Älykäs algoritmi suosittelee tehokkaampia markkinointitoimia

26.5.2023 | Lukuaika 3 min

Algoritmi vertaa saman toimialan yrityksiä toisiinsa ja suosittelee parhaita ratkaisuja.

Fonectan kehittämä innovaatio voitti kultaa vuosittaisessa Digital Innovation -kilpailussa, jonka järjestää digimarkkinoinnin eurooppalainen toimialajärjestö Siinda. Tällä viikolla Berliinissä jaettu palkinto myönnettiin ominaisuudesta, joka analysoi ja suosittelee tehokkaampia markkinointitoimia älykkään algoritmin avulla.

Ominaisuus on ensimmäinen Euroopassa ja ainutlaatuinen maailmankin mittakaavassa.

”Meidät palkittiin merkittävästä uudesta ominaisuudesta, jonka olemme rakentaneet Oma Fonecta -palveluun ja jonka avulla pystymme osoittamaan asiakkaille konkreettisesti, miten heidän markkinointinsa toimii, miten sitä voisi tehostaa ja ehdottaa konkreettisia parannuksia ja toimenpiteitä”, sanoo Fonectan Head of Product Markus Vuorinen.

Fonecta Digital Innovations award

Fonectan tiimi vastaanottamassa palkintoa Berliinissä: Kristian Tuisku, Patrik Sallner, Markus Vuorinen, Antti Tukia, Antti Vaasjoki.

Oma Fonecta on yritysten maksuton itsepalvelukanava, jonka avulla hallinnoidaan yritysten tietoja yli 20:ssa haku-, suosittelu- ja karttapalvelussa ja seurataan näyttöjen ja yhteydenottojen määriä.

”Uuden suositukset-osion avulla voimme älykästä algoritmia hyödyntäen suositella asiakkaalle automaattisesti parhaita ratkaisuja markkinointitoimenpiteiden tehostamiseksi. Suosituksissa referenssinä toimivat asiakkaan oman toimialan yritykset, joihin se peilaa toimenpiteitä. Tämän ratkaisun ainutlaatuisuuden Siindan palkintoraatikin tunnisti”, Vuorinen sanoo.

Asiakkaat ovat ottaneet uuden suositukset-osion positiivisesti vastaan, Vuorinen jatkaa. ”Näemme jo nyt, miten sen avulla saadaan konkreettisia hyötyjä. Oma Fonecta -palvelu on suunniteltu auttamaan suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä kehittämään digimarkkinointiaan. Sen käyttö on maksutonta kaikille Fonectan yli 20 000 asiakkaalle, ja palvelu on käytössä automaattisesti.”

Onko yrityksesi diginäkyvyys hallussa? Oma Fonecta on yritysten maksuton itsepalvelukanava.

Tutustu Oma Fonectaan

 

”Iso loikka myös kansainvälisesti”

Tuore palkinto on osoitus siitä onnistuneesta työstä, jota Fonecta tekee päivittäin suomalaisyritysten menestymisen eteen, sanoo Fonectan toimitusjohtaja Patrik Sallner.

”Haluamme olla suomalaisyritysten ensisijainen digikumppani. Se onnistuu parhaiten tarjoamalla todellisia, liiketoimintaa helpottavia ja edistäviä ratkaisuja. Oma Fonectan suositukset-osio on merkittävä edistysaskel ja palkinto tunnustus siitä, että olemme ottaneet ison loikan myös kansainvälisesti katsoen.”

Siinda on eurooppalainen voittoa tavoittelematon yhdistys, joka yhdistää toimistoja, brändejä, media- ja teknologiayrityksiä paikallisen markkinoinnin, digitaalisen mainonnan, median ja verkkolöydettävyyden aloilla. Lisätietoa palkinnoista täältä.

Kuva Oma Fonectan suositukset-osiosta on ladattavissa täältä.

Lisätietoja:
Markus Vuorinen
Head of Product and Technology, Fonecta
markus.vuorinen@fonecta.com
p. 040 351 8207

Patrik Sallner
CEO, Fonecta
patrik.sallner@fonecta.com
p. 040 544 3441

Lisätietoa Oma Fonecta -palvelusta: yrityksille.fonecta.fi/ohje-oma-fonecta

Fonecta on digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme kasvamaan digimarkkinoinnin keinoin. Teemme sen yhdistämällä maailman parhaat kohdennetun markkinoinnin alustat ja suomalalaisyritysten tuntemuksemme. Olemme Suomen johtava LinkedIn-osaaja ja Yextin Suomen-edustaja. Olemme kasvaneet digitalisaation mukana perustamisvuodestamme 2002 alkaen ja elämme niin kuin opetamme. Meitä fonectalaisia on yhteensä 250 Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa.