Fonecta Kontaktikortti henkilölle

Alkaen 10,00  (alv. 0%)/kk Sopimuksen pituus 12 kk. Kokonaishinta 120,00 € / kortti / 12 kk.

Fonecta Kontaktikortti on digitaalinen käyntikorttisi. Se auttaa varmistamaan, että kun soitat tärkeitä puheluita, niihin vastataan. Auta asiakkaitasi löytämään oikea yhteyshenkilö yrityksestäsi Suomen suosituimmassa numeropalvelussa.

Kontaktikorttia käyttäessä et näy tuntemattomana numerona uudelle asiakkaalle soittaessa. Paras tapa välttää vastaamattomia puheluita!

Lue lisää Kontaktikortin hyödyistä

Tilaa verkkokaupastamme Kontaktikortit yrityslaskutuksella! Kappalehinta määräytyy portaittain tilaamasi kokonaismäärän perusteella:

 • 10 €/kpl/kk – yhteensä 1-9 Kontaktikorttia
 • 9 €/kpl/kk – yhteensä 10-25 Kontaktikorttia
 • 8,20 €/kpl/kk – yhteensä 26-50 Kontaktikorttia
 • 7,60 €/kpl/kk – yhteensä 51-100 Kontaktikorttia
 • 7,20 €/kpl/kk – yhteensä 101-150 Kontaktikorttia
 • 7 €/kpl/kk – yhteensä yli 151 Kontaktikorttia

Henkilön Kontaktikortti on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tutustu Palvelunumeroiden Kontaktikorttiin täällä.

Kontaktikortin avulla hallinnoit yrityksesi avainhenkilöiden yhteystietoja ja kuvia Fonectan hakukanavissa. Fonecta Kontaktikortti -palvelun avulla voit määrittää tarkemmin, mitä tietoja haluat ulospäin näkyvän. Se auttaa varmistamaan, että kun soitat tärkeitä puheluita, niihin vastataan.

Kukaan ei vastaa enää tuntemattomista numeroista tuleviin puheluihin

Tuntemattomista numeroista tulevien puheluiden välttely on paisunut ongelmaksi asti, joka koskee lähes kaikkia toimialoja, joissa asiakkaita tavoitellaan puhelimitse.

Varmistamalla, että vastaanottaja tietää kuka soittaa, puheluusi vastataan varmemmin. Lisäksi säästät aikaa, kun puhelun vastaanottaja reagoi tulevaan puheluun jo ensiyrityksellä lukuisten soittojen sijaan. Fonecta Kontaktikortin avulla luot yrityksestäsi luotettavamman kuvan, kun vastaanottaja tietää kuka soittaa. Voit itse määrittää, mitä tietoja haluat näyttää soittaessasi puheluita.

Tiedot Suomen laajimpaan yritys- ja yhteystietohakuun

Kontaktikortin avulla saat yrityksesi tärkeät yhteyshenkilöt näkyviin yrityksesi tietoihin Callerissa ja Finderissa. Kontaktikortti toimii yhdessä Fonecta Caller -sovelluksen kanssa. Kun soitat henkilölle, jolla on Caller-sovellus puhelimessa, se tunnistaa numerosi ja tietosi näytetään määrittelemälläsi tavalla. Fonecta Caller -sovelluksella on jo yli miljoona vuosittaista käyttäjää.

Yrityksen Kontaktikorttien tietojen hallinnointi sujuu helposti ja kätevästi Oma Fonectan kautta.

Fonecta Kontaktikortin hyödyt

VARMISTA, ETTÄ ET NÄY TUNTEMATTOMANA

Varmista, että puhelinnumero yhdistyy oikeaan nimeen ja yritykseen, ja näkyy vastaanottajalle, kun soitat tärkeitä puheluita. Näin säästät resursseja ja vältät tilannetta, jossa vastaanottajien tavoittelu vaatii lukemattomia soittoyrityksiä.

NOSTA YRITYKSEN AVAINHENKILÖT ESIIN

Nosta yrityksesi tärkeät yhteyshenkilöt esille yrityksesi profiilisivulla Callerin sovelluksessa ja selainversiossa (fonecta.fi). Näin varmistat, että yrityksestäsi tavoitetaan oikeat tahot oikeissa asioissa.

HALLINNOI TIETOJA HELPOSTI

Oma Fonectan kautta pystyt hallinnoimaan Kontaktikorttien tietoja missä vaan, milloin vaan - tarvitset vain nettiselaimen! Voit siis jatkuvasti hallinnoida ja optimoida sitä, miten näyt vastaanottajille soitettaessa.

Palvelun sisältö ja hinnoittelu

Kun tilaat Henkilön Kontaktikortin yritykselle, korttien hinnoittelu perustuu yrityksen kaikkien Henkilön Kontaktikorttien määrään portaittain:

 • 10 €/kpl/kk – yhteensä 1-9 Kontaktikorttia
 • 9 €/kpl/kk – yhteensä 10-25 Kontaktikorttia
 • 8,20 €/kpl/kk – yhteensä 26-50 Kontaktikorttia
 • 7,60 €/kpl/kk – yhteensä 51-100 Kontaktikorttia
 • 7,20 €/kpl/kk – yhteensä 101-150 Kontaktikorttia
 • 7 €/kpl/kk – yhteensä yli 151 Kontaktikorttia

Sopimuskausi on voimassa 12 kuukautta.

TUTUSTU MYÖS: PALVELUNUMERON KONTAKTIKORTTI

Tarvitseeko yrityksesi Kontaktikorttia palvelunumerolle? Palvelunumeron Kontaktikortti on erinomainen, järeämpi ratkaisu silloin, kun samasta numerosta soitetaan paljon puheluita usean eri henkilön toimesta — esimerkiksi asiakas-, ajanvaraus- ja päivystyspalvelut.

Tutustu tarkemmin

Usein kysytyt kysymykset

Kontaktikortille voit määritellä puhelinnumeron, nimen, sähköpostiosoitteen, tittelin tai muun tarkenteen, kuvaustekstin, lisätä linkin LinkedIn-profiiliin sekä liittää kortille kuvan.

Kontaktikortti näkyy Fonecta Caller -sovelluksen käyttäjille silloin, kun Kontaktikortti-numerosta soitetaan puhelu.

Lisäksi Kontaktikortti näkyy yrityksen tiedoissa Fonecta Callerissa sekä Finderissa: yrityksen profiilisivulle tulee Lisäyhteystiedot-osio, jossa listataan kaikki yrityksen Kontaktikortti-yhteystiedot. Lisäksi Kontaktikortti-yhteystiedoille tulee oma profiilisivu, jonne pääsee edellämainitun näkymän kautta, mutta voi myös päätyä suoraan esimerkiksi Google-haun kautta. Se on siis erittäin hyvä tapa lisätä yrityksen tärkeiden yhteyshenkilöiden tai osastojen ja muiden tahojen näkyvyyttä verkon hakukanavissa.

Kontaktikortti toimii yhdessä Fonecta Caller -sovelluksen kanssa. Android-puhelimissa numeroiden tunnistus aktivoituu joka puhelussa ja tekstiviestissä, ja se näyttää Kontaktikortin puhelimen ruudulla. IOS-puhelimella numerontunnistus otetaan käyttöön Sirin avulla. Fonecta Caller -sovelluksella on jo yli miljoona vuosittaista käyttäjää.

Fonecta Caller on luotettava suomalainen palvelu, joka toimii sekä selaimessa että sovelluksessa. Fonecta Caller on Suomen laajin virallinen yksityishenkilöiden, julkisten palveluiden ja yritysten yhteystietokanta. Fonecta Caller -sovelluksessa on numeroiden tunnistus, joka aktivoituu puhelun saapuessa. Fonecta Callerin avulla osoitetietosi pysyvät helposti ajan tasalla. Fonecta Calleria voi käyttää joko ilmaiseksi tai hankkia maksullisen Caller Pro -tilauksen.

Kontaktikortti toimii yhdessä Fonecta Callerin kanssa. Sen avulla voit itse määritellä, mitä tietoja haluat näyttää soitettaessa tietystä numerosta Caller-sovelluksen käyttäjille, tai mitä yhteystietoja korostetaan yrityksen profiilisivulla Callerin selainversiossa ja Finder.fi:ssa. Kontaktikortit näkyvät Callerin käyttäjille soittaessa aina — myös silloin, kun käyttäjällä on sovelluksen ilmaisversio, jossa hakumäärä on tullut täyteen.

Näin Kontaktikortti-palvelu otetaan käyttöön

Tilaa tarvittava määrä Kontaktikortteja verkkokauppamme kautta.

Saat tilausvahvistuksen tuotapikaa sähköpostiisi.

Tehtyäsi tilauksen kirjaudu Oma Fonectaan ja aloita palvelun käyttö lisäämällä ensimmäinen Kontaktikortti.

Täytä Kontaktikortille haluamasi tiedot ja tallenna ne.

Hallinnoit jatkossakin tietoja kätevästi Oma Fonectassa, monen muun hyödyllisen toiminnon lisäksi!