Fonecta mullistaa hakukonemainonnan tekoälyllä: Kustannustehokasta mainontaa.

4.3.2024 | Lukuaika 2 min

Outi Ylönen

Artikkelin kirjoittanut

Tekoäly on mullistanut monia toimialoja ja sen vaikutus näkyy yhä vahvemmin myös markkinoinnissa. Hakusanamainonta on yksi niistä osa-alueista, jossa tekoälyn vaikutukset ovat merkittävät. Tässä artikkelissa avaamme, miksi erityisesti pienempien ja keskisuurten suomalaisten yritysten kannattaa hyödyntää kolmannen osapuolen tekoälyä hakukonemainonnassa asiantuntijan työn lisäksi.

Vapauttaa asiantuntijan ajan arvokkaaseen työhön

Tekoälypohjaiset työkalut analysoivat ison datamäärän salamannopeasti ja vastaavat markkinatilanteen muutoksiin reaaliajassa. Ihmisen työtunteja säästyy, kun tekoäly hoitaa rutiininomaisia tehtäviä ja mainostaja voi keskittyä luovaan suunnitteluun ja strategiaan. Fonecta hyödyntää Google- ja Bing-mainonnassaan juuri näitä tekoälyn tuomia etuja, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn jokaisesta mainoseurosta. Mainontajärjestelmämme seuraa mainontaasi tuntitasolla ja muutoksia kampanjoihin tehdään kymmeniä kertoja kuukaudessa, mihin ihminen ei pysty samalla budjetilla. Tällä varmistamme kilpailukyvyn erityisesti silloin, kun kilpailu on kovaa.

Kustannustehokkuus – Minimoi mainoskulut, maksimoi näkyvyys

Tekoälyn avulla voidaan optimoida mainonnan kohdentaminen ja budjetin käytön tehokkuus. Käsin tehtyyn mainonnan optimointiin verrattuna tekoälyn tekemä automatisointi voi vähentää hukkaan meneviä kuluja merkittävästi. Oikean yleisön löytäminen ja tavoittaminen juuri oikealla hetkellä vähentää turhaa rahankäyttöä ja nostaa mainonnan tuottavuutta. Asiantuntijan ja tekoälyn yhdistelmällä takaamme että, mainonta on kustannustehokasta.

Aika on rahaa – Minkä arvoinen on sinun aikasi?

Kun Fonectan ammattilainen yhdessä tekoälyn kanssa huolehtii mainonnan yksityiskohdista, voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Hakukonemainonnan hallinnoiminen vie aikaa ja vaatii osaamista, joka on pieniltä ja keskisuurilta yrittäjiltä usein pois liiketoiminnan ydinalueilta. Mainonnan ulkoistaminen tekoälyä hyödyntävälle asiantuntijalle sallii sinun kanavoida kallisarvoista aikaasi asioiden pariin, jotka kasvattavat liiketoimintaasi muilla osa-alueilla.

Tekoälyn tekemä hakukonemainonta ei nuku koskaan

Toisin kuin ihmiset, tekoäly ei tarvitse lepotaukoja. Se valvoo ja optimoi mainontaa 24/7. Ympärivuorokautinen valppaus tarkoittaa, että mainoksesi pysyy aina ajan tasalla ja optimaalisesti sijoitettuina hakutuloksissa. Tekoäly tehostaa mainontaa merkittävästi, mutta se ei korvaa ihmisen asiantuntemusta.

Fonecta mullistaa hakukonemainonnan tekoälyä hyödyntäen

Fonectan tarjoama hakukonemainonta hyödyntää tekoälyä kolmannen osapuolen työkaluilla Googlen ja Bingin omien tekoälyominaisuuksien lisäksi, jonka ansiosta mainosten ja budjetin optimoiminen on entistä tehokkaampaa. Yritykset, jotka käyttävät online mainonnan tekoälytyökaluja, voivat saavuttaa jopa 53% korkeamman konversion verkkosivuillaan kuin heidän kilpailijansa. Kun annat Fonectan ammattilaisten hoitaa hakusanamainontasi, saat käyttöösi viimeisimmät tekoälyn tarjoamat edut. Pääset käsiksi laajempaan näkyvyyteen ja parempaan konversioon pienemmällä vaivannäöllä ja budjetilla.


Haluatko kuulla, miten Fonecta auttaa yritystäsi menestymään hakukonemainonnassa? Ota yhteyttä asiantuntijaan!

Nimi
Markkinointilupa*
Hidden
Tämä kenttä pitää olla jokaisessa lomakkeessa. Älä muokkaa tai poista kenttää.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden