Fonecta.fi uudistui ja yhdistyi samalla Fonecta Caller -sovelluksen kanssa

9.1.2024 | Lukuaika 1 min

Kaikille suomalaisille tuttu yhteystietojen hakupalvelu Fonecta.fi on saanut uuden, nykyaikaisen ulkoasun. Samalla verkkosivusto yhdistyi Fonecta Caller -sovelluksen kanssa.

Fonecta.fi-verkkosivu ja Fonecta Caller -sovellus ovat palvelleet suomalaisia jo yli kymmenen vuoden ajan. Hakupalvelu on ahkerassa käytössä silloin, kun etsitään luotettavia yhteystietoja suomalaisille.

Nyt nämä Fonectan hakupalvelut ovat yhdistyneet, ja jatkossa molempia palveluita kutsutaan Fonecta Calleriksi. Käyttäjä voi itse valita, milloin haluaa käyttää selainta, milloin sovellusta.

Luotettava hakupalvelu yrittäjän apuna

Fonecta.fi:n ja Fonecta Callerin yhdistäminen yhdeksi ja samaksi palveluksi syntyi ajatuksesta selkeyttää Fonectan hakupalveluita. Fonecta Caller on apuna, kun haetaan suomalaisten yhteystietoja ja paikallisia palveluita. Finderia puolestaan hyödynnetään silloin, kun etsitään yritys- ja päättäjätietoja.

Selaimen ja sovelluksen yhdistyminen tuo mukanaan selkeyttä ja käytännöllisyyttä erityisesti yrittäjille, jotka voivat hyödyntää yhteystietohakua suoraan työkoneeltaan. Fonecta Callerin hakupalvelu kattaa nimet, osoitteet, puhelinnumerot ja monessa tapauksessa myös sähköpostiosoitteet.

Toisaalta Fonecta Caller -sovelluksen älykäs numeroiden tunnistus auttaa tunnistamaan puheluiden alkuperän jo puhelimen soidessa, mikä parantaa tehokkuutta ja säästää aikaa. Näin molemmat versiot palveluista täydentävät toisiaan.

”Esittelemme iloisina ja ylpeinä Fonecta Callerin upouuden verkossa toimivan yhteystietohakupalvelun. Olemme tehneet sen eteen viimeisen vuoden aikana paljon töitä. Kehitystyössä olemme kuunnelleet sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden toiveita ja halunneet varmistaa, että uudistus palvelee kaikkia käyttäjiämme”, kertoo Fonecta Callerin Business Lead Toni Wistbacka.

Caller Pro tarjoaa premium-palvelua yritysasiakkaille

Fonecta Callerista on tarjolla maksuttoman version lisäksi myös premium-versio. Sen saa käyttöönsä Caller Pro -tilauksella.

Caller Pro -tilauksella voi tehdä rajattomasti yhteystietohakuja, ja sovelluskäyttäjillä numeroiden tunnistus aktivoituu joka puhelussa.

Caller Pro sopii kaiken kokoisille yrityksille. Lisenssit voi hankkia koko henkilöstölle yhdellä laskulla suoraan Fonecta yrityksille -verkkokaupasta.