on tällä hetkellä sijoittanut 49 yritykseen Euroopassa, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 18,1 miljardia euroa ja yrityksissä työskentelee noin 106 000 työntekijää.

Lisätietoa Tritonista löydät osoitteesta www.triton-partners.com.