Fonecta Kontaktin uusi AI- eli tekoälyominaisuus helpottaa yrittäjän työtä

22.4.2024 | Lukuaika 2 min

Outi Ylönen

Artikkelin kirjoittanut

Fonecta Kontakti -palvelulla yrittäjä helpottaa yrityksensä löydettävyyttä verkon eri kanavissa laajalla kirjolla hyödyllisiä ominaisuuksia. Palvelun avulla yrittäjä voi pitää yrityksensä tiedot ajan tasalla noin 30 eri kanavassa, kuten Facebook ja Fonectan kanavat sekä vaikuttaa mm. näkyvyyteen hakukoneissa kuten Google.

Tekoäly muuttaa myös yritysmaailmaa jatkuvasti, tuoden uusia työkaluja kaikkien saataville. Fonecta on tämän kehityksen kärjessä, auttamassa suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä sekä helpottammassa heidän työtään. Nyt Kontakti on saanut uusia, tekoälypohjaisia, yrittäjän arkea entisestään helpottavia ominaisuuksia – lue eteenpäin ja tiedät, miten Kontakti helpottaa sinunkin arkeasi säästäen aikaa ja vaivaa!

Sosiaalisen median hallintaa vaivattomasti uudella postauspalvelulla – Automaattiset postaukset Facebookiin ja Googleen helpottavat yrittäjien arkea

Postauspalvelun avulla yrittäjä pitää sekä Google-yritysprofiilin että Facebookin aktiivisena – palvelu postaa kanaviin kerran kuukaudessa. Enää yrittäjän ei tarvitse jatkuvasti pohdiskella seuraavaa postausta, tekoäly ideoi ja tekee sen hänen puolestaan! Postaukset perustuvat yrittäjän verkkosivuteksteihin ja yrittäjä saa seuraavan kuukauden postauksen nähtävilleen sähköpostitse.

Postauspalvelu on saatavilla kaikille Kontakti 4.0:a käyttäville yrittäjille – jos olet Kontakti-asiakas, pääset käyttämään palvelua jo nyt!

Fonecta Kontakti postauspalvelun hyödyt yrittäjälle:

 • Postaukset tuovat yritykselle näkyvyyttä Googlessa sekä Facebookissa loppuasiakasta aktivoiden ja heitä sitouttaen.
 • Tasainen postaustahti lisää myös yrityksen muistettavuutta asiakkaiden keskuudessa – kun hiljaisia hetkiä ei tule, yritys muistetaan paremmin.
 • Postauspalvelulla on positiivinen vaikutus yrityksen näkyvyyteen hakukoneissa: aktiivisuus googlessa ja somessa eli somepostaukset ovat positiivisia signaaleja hakukoneille, joka lisää yrityksesi arvostusta Googlessa ja muissa hakukoneissa. 
 • Orgaanisten postausten osalta, sinun ei tarvitse maksaa näkyvyydestä kuten maksetussa mainonnassa. Tämä tekee siitä kustannustehokkaan tavan saavuttaa yleisö, erityisesti pienyrityksillä, joilla on rajallinen markkinointibudjetti.

Fonecta Kontakti auttaa kiireistä yrittäjää siis monella tapaa:

 • Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein (mm. yhteystiedot, aukioloajat) noin 30 käytetyimmässä kanavassa, kuten Facebook, Googlen yritysprofiili, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.
 • Sijoitut paremmin kattavalla profiililla Fonectan kanavissa, joissa tehdään noin 1,5milj. yrityshakua päivässä.
 • Oikeat, suojellut ja ajantasaiset tiedot Google-yritysprofiilissa. Yhteneväiset ja oikeat tiedot vaikuttavat myös Googlen hakutuloksiin positiivisesti.
 • Seuraat saamiasi arvosteluja ja palautteita sekä voit kätevästi vastata asiakkaillesi.
 • Ajastat etukäteen somejulkaisuja tai poikkeustietoja esim. sesonkien mukaan kaikkiin palvelun kanaviin.
 • Luo postauksia Googleen ja Facebookiin automaattisesti tekoälypohjaisen julkaisupalvelun avulla. UUTTA!
 • Hallitset Fonecta Kontaktia Oma Fonectan kautta, joka tarjoaa toimialaan pohjautuvaa tietoa kilapilutilanteesta alueellisesti sekä toimenpidesuosituksia.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja katsotaan voisiko Fonecta Kontakti tehdä arjestasi hieman helpompaa!

Nimi
Markkinointilupa*
Hidden
Tämä kenttä pitää olla jokaisessa lomakkeessa. Älä muokkaa tai poista kenttää.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden