KS-Jeesi Oy: hakukoneoptimoinnilla Googlen kärkipaikoille

24.5.2023 | Lukuaika 0 min

Henkilönostinten korjausta, huoltoa ja vuositarkastuksia Uudenmaan alueella tekevän KS-Jeesi Oy:n yrittäjä Kasperi Saarinen havahtui yrityksen puutteelliseen Google-löydettävyyteen tehtyään verkkonäkyvyystestin Fonectan verkkosivuilla. Tuumasta toimeen! Saarinen otti yhteyttä Fonectaan, ja yhteistyön tuloksena yritys löytyy nyt sille tärkeimmillä hakusanoilla Googlen kärkisijoilta.

Tyytyväiset asiakkaat ovat hyvä markkinointikanava – mutta se ei voi olla ainoa

Kasperi Saarisen yritys KS-Jeesi Oy tarjoaa henkilönostinten korjaus- ja huoltopalvelua sekä työmaalämmityskoneiden korjauspalvelua Uudenmaan alueella, ja tarvittaessa asiakkaan luo lähdetään kauemmaskin. Yksinyrittäjyys mahdollistaa joustavan toiminnan, ja sen ansiosta hän pääsee nopeastikin paikalle, saa koneet kuntoon ja toiminnan jatkumaan – ja asiakkaat tyytyväisiksi.

Saarinen olikin tottunut siihen, että puskaradio kantaa – hyvän työn maine kiirii, ja asiakkaat olivatkin tulleet pitkälti suhteiden ja verkostojen kautta. Hän tiesi silti hyvin, mitä Google-näkyvyys tänä päivänä merkitsee – jos et löydy Googlesta, olet “vähemmän olemassa” asiakkaalle. Eikä ole pidemmän päälle turvallista luottaa pelkkiin suhteisiin yrityksen näkyvyyden suhteen.

Tehtyään Fonectan hakukonenäkyvyystestin Saarinen totesi, että hänen suhteellisten tuoreiden verkkosivujensa näkyvyys alalle tärkeillä hakusanoilla oli lähes olematonta, ja hän päätti ottaa yhteyttä Fonectaan.

“Vapaat kädet ammattilaisille” johti Googlen kärkipaikoille

Saarinen on ammattilainen omalla alallaan, ja hakukonenäkyvyydessä hän päätti myös luottaa oman alansa ammattilaisiin. Yhteistyö Fonectan kanssa aloitettiin lokakuussa 2022 SEO-tilauksen muodossa.

“Annoin ammattilaisille vapaat kädet, ja he ovatkin tehneet kaikki tarvittavat toimenpiteet sivustolla, vaikka yhdessä on toki mietitty tärkeitä termejä ja tavoitteita”, kertoo Saarinen yhteistyöstä.

Fonectan SEO-tiimi bongasi heti alussa sivustoon liittyvän indeksointiongelman, joka oli tärkeää hoitaa kuntoon ensi tilassa. Kun alun haasteet oli selätetty, päästiin keskittymään optimointiin täysillä. Yhteistyö rullasi saumattomasti, ja alle 6kk aikana on KS-Jeesi Oy:n verkkosivu saatu Googlen ykköspaikoille tärkeimmillä hakusanoilla.

“Fonectan tiimi on ollut tosi hyvin yhteydessä ja pitäneet ajan tasalla tuloksista ja missä milloinkin mennään – ei ole mitään huonoa sanottavaa”, kiittelee Saarinen.

Ensimmäinen kontakti asiakkaaseen on tärkein – ja siksi myös Googlen ykköspaikat

Pääasiassa konevuokraamoille henkilönostinten sekä työmaalämmittimien huolto- ja korjauspalveluja tarjoava Saarinen kertoo että alalla huoltosopimukset ovat tyypillisesti pitkiä, eikä hyvää palveluntarjoajaa olla heti vaihtamassa uuteen.

Siksi onkin erityisen tärkeää löytyä ensimmäisenä, kun Googlesta etsitään potentiaalista palveluntarjoajaa. Ja siksi on erittäin arvokasta löytyä tuoreena yrityksenä Googlen kärkisijoilta.

Hakukoneoptimointia harkitseville yrittäjille Saarisella on selkeä viesti:

“Jos palvelun hinta mietityttää, niin itse näen sen niin että jos saan parikin keikkaa kuukaudessa Google-näkyvyyden avulla, on hakukoneoptimoinnin hinta pieni siihen tulokseen nähden.”

Fonectan ja KS-Jeesi Oy:n timanttisesti sujunut hakukoneoptimoinnin yhteistyö tulee jatkumaan uusien tärkeiden avainsanojen targetoinnin merkeissä.

Tutustu tarkemmin yritykseen ja sen toimintaan: KS-Jeesi Oy