Mari Eklund Fonectan B-to-B-liiketoimintojen toimitusjohtajaksi

1.3.2019 | Lukuaika 2 min

Digimarkkinoinnin palvelutalo uudistaa strategiaansa ja hakee vahvaa kasvua.

Yrityksille digitaalisia markkinointiratkaisuja tarjoavan Fonecta Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Mari Eklund. Nykyinen toimitusjohtaja Pekka Harju jatkaa Fonecta-konsernin emoyhtiön, Fonecta Services Oy:n, ja samaan konserniin kuuluvan 020202 Palvelut Oy:n toimitusjohtajana. Mari Eklund siirtyy tehtävään ohjelmistoyritys Visma Publicin toimitusjohtajan tehtävästä.

Eklundin rekrytoinnin avulla Fonecta tavoittelee voimakasta kasvua.

”Fonecta on tehnyt onnistuneen strategisen muutoksen täysin digitaaliseksi toimijaksi. Nyt suuntaamme tulevaan. Mari Eklundin johdolla uudistamme yhtiön strategiaa ja haemme vahvaa kasvua digimarkkinoinnin palveluissa. Eklund tuo vankkaa ymmärrystä markkinasta ja asiakkuuksista sekä uutta näkemystä pienten ja keskisuurten yritysten tarpeista digitaalisessa maailmassa. Hän on osoittanut kykynsä asiantuntijoiden johtajana”, sanoo European Directories -konsernin hallituksen puheenjohtaja Marcus Englert.

Mari Eklund korostaa asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä kasvun mahdollistajana.

”Tärkein tehtävämme on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään digitaalisessa maailmassa. Fonectalla on vahvat tuotteet ja sitoutunut, innostunut ja osaava henkilöstö. Seuraavaksi haluan tuoda asiakasnäkökulman ja asiakkaiden osallistamisen entistäkin tiiviimmin osaksi tuotteiden ja palveluiden kehittämistä”, Eklund sanoo. ”Kaikki elementit seuraavaan kasvuloikkaan ovat olemassa.”

Toimitusjohtajan nimityksen myötä nykyinen Fonecta Oy:n liiketoimintajohtajan tehtävä päättyy. Liiketoimintajohtajana toiminut Vesa-Pekka Kirsi siirtyy yhtiön ulkopuolelle.

Fonecta Oy on digitaalisen markkinoinnin palvelutalo, joka tarjoaa yrityksille Suomen laajimman valikoiman markkinoinnin työkaluja. Se kuuluu Fonecta-konserniin yhdessä hakemistopalveluja tarjoavan 020202 Palvelut Oy:n kanssa. Fonecta-konserni on osa European Directories -konsernia.

Lisätietoja

Pekka Harju
toimitusjohtaja, Fonecta Services Oy ja 020202 Palvelut Oy
p. 040 0400913
pekka.harju@fonecta.com

Mari Eklund
toimitusjohtaja, Fonecta Oy
p. 040 837 5982
mari.eklund@fonecta.com

Investor relations
European Directories -konserni
ir@europeandirectories.com

Lisää tietoa Fonectan markkinointipalveluista.

Fonecta tarjoaa yrityksille tehokkaat digitaaliset ratkaisut verkosta löytymiseen, markkinointiin sekä parempaan asiakasymmärrykseen. Palveluvalikoima kattaa kaikki ostoprosessin eri vaiheet aina mielenkiinnon herättämisestä ostoon ja sitouttamiseen. Fonectan missio on auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan digitaalista kilpailukykyään. Fonecta työllistää viidellä paikkakunnalla yhteensä n. 350 asiantuntijaa, jotka palvelevat 36 000 yritysasiakasta ympäri Suomen.