LinkedIn-mainonta

Alkaen 300 €/kk (konsultointi)

Fonectalla on Suomen kattavin kokemus LinkedIn-mainonnasta. LinkedIn-mainonnan sertifioidut asiantuntijamme auttavat sinua, teitpä sitten mainontaa itse tai haluat ulkoistaa sen. Meiltä saat myös LinkedIn-koulutusta.

Palkittu LinkedIn-mainostiimimme on palveluksessasi. Mainosratkaisutiimimme on aina ajan hermoilla jatkuvan koulutuksen ansiosta. Kanssamme kasvatat niin paikallista kuin globaalia markkinaymmärrystä.

 • Saat meiltä ainutlaatuisia lisäpalveluita, joita et saa muualta. Näitä ovat mm. dataan perustuvat mainonnan auditoinnit sekä koulutukset.
 • Asiantuntijoillamme on kattava kokemus niin paikallisista kuin suurista kansainvälisistä LinkedIn-kampanjoista.
 • Meillä on kokemus kymmenien tuhansien mainoskampanjoiden toteuttamisesta eri kanavissa lukuisille eri toimialoille.

Lue lisää, miksi LinkedIn-mainontaa kannattaa tehdä Fonectan kanssa

LinkedIn-mainonnan konsultointipalvelu

 • alkaen 300 €/kk +alv

LinkedIn-mainonnan koulutukset

 • alkaen 1 000 € + alv

LinkedIn-mainonnan auditointi

 • alkaen 1 750 € + alv

Tutustu LinkedIn-mainonnan palveluihin tarkemmin

LinkedIn-mainonta palveluna, osana Fonectan monikanavaista markkinointipalvelua

 • alkaen 900 €/kk + alv

Tutustu monikanavaiseen markkinointiin tarkemmin

LinkedIn-mainonta onnistuu kauttamme eri tavoin.

Valitse LinkedIn-mainonta palveluna, kun haluat ulkoistaa mainoskampanjoidesi toteuttamisen sertifioidulle mainostiimillemme. Tai toteuta kampanjasi itse ja hyödynnä ammattitaitoamme konsultointina vain siltä osin kuin tarvitset. Hyödynnä LinkedIn-auditointimme dataa mainontasi kehittämiseen. Saat kaikissa tapauksissa yrityksellesi mainostilin veloituksetta.

Lue lisää LinkedIn-mainonnan palveluistamme

LinkedIn-mainonnalla tavoitat tehokkaasti yrityspäättäjät

Fonecta on ollut vuodesta 2016 lähtien LinkedIn-mainonnan edelläkävijä Suomessa. LinkedIn on myös palkinnut Fonectan mainostiimin useilla palkinnoilla ensiluokkaisesta ja edistyksellisestä työstä suomalaisten yritysten hyväksi. LinkedIn-mainonta onnistuu kauttamme monin eri tavoin.

Kaksi markkinoijaa suunnittelemassa kampanjaa yhdessä

LinkedIn-mainontapalveluiden hyödyt

Palkitut asiantuntijat palveluksessasi

Palkittu LinkedIn-mainostiimi palveluksessasi. Kanssamme kasvatat niin paikallista kuin globaalia markkinaymmärrystä.

Kattavat LinkedIn-palvelut edelläkävijältä

Tarjoamme ainutlaatuisia mainonnan lisäpalveluita, joita et saa muualta. Näitä ovat mm. dataan perustuvat mainonnan auditoinnit sekä koulutukset.

Kontakti Pro

Vankka kokemus mainoskampanjoista

Fonecta on läpi historian keskittynyt yritysten ja heitä etsivien ihmisten yhdistämiseen. Kokemusta kymmenien tuhansien mainoskampanjoiden toteuttamisesta eri kanavissa lukuisille eri toimialoille.

Tavoita kohderyhmäsi maailman suurimmasta päättäjäverkosta, Suomesta ja maailmalta

LinkedIn on maailman suurin työelämän sosiaalinen media. Mainostaminen siellä kannattaa. Tiesitkö, että kaikista suomalaisista aikuisista yli kolmannes pitää LinkedIniä luotettavimpana sosiaalisen median kanavana – ja LinkedInin käyttäjien keskuudesta jopa 76 prosenttia pitää sitä luotettavimpana somekanavana?

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset mahdollisuudet mainontaan ja markkinointiin. Kauttamme yrityksesi saa käyttöönsä mm. laajennetun työkaluvalikoiman sekä kattavan kokemuksemme ja ammattitaitomme. Palvelemme lokaaleja ja globaaleja Suomessa toimivia mainostajia, joille suunnittelemme sekä toteutamme LinkedIn-mainontaa. Lisäksi koulutamme asiakkaidemme omia LinkedIn-tiimejä ja autamme heitä löytämään LinkedIn-mainonnan parhaat käytännöt tuloksellisempaan tekemiseen. Saat meiltä tuen tekemiseesi myös, jos haluat mieluummin tehdä mainontaa itse tai kumppanin kautta.

Monipuoliset mahdollisuudet LinkedIn-mainontaan ja -markkinointiin

Säästä aikaa ja vaivaa, ja toteuta mainoskampanjasi Fonectan palkittujen LinkedIn-asiantuntijoiden toimesta.

Saat käyttöösi maan parhaan osaamisen ja paikallistuntemuksen. Palvelun käynnistyessä teemme kattavan LinkedIn-mainonnan auditoinnin. Lisäksi tarjoamme suomenkielisen tuen esimerkiksi teknisiin kysymyksiin tai ongelmatilanteissa. Voit myös laajentaa palvelun monikanavaiseksi. Asiantuntijoillamme on kokemusta jo kymmenien tuhansien mainoskampanjoiden toteuttamisesta eri kanavissa lukuisille eri toimialoille.

LinkedIn-mainonta palveluna, osana Fonectan monikanavaista markkinointipalvelua

 • alkaen 900 €/kk + alv

Tutustu monikanavaiseen markkinointiin tarkemmin

Haluatko toteuttaa LinkedIn-mainontaa itse, mutta haluat saada tukea sertifioiduilta ja palkituilta asiantuntijoilta?

LinkedIn-mainonnan konsultointipalvelumme tarjoaa käytännön opastusta LinkedInin mainostyökalujen käyttöön ja kampanjoiden hallintaan tukemaan laadukasta itsenäistä tekemistä. Saat liiketoimintasi ja toimialasi kannalta keskeiset havainnot ohjaamaan LinkedIn-mainonnan- ja sisältöstrategian kehitystä. Ota yhteyttä myyntiimme niin keskustellaan, kuinka voimme olla tukenanne!

LinkedIn-mainonnan konsultointipalvelu

 • alkaen 300 €/kk +alv

Opi suunnittelemaan sekä toteuttamaan LinkedIn-mainontaa samoilla taktiikoilla ja parhailla käytännöillä, joita palkittu tiimimme käyttää asiakkaillemme.

Koulutuksiamme ovat hyödyntäneet niin globaalit kuin paikalliset mainostajat. Tarjoamme asiakkaidemme inhouse-tiimeille LinkedIn-koulutuksia kattavasti aihealueittain sekä mainonnan tehokkaasta hyödyntämisestä että orgaanisen sivun ja vaikuttavan sisällön kehittämisestä. Ota yhteyttä koulutustarpeistanne niin suunnittelemme sopivan kokonaisuuden!

LinkedIn-mainonnan koulutukset

 • alkaen 1 000 € + alv

Ohjaa LinkedIn-tekemistänne dataan perustuvan luotettavan ja kattavan analyysin avulla.

Analysoimme, miten yrityksesi LinkedIn-mainonta on toiminut ja kuinka sitä voisi tehostaa entisestään. Säännöllisellä auditoinnilla varmistat, että mainontasi kehittyy oikeaan suuntaan. Auditointi sisältää aina myös tapaamisen asiantuntijamme kanssa, jossa käymme yhdessä tulokset läpi. Ota yhteyttä myyntiimme ja sovitaan auditoinnista!

LinkedIn-mainonnan auditointi

 • alkaen 1 750 € + alv

Minkälaista tukea tarvitset?

Haluatko ulkoistaa mainonnan alan asiantuntijoille? Valitse monikanavainen markkinointi palveluna.

Haluatko tehdä mainontaa itse, mutta tarvitset sparrauskaveria ja tukea? Valitse LinkedIn-mainonnan konsultointi.

Haluatko koulutusta itsellesi tai tiimillesi? Valitse Fonecta Akatemian LinkedIn-koulutukset.

Tarvitsetko dataan perustuvan luotettavan analyysin aiemmasta tekemisestä? Valitse LinkedIn-mainonnan auditointi.