PüR-kauppa: verkkokauppa-alusta vaihtui Magentosta WooCommerceen

30.1.2023 | Lukuaika 0 min

PUR (viralliselta nimeltään Circlum Farmasia Oy) on pieni perheyritys, joka on perustettu 1990-luvun puolivälissä. Yrityksellä on ollut alusta alkaen missiona tuoda suomalaisten kuluttajien saataville tutkittuja ja puhtaita luonnontuotteita ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointia, sekä edesauttaa vastuullisempien valintojen toteutumista. Yritystä johtaa toisen polven yrittäjä Anu Pekkonen.

Kun yhteistyö alkoi, PUR-kaupalla oli käytössä Magento 1 -alusta. Yksi yhteistyön tavoitteista oli tuoda brändiä tunnetuksi ja kehittää verkkokaupan visuaalisuutta. Myös sisällöt ovat PUR-kaupassa isossa roolissa. Sujuvamman jatkokehityksen vuoksi alustaksi vaihdettiin WooCommerce.

Uusi tammikuussa 2021 julkaistu verkkokauppa WooCommerce-alustalla on tuonut helpotusta erityisesti sisällönhallintaan. Brändi on tullut tutummaksi ja asiakkaat ovat löytäneet verkkokauppaan upeasti. Konversioprosentti on noussut jopa 85 %! Verkkokauppa on myös integroitu Tehden-kassajärjestelmään.

Parasta yhteistyössä

  • Sujuvampi jatkokehitys: Sujuvamman jatkokehityksen vuoksi alustaksi vaihdettiin Magentosta WooCommerceen.
  • Visuaalisempi verkkokauppa: Sisällöt ovat PUR-kaupassa isossa roolissa. Yksi yhteistyön tavoitteista oli kehittää verkkokaupan visuaalisuutta.
  • Tulokset puhuvat puolestaan: Brändi on tullut tutummaksi ja asiakkaat ovat löytäneet verkkokauppaan upeasti. Konversioprosentti on noussut jopa 85 %.

Yhteistyö PUR-kaupan kanssa jatkuu myös vuonna 2023. 

Tutustu sivustoon: https://pur-kauppa.fi/