Lastenklinikoiden Kummit ry: Yhteistyötä yhteisen hyvän eteen

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen lastenklinikoita, kehitys- ja tutkimustyötä, potilasviihtyvyyttä sekä lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Elämä Lapselle on yksi Suomen tunnetuimmista hyväntekeväisyystapahtumista, jonka rinnalle on noussut myös Kummien joulukeräys huipentuen JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonserttiin.

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys Fonecta ryhtyi hyväntekeväisyysjärjestön markkinointikumppaniksi. Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa oli Fonectalle mahdollisuus tehdä konkreettista vastuullisuustyötä sekä vaikuttaa myönteisesti yhteisesti tärkeisiin päämääriin. Yhdistämällä molempien voimavarat voidaan edesauttaa Kummien tehtävää lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon tukemiseksi Suomessa.

Mainoskampanjalla varoja hyväntekeväisyyteen

Fonecta on Suomen ainoa virallinen LinkedInin Marketing Solutions -partneri, joka tuntee LinkedInin mahdollisuudet mainonnassa ja markkinoinnissa. Fonecta on halunnut auttaa osaamisellaan Lastenklinikoiden Kummeja ja on toteuttanut LinkedIn-mainoskampanjoita Kummeille jo usean vuoden ajan. Kampanjoiden avulla hyväntekeväisyysjärjestölle haettiin lisää näkyvyyttä ja yrityslahjoituksia.

LinkedInissä mainokset voidaan kohdentaa tarkasti, mikä tekee mainonnasta erityisen tehokasta. Kummien mainoskampanjat kohdennettiin LinkedInissä maantieteellisesti tärkeimmille alueille ja kohderyhmät rajattiin haluttuihin käyttäjäryhmiin.

Kohti onnistumisia kampanjan optimoinnilla

Tämän vuoden mainoskampanjaan tehtiin joitain parannuksia aiempiin verrattuna. Mainoskampajoissa on käytetty sekä kuvaa että videota, ja aiempien vuosien tulosten perusteella kuvan ja videon yhdistäminen on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi.

Myös konversioseurantaa on viime aikoina kehitetty, jotta saadaan tarkempaa dataa mainonnan tuottamista lahjoituksista. Onnistumiset markkinoinnissa tuovat paitsi hyvää mieltä, myös ison avun Lastenklinikoiden Kummeille!

Lue lisää Kummien toiminnasta sivulta https://kummit.fi/