Parkanon Kukka ja hautaustoimisto: Kolmen toimipisteen yhteystiedot aina ajan tasalla yli 20 suositussa kanavassa netissä

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

Parkanon Kukan ja Hautaustoimiston Tiina Yli-Lankoski on kiireinen yrittäjä. Aiemmin hänen oli vaikeaa hallinnoida kolmen toimipaikan yhteystietoja sekä sesonkien mukaan muuttuvia aukioloaikoja internetin eri kanavissa. Lisäksi yrityksen tiedoissa oli korjattavaa, ja ne jopa puuttuivat useasta kanavasta, josta asiakkaat niitä etsivät.

Ratkaisuksi valittiin Fonecta Kontakti

Fonecta Kontakti on palvelu, jonka avulla yrityksen tiedot voi päivittää jopa yli 20:een verkon kanavaan, kuten sosiaaliseen mediaan, hakukoneisiin, karttoihin sekä navigaattoreihin. Fonecta Kontaktin avulla yritys voi päivittää tiedot myös Fonectan hakupalveluihin.

Fonecta Kontakti varmistaa, että sesonkien mukaan muuttuvat aukioloajat ja yrityksen yhteystiedot ovat ajan tasalla yli 20 suosituimmassa palvelussa netissä. Fonecta Kontaktin avulla yrityksen tiedot lisättiin kaikkiin tärkeisiin kanaviin ja väärät sekä vanhentuneet tiedot korjattiin. Nykyään yrittäjä tietää, mitä tietoja asiakkaat löytävät verkon eri kanavista.

Oma Fonectassa tietojen päivitys on helppoa

Jos muutoksia tulee esimerkiksi sesonkien myötä, yrittäjä voi helposti tehdä tarvittavat muutokset maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa. Tiedot päivittyvät asiakkaiden nähtäville yli 20:een suosituimpaan kanavaan netissä. Yritys näyttää asiakkaiden silmissä luotettavalta, kun tiedot ovat oikein. Tietojen yhdenmukaisuus miellyttää asiakkaiden lisäksi Googlea, jonka hakutuloksissa löydettävyys paranee.

”Hyvää palautetta on asiakkailta tullut siitä, että tiedot löytyvät netistä.”

Tiina Yli-Lankoski, Parkanon Kukka ja Hautaustoimisto

Tutustu tarkemmin: www.parkanonkukka.com

Fonecta tarjoaa digimarkkinointia kattavasti eri tarpeisiin – ota yhteyttä!