Fonectan johtoryhmä

Fonectan toimitusjohtaja Patrik Sallner

Patrik Sallner

Toimitusjohtaja, Fonecta Oy
patrik.sallner@fonecta.com

Patrik Sallnerin tehtävä on yhdessä Fonectan liiketoimintajohdon kanssa auttaa suomalaisia yrityksiä digitaalisessa murroksessa ja tarjota suomalaisille kuluttajille parhaat tiedonhakupalvelut.

Fonectan kehitysjohtaja Tanja Niittymäki

Tanja Niittymäki

Kehitysjohtaja
tanja.niittymaki@fonecta.com

Tanja Niittymäki vastaa Fonectan toimintasuunnitelman mukaisten muutoshankkeiden ja projektien johtamisesta. Tanjalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä aina strategian suunnittelusta sen implementointiin operatiivisen tekemisen tasolle saakka.

Fonectan talousjohtaja Janne Kuisma

Janne Kuisma

Talousjohtaja
janne.kuisma@fonecta.com

Janne Kuisma vastaa European Directories konsernin ja Suomen liiketoimintojen, Fonectan ja 02:n, talousjohtajan tehtävistä.

Fonectan asiakasjohtaja Antti Tukia

Antti Tukia

Asiakkuusjohtaja
antti.tukia@fonecta.com

Antti Tukia vastaa Fonectan asiakassuhteista, myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Hänellä on pitkä kokemus markkinointipalveluiden myynnin johtamisesta ja asiakasarvon kasvattamisesta.

Fonectan henkilöstöjohtaja Minna Korander

Minna Korander

Henkilöstöjohtaja
minna.korander@fonecta.com
 
Minna vastaa yhdessä johtoryhmän kanssa Fonectan ihmisistä, esihenkilötyöstä ja kulttuurista. Hänellä on monipuolista henkilöstöjohtamistaustaa erityisesti kansainvälisten asiantuntijapalveluiden ja projektiliiketoiminnan parista. Parhaiten Minna viihtyy ihmisten parissa yhdessä asioita aikaan saaden.

Fonectan tuote- ja teknologiajohtaja Markus Vuorinen

Markus Vuorinen

Tuote- ja teknologiajohtaja
markus.vuorinen@fonecta.com

Markus Vuorinen vastaa Fonectan tuotteista ja teknologiasta. Hänellä on laaja kokemus B2B-liiketoiminnan kehittämisestä, digitaalisista tuotteista sekä IT-palveluiden johtamisesta.

Fonectan omistus

Fonecta on osa European Directories -konsernia, johon kuuluvat lisäksi suomalaiset 020202, 02Taksi ja OIKIO. European Directories -konsernin yhtiöt tarjoavat monipuolisia digitaalisia markkinointipalveluja yrityksille sekä paikallisia hakupalveluita kuluttajille ja yrityksille. Lisätietoa European Directories -konsernista löydät osoitteesta www.europeandirectories.com.

Tietoa Tritonista

Parempaa liiketoimintaa rakentamassa

Triton on omistanut European Directories -konsernin, johon Fonecta kuuluu, vuodesta 2012. Triton on vuonna 1997 perustettu kansainvälinen sijoitusyhtiö, jonka tavoitteena on rakentaa pitkäjänteisesti parempaa liiketoimintaa läheisten kumppanuuksien avulla.

Triton sijoittaa pääasiassa saksankielisiin maihin, Pohjoismaihin, Benelux-maihin, Ranskaan, Italiaan, Espanjaan ja Isoon-Britanniaan. Triton keskittyy yrityksiin, joilla on potentiaalia luoda kestävää, pitkän aikavälin arvoa muuttuvien suhdanteiden kautta, ja he tekevät tiivistä yhteistyötä omistamiensa yhtiöiden johdon kanssa saavuttaakseen tämän. Triton on tällä hetkellä sijoittanut 49 yritykseen Euroopassa, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 18,1 miljardia euroa ja yrityksissä työskentelee noin 106 000 työntekijää.

Lisätietoa Tritonista löydät osoitteesta www.triton-partners.com.