LinkedIn Agency Champions 2021

27.10.2021 | Lukuaika 2 min

Vuoden 2021 LinkedIn Agency Champions 2021 -voittajat on julkistettu! Vuosittain järjestettävästä ohjelma on media- ja mainostoimistoille suunnattu koulutussarja, jossa syväsukelletaan LinkedIn-mainontaan ja samalla kilpaillaan LinkedIn Agency Champions -mestaruudesta kuluvalle vuodelle. Kolmatta kertaa järjestettävän kilpailun tuomaristossa oli tänäkin vuonna sekä LinkedInin että Fonectan edustajia, jotka valitsivat ohjelmaan osallistuneista kilpailutöistä kolme parasta.

Haku seuraavaan LinkedIn Agency Champions -koulutussarjaan alkaa marras-joulukuun aikana.

Kolme kategoriaa

Tänä vuonna kilpailtiin kolmessa eri kategoriassa: brändi, taktinen mainonta sekä vaikutus. Voittajat julkistettiin koko koulutusporukan yhteisessä vuoden viimeisessä tapaamisessa. Voittajat olivat kaikki yllättyneitä ja onnellisia, kerromme voittajien tunnelmista ja matkasta kohti onnistumista erillisessä artikkelissa myöhemmin.

Brändi

Tehtävänanto: Luova lähestymistapa brändimarkkinoinnin tavoitteiden saavuttamiseen selkeällä strategialla.

Voittaja: Tiina Raittinen/Parcero

Työ anonyymistä ravintola-alan asiakkaasta

Tuomariston kommentit: Tiina on tehnyt hukean työn tuomalla asiakkaidesi markkinointitavoitteet eloon. Olet saavuttanut heitä tavoittamaan omat näkyvyystavoitteet sponsored contentin avulla ja tulokset ovat olleet uskomattoman hienot!

Taktinen mainonta (Performance)

Tehtävänanto: Laadun ja määrän tasapaino. Tuloksia, jotka ylittävät asetetut tavoitteet.

Voittaja: Jere Hakamäki/ID BBN

Työ paperi ja pakkaus-alan asiakkaasta

Tuomariston kommentit: Hieno mainonnan konsepti, selkeä polku ja arvot LinkedIn-jäsenille sekä kampanja, joka saavutti todella vahvat tulokset.

Opi kuinka tehdä tuloksekasta taktista LinkedIn-mainontaa.

Lataa opas

Vaikutus (Impact)

Tehtävänanto: aktiivinen tiedon jakaja niin ryhmässä, kuin yrityksessäkin. Kysyy, haastaa, kyseenalaistaa. Vaikuttaja.

Voittaja: Ulla Ristkari-Ryynänen/Kuuki Marketing Lab

Tuomariston kommentit: Ulla oli alusta saakka aktiivisesti mukana sekä itse Agency Champions -koulutuksissa, että hakemassa lisätietoja koulutusten ulkopuolelta ja sovelsi oppeja omaan työhönsä.