Mikkelin Nuohoustoimi: Yhdenmukaiset yhteystiedot moninkertaistivat näkyvyyden Googlen hauissa ja kartoissa

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

Mikkelin Nuohoustoimen verkossa olevissa yhteystiedoissa oli korjattavaa. Yhteystietoja piti täydentää esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa, kartoissa, navigaattoreissa sekä hakukoneissa. Lisäksi yritystiedot puuttuivat kanavista, joita Google arvostaa ja joista kiinnostuneet asiakkaat niitä etsivät. Ratkaisuksi valittiin Fonecta Kontakti ja arvostelut, joilla näkyvyyttä kasvatettiin onnistuneesti.

Fonecta Kontakti pitää yhteystiedot ajan tasalla

Googlen hakutuloksissa ja kartoissa yrityksen näkyvyys kasvoi 137 % ensimmäisten neljän kuukauden aikana. Palvelu- ja toimialahakuihin yritys listautui 789 % useammin Fonecta Kontakti -palvelun aktivoinnin jälkeen.

Mikkelin Nuohoustoimen yhteystiedot päivitettiin oikeiksi ja yhdenmukaisiksi yli 20:een internetin suosituimpaan kanavaan, joista asiakkaat niitä etsivät. Nyt oikeat tiedot löytyvät sosiaalisen median kanavista, hakukoneista, kartoista sekä navigaattoreista. Asiakkaat löytävät aina yrityksen oikeat tiedot ja ne on suojattu, eli kukaan ei pääse yrityksen tietämättä muuttamaan niitä. Jos yritys haluaa muuttaa vaikkapa puhelinnumeroaan, sen voi päivittää Oma Fonecta -palvelussa kerralla kuntoon.

”Hyvin menee ja yhteistyö on ollut aktiivista Fonectan puolelta, olen tyytyväinen.”

Juha Kilkki, Mikkelin Nuohoustoimi

Tutustu tarkemmin: www.mikkelinnuohoustoimi.fi

Lue lisää Fonectan kattavasta digimarkkinoinnin tarjoamasta.