Google-mainonta

Nouse Googlen hakutuloksissa ja kanavissa tehokkaammin esiin mainonnan ansiosta. Fonectan kanssa toteutat helposti tuloksekkaita hakusanamainonta- ja display -mainoskampanjoita.

Asiantuntijamme tutustuvat kotisivuihisi ja toimialaasi, alueesi hakumääriin sekä Fonectan ja Googlen tietoihin potentiaalisten asiakkaiden hakukäyttäymisestä ja huomioivat ne kampanjoiden rakentamisessa.

  • Tunnemme eri toimialat ja niiden menestystekijät.
  • Asiantuntijoillamme on kokemusta jo kymmenien tuhansien mainoskampanjoiden toteuttamisesta.
  • Kauttamme saat palvelua ja tukea suomeksi.
  • Pidämme sinut ajan tasalla kampanjoidesi tuloksista, joita asiantuntijamme seuraavat ja optimoivat.

Lue lisää, miksi Google-mainontaa kannattaa tehdä Fonectan kanssa

Google-mainonta osana Fonectan älykäs digimainonta -palvelua

Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu palveluinnovaatiomme tarjoaa ennen kokematonta helppoutta ja joustavuutta mainonnan hallintaan — tuloksista tinkimättä.

  • Paketista riippuen, alkaen 199  €/kk + alv + mediabudjetti

Tutustu älykäs digimainonta -palveluun tarkemmin

 

Google-mainonta osana Fonectan monikanavaista markkinointipalvelua

Erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille suunnattu digitaalisen mainonnan asiantuntijapalvelu, jonka avulla otat useita kanavia ja keinoja haltuun.

  • Kanavien määrästä riippuen, alkaen 900 €/kk + alv

Tutustu monikanavaiseen markkinointiin tarkemmin

Tarjoamme laajuudeltaan erilaisia Google Display ja Google Ads -hakusanamainonnan ratkaisuja.

  • Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu palveluinnovaatiomme tarjoaa ennen kokematonta helppoutta ja joustavuutta mainonnan hallintaan: valitse Älykäs digimainonta
  • Erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille suunnattu digitaalisen mainonnan asiantuntijapalvelu, jonka avulla otat useita kanavia ja keinoja haltuun: valitse Monikanavainen markkinointi palveluna

Google-mainonta tuo lisää näkyvyyttä ja asiakkaita

Nouse Googlen hakutuloksissa ja kanavissa tehokkaammin esiin mainonnan ansiosta. Fonectan kanssa toteutat helposti tuloksekkaita hakusana- ja näyttömainoskampanjoita (Google Display).

Kylpylä työntekijä tervehtii iloisesti pyyhe kädessä

Google-mainontapalvelun hyödyt

SEM - Search Engine Marketing

Vankka kokemus suomalaisesta yrityskentästä

Asiantuntijoillamme on takanaan jo yli 70 000 Google-kampanjaa. Tunnemme siis eri toimialat ja kampanjoiden menestystekijät.

Kokeneet asiantuntijat palveluksessasi

Fonectalla sinua palvelevat Google-mainonnassa alansa huippuammattilaiset. Sertifioiduilla asiantuntijoillamme on jo vuosien kokemus Google-mainonnan toteuttamisesta.

Kontakti Pro

Markkinointi kattavasti saman katon alta

Tarvittaessa kaikki palvelut saman katon alta: tarvitset sitten mainontaa muissakin kanavissa, uudet kotisivut tai näkyvyyttä yrityslistauksissa ja karttapalveluissa, Fonectalta löytyy ratkaisu yrityksellesi.

Google-mainonta kannattaa

Google-mainonta on tehokas tapa täsmämainostaa kohderyhmillesi, kasvattaa tunnettuutta ja löytää uusia asiakkaita. Mainostaa voi monella eri tavalla niin Google-hakujen yhteydessä kuin Googlen mainospaikkaverkostossa, joka kattaa monia suosittuja nettisivustoja.

Verkossa tavoitat asiakkaasi kaikkein varmimmin. Jopa 98% suomalaisista käyttää hakukoneita etsiessään tietoa. Ensimmäinen hakutulossivu kerää jopa yli 91% kaikista klikeistä.

Fonectan kanssa toteutat helposti tuloksekkaita hakusana- ja Google Display -mainoskampanjoita

Yli 10 vuoden aikana olemme kerryttäneet valtavan määrän kokemusta ja tietoa eri toimialojen tarpeista ja mainoskampanjoiden menestystekijöistä. Sertifioidut Google-asiantuntijamme ovat yrityksesi tukena mainonnan kaikissa vaiheissa. Heillä on takanaan jo yli 70 000 Google-kampanjaa.

Ota tehokas mainontakoneisto käyttöösi

Ennen kokematonta helppoutta ja joustavuutta mainonnan hallintaan — tuloksista tinkimättä. Palvelumme avulla saat tehokkaan mainontajärjestelmän yhdistettynä asiantuntijatukeen ilman massiivisia investointeja. Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu palveluinnovaatiomme tarjoaa mahdollisuuden kilpailla suurempien toimijoiden kanssa.

Valitse: Älykäs digimainonta

Perusta digimarkkinointisi datapohjaiseen auditointiin

Fonectan monikanavainen markkinointi palveluna on ainutlaatuinen, kattavaan data-analyysiin pohjautuva asiantuntijapalvelu, jonka avulla kehität markkinointia eri digikanavissa tavoitteellisesti. Asiantuntijoillamme on kokemusta jo kymmenien tuhansien mainoskampanjoiden toteuttamisesta. Palvelu sopii erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille.

Valitse: Monikanavainen markkinointi palveluna