Transmeri: Yksi alusta mahdollistaa nopean jatkokehityksen useissa verkkokaupoissa

8.11.2022 | Lukuaika 0 min

Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Konsernin liikevaihto on noin 170 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 525 työntekijää.

Transmeri on viime vuosina lähtenyt vahvasti panostamaan verkkokauppaan. Vuonna 2018 he päättivät lähteä yhtenäistämään eri yritystensä alustoja sekä käytössä olevia järjestelmiä. He valitsivat WooCommercen B2B- ja B2C -kauppojensa järjestelmäksi ja meidät verkkokauppakumppanikseen.

Tällä hetkellä konsernilla on viisi B2B- ja neljä B2C-verkkokauppaa. Etenkin B2B-puolella verkkokaupat ovat mahdollistaneet asiakkaiden laajemman palvelemisen 24/7 perinteisten toimistoaikojen sijaan ja B2C-puolelle on verkkokauppojen myötä avautunut ihan uusi liiketoiminta. Verkkokaupat mahdollistavat myös tuotteiden uudenlaisen mainostamisen kuluttajille dataa ja markkinoinnin automaatiota hyödyntäen.

Transmeri aloitti yhteistyön Eecon kanssa yhdestä Suomen suurimmista luonnonkosmetiikan kaupoista, Joliesta. Eeco liittyi osaksi Fonectaa syksyllä 2022. Tähän mennessä Transmerille on tehty 3 kpl B2C-verkkokauppoja ja 2 kpl B2B-verkkokauppoja. Lisäksi heille toteutettiin verkkovalmennusalusta B2C-verkkokaupan yhteyteen. Kaikki toteutukset on integroitu toiminnanohjausjärjestelmä SAP:iin ja esimerkiksi analytiikat kerätään PowerBi:hin.

Tällä hetkellä teemme aktiivista kehitystyötä verkkokauppoihin ja työn alla on useita uusia verkkokauppaprojekteja sekä verkkopalveluita.

Katso yllä olevalta videolta Transmerin tarina!

Parasta yhteistyössä:

  • Helppoa hallittavuutta
    Vähemmän eri järjestelmiä ja enemmän hallittavuutta mm. ylläpidoissa. Verkkokaupat kestävät myös valtavia kävijäpiikkejä kaatumatta ja kaupankäynti jatkuu.
  • Nopeampaa jatkokehitystä
    Koska alusta on yhteinen, voimme tarvittaessa ottaa käyttöön uusia toiminnallisuuksia Transmerin eri verkkokaupoissa.
  • Alusta, joka skaalautuu
    Eri yritysten liiketoiminnat kehittyvät nopeasti ja WooCommercen avulla olemme aina voineet vastata liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

 

Tutustu asiakkaamme verkkokauppoihin: