Hieronta- ja hyvinvointipalvelu Flexori: Kärkipaikka takaa hyvän näkyvyyden Fonectan hakupalveluissa

15.7.2022 | Lukuaika 0 min

Hieronta- ja hyvinvointipalvelu Flexorin toimipiste on Varkaudessa yrittäjä Jari Luukkosen kodin yhteydessä. Monipuolisia hierontapalveluita tarjoavan yrityksen asiakkaat tulevat Varkauden lisäksi pääsääntöisesti Joroisista ja Leppävirralta. Asiakkaita on riittänyt mukavasti koko yritystoiminnan ajan ja siksipä Jarin toiminta onkin laajentunut aikoinaan sivutoimisesta kokopäiväiseksi.

Suosituimpia Hieronta- ja hyvinvointipalvelu Flexorin palveluita on klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi Neurosonic-värähtelyhoidot, mutta Jarilla on hallussa kokonaisvaltaisesti myös muut kehon hyvinvointiin liittyvät asiat.

Verkossa tapahtuva markkinointi on tehokkainta

Jari Luukkonen on kartoittanut asiakkaidensa hakutottumuksia aktiivisesti vuosien saatossa ja päätynyt sitä kautta sähköiseen markkinointiin. Fonecta valikoitui markkinointikumppaniksi tunnettuutensa ansiosta. Jari on ollut tyytyväinen tiiviiseen yhteistyöhön Fonectan kanssa. Fonectalta saatu apu ja uudet ideat ovat todella tärkeitä juttuja, minkä vuoksi yhteistyö on Jarin mukaan turvallista ja inspiroivaa.

Tällä hetkellä Hieronta- ja hyvinvointipalvelu Flexorilla on Fonectan kautta kotisivut ja Kontakti-näkyvyys. Tiedot ovat ajan tasalla myös kumppaniverkostoissa näkyvyyden ansiosta.

Kärkipaikka on vapauttanut aikaa

Fonecta Kontakti on vapauttanut Jarin aikaa liiketoiminnalle ja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiselle.
Erityisen tehokkaaksi ja kannattavaksi Jari on havainnut Fonecta.fi- ja Finder.fi-palveluissa sekä Fonecta Caller -sovelluksessa toimivan Kärkipaikan, jonka ansiosta Hieronta- ja hyvinvointipalvelu Flexorin tiedot ovat hakutulosten kärjessä jo pian toista vuotta haettaessa hierontaa Varkauden alueelta.

”Kärkipaikan ansiosta yhteydenotot ovat lisääntyneet ja asiakkaat ovat kertoneet, että löydettävyys on erinomainen”, kertoo Jari.

Raportti kertoo samaa, Hieronta- ja hyvinvointipalvelu Flexorin tiedot listautuvat hierontaa etsivien tuloksiin kuukausittain yli sata kertaa. Hienoa!

”Kärkipaikka on kannattava ja vapauttaa resursseja muusta markkinoinnista.” – Jari Luukkonen, Hieronta- ja hyvinvointipalvelu Flexori

Hieronta- ja hyvinvointipalvelu Flexorilla on Fonectan kautta Kontakti-näkyvyys ja kotisivut.

Tutustu tarkemmin: www.flexori.fi