Fonectalta suomenkielistä tukea LinkedIn-mainontaan

20.4.2023 | Lukuaika 2 min

Tiesitkö, että Fonectan asiakkaana saat edelleen suomenkielistä LinkedIn-tukea?

LinkedIn muutti vuodenvaihteessa kumppanuusmalliaan siten, että suuri osa yritysasiakkaista siirtyi LinkedInin call centerin tuen piiriin. Aiempi maakumppanuus takasi laajemman suomenkielisen tuen LinkedIn-mainostajille, mutta tämä tilanne on siis nyt muuttunut.

Vaikka pitkään jatkunut kumppanuusmalli vaihtuikin, ei Fonectan tarjoama tuki asiakkailleen ole muuttunut. ”Meillä on vuosien kokemus LinkedIn-mainonnan tekemisestä ja olemme Suomen johtava LinkedIn-osaaja, kertoo Asiakkuusjohtaja Juha Suomela Fonectalta. ”Me tarjoamme edelleen asiakkaillemme korkealaatuista suomenkielistä LinkedIn-mainonnan tukea, jota ei välttämättä muualta saa,” Juha jatkaa.

Palkittua osaamista

Fonecta on, kuten sanottu, Suomen johtava LinkedIn-mainonnan osaaja. Seitsemän vuotta kestäneen maapartneruuden aikana Fonectalle on kertynyt ainutlaatuista osaamista LinkedIn-mainonnassa. Tästä osoituksena LinkedIn on palkinnut Fonectan vuotuisissa tilaisuuksissaan ainutlaatuisesta ja korkeatasoisesta LinkedIn-osaamisestaan.

”Tämä arvostettu osaaminenhan ei meiltä ole kadonnut” Juha toteaa ja jatkaa: ”tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä LinkedIn-koulutuksia, teemme auditointeja, autamme mainonnan suunnittelussa ja toteutuksessa, teemme sen myös avaimet käteen -toteutuksena jos asiakas niin haluaa. Lisäksi pystymme auttamaan monissa pulmatilanteissa ja kysymyksissä, joihin voi joskus olla vaikea saada muualta apua.”

Vaikka suomi ei ole yksi LinkedInin virallisesti tuetuista kielistä, saimme vuonna 2019 neuvoteltua suomenkieliselle mainonnalle LinkedInin tuen jatkon. Se, että mainontaa saadaan edelleen tehdä suomeksi, on meidän pienelle kielialueelle merkittävä asia.

Tilaa maksuton LinkedIn-mainonnan opas

Lataa opas