Avaimet käteen kotisivut

Kotisivut ovat yrityksesi käyntikortti verkossa. Asiantuntijamme rakentavat yrityksellesi hakukoneystävällisen sivuston sisällön ja ulkoasun suunnittelua myöten – avaimet käteen.

Miten paketit eroavat toisistaan?

Miten paketit eroavat toisistaan?

Kotisivupalvelumme sisältää aina ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen sekä hakukoneystävällisen sisällöntuotannon metatietoineen.

S-paketilla saat peruskotisivut yritykselle, tiiviillä sisällöllä.

M-paketilla saat enemmän sisältöä ja blogi- tai uutisominaisuuden sivustolle.

L-paketilla saat sivustolle kaikki herkut, mukaanlukien verkkokauppaominaisuuden.

Vertaile pakettien sisältöä tarkemmin

Kotisivut ovat yrityksesi käyntikortti verkossa. Meiltä saat aina yrityksesi näköiset, laadukkaat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut avaimet käteen -pakettina. Otamme suunnittelussa huomioon kaikki kotisivujen kannalta tärkeät seikat aina teknisestä toteutuksesta visuaaliseen ilmeeseen asti.

  • Kotisivupalvelumme sisältää aina ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen sekä hakukoneystävällisen sisällöntuotannon.
  • Asiantuntijoillamme on kokemusta jo yli 25 000 kotisivun toteuttamisesta.
  • Helpota työtaakkaasi ulkoistamalla kotisivujen suunnittelutyö ammattilaisille.
  • Huolehdimme sivustostasi myös niiden julkaisun jälkeen – saat asiakaspalvelua ja kuukausittaisen tuen suomen kielellä.
  • Selkeät paketit, jotka sisältävät kaiken tarpeellisen, ei piilokuluja.

Lue lisää, miksi kotisivut kannattaa hankkia Fonectalta

S-paketti

  • 32 €/kk + alv (aloitusmaksu 790 €)

M-paketti

  • 38 €/kk + alv (aloitusmaksu 1 100 €)

L-paketti

  • 88 €/kk + alv (aloitusmaksu 2 200 €)

Vertaile pakettien sisältöä ja hinnoittelua

Kotisivupalvelumme sisältää aina ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen sekä hakukoneystävällisen sisällöntuotannon metatietoineen. Lisäksi saat oman verkkotunnuksen, jos sinulla ei sellaista jo ole, sekä sähköpostin ja palvelintilan.

Päivität kotisivujen sisältöjä helposti itse ylläpitotyökalun kautta, mutta palvelumme sisältää myös kuukausittaisen tuen. Paketista riippuen palvelu voi sisältää myös useamman kuvagallerian, blogi- tai uutistoiminnallisuuden ja jopa verkkokauppaominaisuuden.

Vertaile pakettien sisältöä ja hinnoittelua

Kotisivut yrityksille – muuta sivukävijäsi myynniksi

Kotisivut ovat yrityksesi käyntikortti verkossa. Asiantuntijamme rakentavat yrityksellesi hakukoneystävällisen sivuston sisällön ja ulkoasun suunnittelua myöten – avaimet käteen.

Kampaamoalan yrittäjä kaataa shampoota käteensä ja keskustelee asiakkaan kanssa

Kotisivupalvelun hyödyt

Hyödynnä asiantuntemustamme

Meillä on kokemusta jo yli 25 000 kotisivun toteuttamisesta. Autamme sinua myös sivujen julkaisemisen jälkeen: meiltä saat asiakaspalvelun ja kattavan tuen suomen kielellä.

Säästä vaivaa

Verkkosivut rakennetaan sinulle ulkoasusuunnittelua ja sisällöntuotantoa myöten. Pääset itse vähällä vaivalla. Pakettien sisällöt ja hinnat ovat selkeät ja suoraviivaiset – tiedät mitä odottaa.

Päivitä sivuja helposti

Kotisivujen julkaisujärjestelmä on helppokäyttöinen, näyttäen muokattavat sisällöt samanlaisina kuin miltä ne näyttävät julkisella nettisivulla. Tarvittaessa apunasi ovat myös suomenkieliset käyttöohjeet, ja asiakaspalvelumme helpottaa työtaakkaasi mielellään, kun tarvitset apukäsiä.

Luota kattavaan ylläpitoon

Kattavan ylläpitopalvelumme ansiosta sinun ei tarvitse murehtia esimerkiksi tietoturvapäivityksistä, verkkotunnuksen ylläpidosta tai siitä, mistä hankit sähköpostitilin.

Käytä aikasi olennaiseen

Sinulta ei kulu aikaa sisällöntuotantoon, ulkoasun suunnitteluun tai nettisivutyökalun valintaan. Varmistamme yhdessä tarpeesi sivustolle, mutta sen jälkeen kotisivujen rakentamiseen kuluu meiltä vain päiviä tai viikkoja – ei kuukausia.

Paranna näkyvyyttä kokonaisvaltaisesti

Fonecta on läpi historian keskittynyt yritysten ja heitä etsivien ihmisten yhdistämiseen. Tänä päivänä saat meiltä kaikki verkkonäkyvyyteen liittyvät palvelut saman katon alta.

Kotisivut yrityksille – muuta sivukävijäsi myynniksi

Kotisivut ovat ensimmäinen paikka missä asiakas kohtaa yrityksesi. On tärkeää, että ne ovat helppokäyttöiset ja näyttävät, asiakas löytää etsimänsä ja sivusto kannustaa yhteydenottoon tai ostoon. Sen lisäksi kotisivujen tulisi myös löytyä hakukoneista.

Osaavissa käsissämme syntyvät yksilölliset, laadukkaat kotisivut, jotka on toteutettu tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Meiltä saat edulliseen hintaan kotisivuillesi kaiken tarvittavan – ja totta puhuen vähän enemmänkin.

Sisältö kuuluu hintaan

Kotisivupaketteihimme kuuluvat yrityksestäsi ja palveluistasi kertovat, laadukkaat tekstit sisällöntuotannon ammattilaisten kirjoittamana, ilman lisämaksua. Hakukoneystävällisen sisällön ansiosta kotisivusi pärjäävät myös paremmin Googlen hakutuloksissa. Toteutamme sivut suomen kielellä.

Yrityksesi näköiset sivut

Meiltä saat aina yrityksesi näköiset, laadukkaat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut avaimet käteen -pakettina. Otamme suunnittelussa huomioon kaikki kotisivujen kannalta tärkeät seikat aina teknisestä toteutuksesta visuaaliseen ilmeeseen asti.

Kotisivupakettien sisältö

Kotisivupalvelumme sisältää aina ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen sekä hakukoneystävällisen sisällöntuotannon metatietoineen. Pakettien sopimuskausi on 12 kuukautta. Kun otat yhteyttä, autamme valitsemaan sinulle parhaiten sopivan kotisivupaketin tavoitteidesi mukaan. Asiantuntijamme kertovat mielellään myös saatavilla olevista lisäpalveluista ja niiden hinnoista. Fonecta Kotisivuihin lisäät tarvittaessa helposti esimerkiksi enemmän kuvagallerioita, tuoteluettelon tai kieliversiot sivustostasi.

S
32 € / kk
M
38 € / kk
L
88 € / kk
Sisällöntuotanto
3 sivua
6 sivua
8 sivua
Ulkoasun suunnittelu
Hakukoneystävällinen toteutus
Oma verkkotunnus
Sähköposti
Palvelintila
Kotisivujen ylläpitotyökalu
Yhteydenottolomake
Laaja evästehallinta
Kuvagalleria
1 kpl
2kpl
3kpl
Oma Fonecta -palvelu
Blogi- tai uutiset-ominaisuus
Pro Verkkokauppa
Kuukausittainen tuki
1 h/kk
1 h/kk
2 h/kk

Näin yrityskotisivut rakennetaan

Asiantuntijamme käy puhelimitse läpi kotisivuihin liittyvät tarpeesi.

Toimita meille haluamasi materiaalit sivustoa varten.

Tiimimme rakentaa kotisivusi – tämä vie yleensä 10-15 päivää.*

Tarkista sivujen esikatselu ja lähetä mahdolliset muutostoiveesi. Toteutamme toivomasi muutokset 1-5 päivän kuluessa.*

Hyväksytämme sinulla valmiit kotisivut ja ilmoitamme, kun ne on julkaistu.

*) Laajat sivustot ja lisäpalvelut saattavat vaatia enemmän aikaa.