Alpa: Omat verkkokaupat kansainvälisille markkinoille

8.11.2022 | Lukuaika 0 min

AlpaFinlandia Oy on vuonna 2012 perustettu yritys, joka valmistaa alpakan villasta laadukkaat, pehmeät ja vastuullisesti tuotetut neuleet. Alpan liikevaihto oli vuonna 2018 1,3 miljoonaa euroa. Verkkokauppa on Alpan tärkein myyntikanava.

Alpa päätti nostaa verkkokaupankäynnin heti kerralla ammattimaisempaan suuntaan ja valitsi Eecon kumppaniksi syksyllä 2019. Eeco liittyi osaksi Fonectan asiantuntijaporukkaa syksyllä 2022. 

Uusi WooCommerce-verkkokauppa on nopea, helppokäyttöinen ja jatkossa uusien ominaisuuksien käyttöönotto on helpompaa ja hallitumpaa. Myös ulkoasu päivitettiin. Toteutimme myös omat verkkokaupat Ruotsiin ja kansainvälisille markkinoille.

Parasta yhteistyössä:

  • Omat verkkokaupat Ruotsiin ja kansainvälisille markkinoille
    Alpa päätti lähteä kansainvälistymiseen tosissaan ja tästä syystä teimme Ruotsiin räätälöidyn verkkokaupan sekä englanninkielisen muille maille suunnatun verkkokaupan. Ruotsin kaupassa on otettu huomioon markkinan verot, maksutavat ja toimitustavat.
  • Hallitumpaa jatkokehittämistä
    Aiempaa WooCommercelle tehtyä verkkokauppaa oli kehitetty ”leikkaa & liimaa” periaatteella, joten teknistä velkaa oli syntynyt paljon. Teimme kaupan uusiksi ja nyt jatkokehitys on hallitumpaa ja sitä voidaan tehdä halutessa markkinoittain.