LVI Lämpöpaja: Kasvua ja näkyvyyttä uudelle yritykselle

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

LVI Lämpöpaja oli uusi ja monipuolinen LVI-alan yritys, jonka näkyvyyttä verkossa haluttiin kasvattaa heti yrityksen alkutaipaleella. Paremman näkyvyyden avulla pyrittiin saamaan uusia asiakkaita.

Ratkaisuksi valittiin Fonecta Kontakti

Fonecta Kontakti -palvelun ansiosta yritys pystyi kasvattamaan näkyvyyttään netissä tehokkaasti ja monipuolisesti. Palvelun avulla yritys voi päivittää yhteystietonsa, kuten puhelinnumeron, osoitteen ja aukioloajat, yli 20:een verkon kanavaan. Ajantasaiset tiedot päivittyvät esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, hakukoneisiin sekä karttapalveluihin.

Lisää yhteydenottoja ja näyttökertoja

LVI Lämpöpaja halusi kasvattaa näkyvyyttään ja hankkia uusia asiakkaita verkosta, missä onnistuttiin yhdessä Fonectan kanssa. Fonecta Kontaktin tarjoama kattava näkyvyys on nelinkertaistanut yrityksen yhteydenottomäärät. Lisäksi yhdeksän kuukauden aikana yrityksen palveluita on tarkasteltu 700 kertaa Fonectan kanavissa, kuten Fonecta Callerissa.

Yhteistyön aloituksen jälkeen LVI Lämpöpaja on onnistunut kasvattamaan myös henkilöstöään palkkaamalla kolme uutta työntekijää ja yhden harjoittelijan.

”En suosittelisi kilpailijoille, koska he saisivat liikaa näkyvyyttä.”

Billy Sierman, toimitusjohtaja

Tutustu tarkemmin: www.lampopaja.fi

Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan – ota yhteyttä!