Horse & Rider: Selkeyttä laajan tuotevalikoiman verkkokauppaan

30.1.2023 | Lukuaika 0 min

Horse & Rider on ratsastusvarusteiden ja hevostarvikkeiden myymälä ja verkkokauppa, jossa on laaja valikoima suosittuja ja luotettavia tuotemerkkejä niin ratsastajalle kuin hevosellekin. Tarvikkeiden lisäksi valikoimasta löytyy myös hevosten rehuja ja lisäravinteita.

Yhteistyön alussa Horse & Riderin toiveena oli selkiyttää verkkokaupan laajan tuotevalikoiman asettelua ja löydettävyyttä. Toinen tavoite oli parantaa verkkokaupan ja kassajärjestelmän integraatiota, koska aiemman alustan ollessa käytössä asiakkaiden ostot eivät aina menneet järjestelmästä läpi. Näiden vuoksi uudeksi alustaksi valikoitui WooCommerce, jonka avulla käytettävyys ja myyntimahdollisuudet paranivat.

Uuden verkkokaupan myötä Horse & Riderin myynti on kasvanut ja tämä on mahdollistanut jopa uusiin ja isompiin toimitiloihin muuttamisen! Uutena ominaisuutena verkkokaupan tuotevalikoimaan otettiin mukaan WooCommerce-lahjakortti, jonka avulla yritys voi myydä ja vastaanottaa myytyjä lahjakortteja verkkokaupassa. Lisäksi käyttöön otettiin ActiveCampaign -työkalu, jolla voidaan toteuttaa verkkokaupan markkinoinnin automaatiota.

Parasta yhteistyössä

  • Paremmat myyntimahdollisuudet: WooCommerce-verkkokaupan myötä Horse & Riderin myynti on kasvanut ja mahdollistanut jopa uusiin ja isompiin toimitiloihin muuttamisen!
  • WooCommerce-lahjakortit: Verkkokaupan tuotevalikoimaan otettiin mukaan WooCommerce-lahjakortti, jonka avulla voi myydä ja vastaanottaa lahjakortteja verkkokaupassa.
  • ActiveCampaign-käyttöönotto: Verkkokauppa-alustaan integroitu ActiveCampaign säästää aikaa ja avaa uusia myynnin mahdollisuuksia.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on muuan muassa tuoda verkkokauppaan uusia kieliversioita ja toteuttaa kassajärjestelmän integraatio.

Tutustu sivustoon: https://horserider.fi/