Metsäpalvelu J. Vastamaa: Asiakkaita on paljon ja se on täysin kotisivujen ansiota

14.4.2023 | Lukuaika 0 min

”Fonectalta soitettiin ja pistettiin homma kuntoon”, kertoo Juha Vastamaa viimevuotisesta soitosta.

Porilainen Metsäpalvelu J. Vastamaa perustettiin vuonna 2012 vastaamaan yksityisten ja yritysten metsänhoidollisiin tarpeisiin. Asiakaskuntaan kuuluu niin yksityisiä metsän- ja kiinteistönomistajia kuin metsänhoitoyhdistyksiäkin, talo- ja metsäyhtiöitä, kuntia ja seurakuntia unohtamatta.

Metsäpalvelu J. Vastamaalla oli ollut aikanaan oma Facebook-sivu, mutta kun Juha poisti sivun ja hoiti markkinointia pelkästään sanomalehtien rivi-ilmoituksilla, hän huomasi pian, etteivät asiakkaat löydä yritystä lainkaan.

Viime kesänä Juha sai kehotuksen olla Fonectaan yhteydessä ja yhteydenottopyynnön jättäminen johti toimivaan yhteistyöhön:

Metsäpalvelu J. Vastamaa tarvitsi toimivat ja kattavat kotisivut ja ne yritys myös sai Fonectan kautta.

”Kun lehdistä soitetaan ja kysytään, että laitanko ilmoituksen, niin sanon suoraan, ettei enää pysty, kun on niin hyvät kotisivut ja töitä on.” – Juha Vastamaa / Metsäpalvelu J. Vastamaa

Kotisivut räjäyttivät työtilanteen saman tien

Viime syksynä käynnistetty Google-mainonta on jouduttu sittemmin jouduttu laittamaan tauolle, koska töitä ei voida vastaanottaa enempää: Asiakkaita tulvii ovista ja ikkunoista jo pelkkien kotisivujen ansiosta.

Metsäpalvelu J. Vastamaan kotisivuja on katsottu yli 1300 kertaa sinä aikana, kun ne ovat olleet näkyvissä ja sivuilla käy keskimäärin yli sata uutta kävijää kuukausittain!

”Kotisivujen ansiosta töitä on paljon ja se on hienoa!” -Juha Vastamaa / Metsäpalvelu J. Vastamaa

Toimeksiantoja alkoi sataa Metsäpalvelu J. Vastamaalle heti, kun kotisivut olivat näkyvissä ja jo viime syksynä Juha tarvitsi avukseen kiireaputyömiehen. Tällä hetkellä yrityksellä on haussa henkilö työssäoppimiseen. Suunnitelmissa on, että vastaisuudessa yritykseen saataisiin palkattua lisää henkilöstöä ja liiketoiminta kasvaisi entisestään sen myötä.

Säännöllinen yhteydenpito tuo tuloksia

Juha Vastamaa kartoittaa kuukausittain Fonectan kanssa markkinointi- ja työtilanteensa läpikotaisin. Säännöllinen yhteydenpito auttaa tekemään kannattavia ratkaisuja. Jo nyt tehdyt markkinointiratkaisut ovat tuottaneet tulosta eikä yrityslainaa ole ollut enää tarvetta ottaa lainkaan, kun kaikki tulot ovat jääneet yritykselle.

”Ensi talvi tulee olemaan helpompi ja voi olla, että silloin voin pitää jopa hieman talvilomaa”, myhäilee Juha.

Harkitsetko uusia kotisivuja?

Tilaa maksuton opas