Fonectan muutosneuvottelut ovat päättyneet

6.4.2023 | Lukuaika 1 min

Ulkoinen tiedote
6.4.2023

Digimarkkinoinnin palveluja tarjoavan Fonecta Oy:n 10.2.2023 käynnistämät muutosneuvottelut ovat päättyneet.

Muutosneuvotteluilla tavoiteltiin kannattavuuden vahvistamista haastavassa markkinatilanteessa. Muutosneuvottelujen piirissä oli yhteensä 126 henkilöä yrityksen lähes 260:sta henkilöstä. Neuvottelujen lopputuloksena noin 22 henkilön työsuhde tulee päättymään.

”Tavoitteenamme on olla suomalaisyritysten ensisijainen digimarkkinoinnin kumppani ja yhdistää suomalaiset yritykset ja asiakkaat muuttuvassa mediaympäristössä. Suunnitelmana on, että Fonectalla on myös epävarmassa markkinassa hyvät edellytykset vahvistaa asemaansa yritysten digitaalisena kasvukumppanina. Kannattavuuden parantaminen luo lisäksi hyvät edellytykset kasvulle keskipitkällä aikavälillä.”, toteaa Fonectan toimitusjohtaja Patrik Sallner.”

Fonecta tukee kaikkia työpaikkansa menettäviä järjestämällä muun muassa työllistymistä tukevaa valmennusta.

Lisätietoja:
Patrik Sallner, toimitusjohtaja, patrik.sallner@fonecta.com

Fonecta on digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme kasvamaan digimarkkinoinnin keinoin. Teemme sen yhdistämällä maailman parhaat kohdennetun markkinoinnin alustat ja suomalalaisyritysten tuntemuksemme. Olemme Suomen johtava LinkedIn-osaaja ja Yextin Suomen-edustaja. Olemme kasvaneet digitalisaation mukana perustamisvuodestamme 2002 alkaen ja elämme niin kuin opetamme. Meitä fonectalaisia on yhteensä 250 Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa.