Some-mainonta

Toteuta kustannustehokasta mainontaa Suomen suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa. Sertifioidut asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi Facebookin ja Instagramin avulla.

Facebook-mainonnan asiantuntijamme ovat suorittaneet haastavat sertifioinnit, jotka takaavat laadukkaat mainoskampanjat. Tarjoamme Meta Ads – eli Facebook- ja Instagram-mainonnan asiantuntijapalvelua niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille, verkkokauppoja unohtamatta.

  • Tunnemme eri toimialat ja niiden menestystekijät.
  • Asiantuntijoillamme on kokemusta jo kymmenien tuhansien mainoskampanjoiden toteuttamisesta.
  • Kauttamme saat palvelua ja tukea suomeksi.
  • Pidämme sinut ajan tasalla kampanjoidesi tuloksista, joita asiantuntijamme seuraavat ja optimoivat.

Lue lisää, miksi some-mainontaa kannattaa tehdä Fonectan kanssa

Some-mainonta osana Fonectan älykäs digimainonta -palvelua

Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu palveluinnovaatiomme tarjoaa ennen kokematonta helppoutta ja joustavuutta mainonnan hallintaan — tuloksista tinkimättä.

  • Moniverkostomainonnan paketti, 349 €/kk + alv + mediabudjetti

Tutustu älykäs digimainonta -palveluun tarkemmin

 

Some-mainonta osana Fonectan monikanavaista markkinointipalvelua

Erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille suunnattu digitaalisen mainonnan asiantuntijapalvelu, jonka avulla otat useita kanavia ja keinoja haltuun.

  • Kanavien määrästä riippuen, alkaen 900 €/kk + alv

Tutustu monikanavaiseen markkinointiin tarkemmin

Tarjoamme monipuolisia some-mainonnan paketteja sekä täysin räätälöityjä ratkaisuja aina yrityksen tarpeiden mukaan. Räätälöityjen mainosratkaisujen sekä Meta Adsin, eli Facebookin ja Instagramin lukuisten eri mainosmuotojen ansiosta voimme tavoittaa asiakkaasi tehokkaasti ostopolun monissa eri vaiheissa.

  • Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu palveluinnovaatiomme tarjoaa ennen kokematonta helppoutta ja joustavuutta mainonnan hallintaan: valitse Älykäs digimainonta
  • Erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille suunnattu digitaalisen mainonnan asiantuntijapalvelu, jonka avulla otat useita kanavia ja keinoja haltuun: valitse Monikanavainen markkinointi palveluna

Tehosta markkinointia – hyödynnä Meta Ads -somemainontaa Facebookissa ja Instagramissa

Toteuta kustannustehokasta mainontaa Suomen suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa. Sertifioidut asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi Facebookin ja Instagramin avulla.

Kukkakaupan yrittäjä esittelemässä asiakkaalle kimppua

Some-mainontapalvelun hyödyt

Kontakti

Vahva kokemus

Kattava Facebook-kokemuksemme takaa laadukkaat ja tehokkaat mainoskampanjat. Tunnemme eri toimialat ja mainonnan menestystekijät.

Palvelua suomen kielellä

Kauttamme saat palvelua ja tukea suomeksi. Lisäksi voit toteuttaa Facebook-mainontaa laskulla ilman luottokorttia.

Selkeä raportointi

Selkeän raportoinnin lisäksi voit seurata kampanjasi tuloksia suoraan myös maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa.

Facebook-mainonta sopii sekä pienille että suurille yrityksille, monenlaisiin tarpeisiin

Facebook on Suomen suosituin yhteisöpalvelu yli 2,4 miljoonalla päivittäisellä käyttäjällään. Jopa 80% käyttäjistä ilmoittaa Facebookin kanavien vaikuttavan oleellisesti ostopäätökseensä. Facebookin kohdennettavuus on omaa luokkaansa: käyttäjät voidaan tunnistaa heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaan, joten saat kohdistettua mainoksesi tehokkaasti vain halutulle kohderyhmälle. Mainostaminen Facebookissa avaa ovet myös mainontaan Instagramissa, erityisesti nuorempien ikäryhmien vahvasti suosimassa kanavassa.

Fonecta some-mainonnan kumppanina kaiken kokoisille yrityksille

Millaisia mainonnan tarpeita ja tavoitteita sinulla on? Anna meidän auttaa niiden saavuttamisessa Facebook- ja Instagram-mainonnan keinoin.

Kumppaninamme saat aina taattua laatua, sillä apunasi ovat Facebook-sertifioinnin suorittaneet asiantuntijamme varustettuna vankalla kokemuksella eri toimialojen mainonnasta. Tarjoamme monipuolisia digitaalisen mainonnan ratkaisuja aina yrityksen tarpeiden mukaan. Näiden ratkaisujen ja Facebookin lukuisten eri mainosmuotojen ansiosta voimme tavoittaa asiakkaasi tehokkaasti ostopolun monissa eri vaiheissa.

Kauttamme saat suomenkielistä, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja tukea yrityksesi sujuvaan ja menestyksekkääseen mainontaan.

Ota tehokas mainontakoneisto käyttöösi

Ennen kokematonta helppoutta ja joustavuutta mainonnan hallintaan — tuloksista tinkimättä. Palvelumme avulla saat tehokkaan mainontajärjestelmän yhdistettynä asiantuntijatukeen ilman massiivisia investointeja. Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu palveluinnovaatiomme tarjoaa mahdollisuuden kilpailla suurempien toimijoiden kanssa.

Valitse: Älykäs digimainonta

Perusta digimarkkinointisi datapohjaiseen auditointiin

Fonectan monikanavainen markkinointi palveluna on ainutlaatuinen, kattavaan data-analyysiin pohjautuva asiantuntijapalvelu, jonka avulla kehität markkinointia eri digikanavissa tavoitteellisesti. Asiantuntijoillamme on kokemusta jo kymmenien tuhansien mainoskampanjoiden toteuttamisesta. Palvelu sopii erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille.

Valitse: Monikanavainen markkinointi palveluna