Fonectan työntekijät - 20%:n keskittäjä-alennusFonectan työntekijät - Keskittäjäale

Keskittäjänä säästät enemmän

20 % alennusta, kun ostat useamman palvelun

– markkinointi ja diginäkyvyys yrityksille

Lunasta keskittäjäalennus

Näkyvyyttä yhden markkinointikumppanin taktiikalla

Fonecta on tunnettu 25 000 suomalaisyrittäjän ja -yrityksen kumppanina jo 20 vuoden ajalta. Kumppanina autamme sinua menestymään: osaamme tarjota parhaat ja toimivimmat digitaalisen markkinoinnin ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille.

Kiireisenä yrittäjänä sinun kannattaa valita sellainen kumppani, joka pystyy tarjoamaan koko digimarkkinoinnin palveluvalikoiman saman katon alta – ja tietysti saumattoman tuen palveluiden käyttöön. Tarjoamme keskittäjäalennuksen kaikille, jotka ottavat vähintään kaksi alennukseen oikeuttavaa palvelua käyttöönsä – tai yksikin riittää, jos olet jo asiakkaamme ja sinulla on jokin näistä palveluistamme jo käytössä!

 

Esimerkiksi nämä palvelumme sopivat hyvin yhteen

Tehonäkyvyys netissä

Tehonäkyvyys netissä

Fonecta Kontakti + Kotisivut

Fonectan kanssa valat vahvan verkkolöydettävyyden pohjan yrityksesi näköisillä kotisivuilla, jotka toimivat virtuaalisena toimitilanasi verkossa. Kattavan löydettävyyden viimeistelee Fonecta Kontakti -palvelumme, jonka avulla yrityksesi tiedot löytyvät aina ja yhteneväisesti kaikista niistä kanavista, joista sinua etsitään.

Kärkisijoille googlessa

Kärkisijoille Googlessa

Google-mainonta + Hakukoneoptimointi

Varmista yrityksesi nousu kärkisijoille Googlen eri kanavien hakutuloksissa silloin, kun kiinnostuneet asiakkaat etsivät palveluitasi. Hyödynnä siis sekä hakukoneoptimointia että mainontaa.

ole esillä, vaikket mainostaisi, ikonikuva

Ole esillä, vaikket mainostaisi

Kotisivut + hakukoneoptimointi + Fonecta Kontakti

Kotisivut ovat yrityksesi käyntikortti verkossa. Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että asiakkaat löytävät kotisivusi. Fonecta Kontaktin avulla yrityksesi on kattavasti esillä verkon eri haku-, suosittelu- ja karttapalveluissa.

Koko digimarkkinoinnin valikoima saman katon alta

Saat keskittäjäalennuksen, kun tilaat Fonectalta vähintään kahta alennukseen oikeuttavaa palvelua ja niin kauan kuin niiden tilaus on voimassa. Keskittäjäalennukseen oikeuttavia palveluitamme ovat Fonecta Kontakti, avaimet käteen -kotisivut ja hakukoneoptimointi. Mikäli tilaat edellämainittuja palveluita, voit saada alennuksen myös Google-mainonnan ja some-mainonnan osalta. (Katso tarkemmat ehdot.)

Näistä palveluista saat keskittäjäalennuksen

-20 % aloitusmaksusta:

-20 % kuukausimaksuista:

Keskitä markkinoinnin ratkaisut ja säästä!

Jätä soittopyyntö tällä lomakkeella. Soittopyynnön jättäminen ei sido vielä mihinkään.

Nimi
Markkinointilupa*
Hidden
Tämä kenttä pitää olla jokaisessa lomakkeessa. Älä muokkaa tai poista kenttää.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Keskittäjäalennuksen ehdot

Keskittäjäalennus voidaan myöntää, kun asiakas tilaa Fonectalta vähintään kahta alennukseen oikeuttavaa palvelua, ja niin kauan kuin niiden tilaus on voimassa. Keskittäjäalennus myönnetään palvelun voimassa olevan hinnaston mukaisesta hinnasta. Mikäli asiakkaalla on ennestään Fonecta Kontakti -palvelu, ja ostaessaan toisen palvelun on oikeutettu keskittäjäalennukseen, Kontakti-palvelun osalta alennus astuu voimaan seuraavan sopimuskauden alusta. Keskittäjäalennusta ei voi yhdistää muihin kampanjatarjouksiin tai alennuksiin.