Kuivalihakundi: Sujuvaa verkkokaupan kehittämistä

30.1.2023 | Lukuaika 0 min

Kuivalihakundi on kotimainen premium-tason kuivalihan tuottaja ja Suomen ainoa kuivalihaan erikoistunut maahantuoja ja tukkuliike. Kuivalihakundin tuotteita on saatavilla luonnollisesti heidän omasta WooCommerce-alustalle tehdystä verkkokaupasta, josta on olemassa ”Suomikaupan” lisäksi myös kansainvälinen versio. Kuivalihakundin tunnettuja ja laadukkaita tuotteita on myynnissä myös jälleenmyyjien kautta Suomessa ja Euroopassa.

Kuivalihakundin verkkokaupan myynti on kasvanut Suomessa, mutta myös kansainvälisesti

Yhteistyö kanssamme alkoi, kun Kuivalihakundi etsi toimijaa, jonka avulla WooCommerce-verkkokaupan kehittäminen olisi sujuvaa. Aiempien verkkokauppakokemusten perusteella uuden toimijan vaatimuksina olivat muun muassa hyvä palvelutaso, aikatauluissa pysyminen ja ammattitaitoinen tuki. Yhteistyö lähti heti alusta toimimaan sujuvasti ja Kuivalihakundin verkkokaupan myynti on kasvanut Suomessa, mutta myös kansainvälisesti.

Yksi onnistunut esimerkki yhteistyöstä on Kuivalihakundin verkkokauppaan tehty toteutus räätälöidystä lihalaatikosta, jossa asiakas voi valita pakettiin kymmenen haluamaansa tuotetta oman makunsa mukaan. Tuote on noussut verkkokaupan myydyimmäksi tuotteeksi.

Kuivalihakundi verkkokauppa

Yhteistyön kohokohdat

  • Kansainvälinen verkkokauppa: Kuivalihakundin tunnettuja ja laadukkaita tuotteita on myynnissä myös jälleenmyyjien kautta Suomessa ja Euroopassa.
  • Sujuvaa verkkokaupan kehittämistä: Yhteistyö lähti heti alusta toimimaan sujuvasti ja Kuivalihakundin verkkokaupan myynti on kasvanut Suomessa, mutta myös kansainvälisesti.
  • Räätälöidyt tuotteet: Asiakas voi valita Räätälöityyn lihalaatikkoon kymmenen haluamaansa tuotetta oman makunsa mukaan. Tuote on noussut verkkokaupan myydyimmäksi tuotteeksi.

Tutustu sivustoon: https://kuivalihakundi.com/