Kotisivukone

Alkaen 17,90 €/kk

Fonecta Kotisivukone on helppo tapa tehdä kotisivut yritykselle itse. Palvelun monipuoliset ja laadukkaat perusominaisuudet takaavat, että näyttävien kotisivujen tekeminen sujuu vaivatta.

Tee-se-itse kotisivut – Fonecta Kotisivukoneen avulla se onnistuu!

Kotisivukone on nopea ja vaivaton ottaa käyttöön; luot nettisivut alle kymmenessä minuutissa. Kotisivukonetta on helppo käyttää, etkä tarvitse aiempaa kokemusta tai teknistä osaamista – se sopii kaikentasoisille käyttäjille aina aloittelijoista ammattilaisiin. Kotisivukone on kotimainen, palkittu ja luotettava.

Lue lisää Kotisivukoneen ominaisuuksista

Yhdistyksille

  • alkaen 13,90 €/kk + alv

Yrityksille

  • alkaen 17,90 €/kk + alv

Kokeile 2 viikkoa maksutta!

Palvelun monipuoliset ja laadukkaat perusominaisuudet takaavat, että näyttävien kotisivujen tekeminen sujuu vaivatta. Helpot kotisivut yritykselle tai yhdistykselle valmistuvat jopa kymmenessä minuutissa.

  • Helppo julkaisujärjestelmä
  • Valmiit sivupohjat
  • Mukautuu eri näytöille
  • Kasvaa tarpeidesi mukaan
  • Oma verkko-osoite
  • Suomenkielinen asiakastuki

Lue lisää Kotisivukoneen ominaisuuksista

DIY-kotisivut eli nettisivut pystyyn itse tekemällä

Fonecta Kotisivukone on helppo tapa tehdä kotisivut yritykselle itse. Palvelun monipuoliset ja laadukkaat perusominaisuudet takaavat, että näyttävien kotisivujen tekeminen sujuu vaivatta.

Nainen etätöissä istuu mukavasti tuolillaan ja selaa koneelta jotain

Fonecta Kotisivukoneen ominaisuudet

Helppo julkaisujärjestelmä

Riittää, kun sinulla on käytössäsi tietokone ja internet-yhteys. Kotisivukone opastaa sinua eteenpäin ja monipuolisten perusominaisuuksien ansiosta kotisivujen tekeminen sujuu heti vaivatta.

Valmiit sivupohjat

Käytä valmiita sivupohjia sellaisenaan tai räätälöi sivujen ulkoasua makusi mukaan, esimerkiksi muokkaaamalla sivujen tekstityyppejä, värimaailmaa ja taustakuvia.

Mukautuu eri näytöille

Sivupohjat muuttuvat automaattisesti näytön koon mukaan, jolloin kotisivut näyttävät hyviltä pöytäkoneen lisäksi myös tabletti- ja mobiililaitteilla. Sivut ovat ns. responsiiviset eli skaalautuvat erikokoisille näytöille.

Kasvaa tarpeidesi mukaan

Voit milloin tahansa muokata kotisivujasi. Lisää sivuillesi esimerkiksi alasivuja, uutisia, blogeja ja kuvia. Tarvittaessa voit ottaa käyttöösi vaikka verkkokaupan.

Oma verkko-osoite

Perusominaisuuksiin kuuluu oma verkko-osoite, jonka avulla käyttäjät löytävät kotisivusi helposti. Kävijätilastoja voit seurata sivuston hallinta-tilassa.

Suomenkielinen asiakastuki

Asiakastuki-osiossa voit selata usein kysyttyjä kysymyksiä tai kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme chat-palvelun kautta ja puhelimitse.

Kokeile kotisivukonetta