Fonectalle kunniamaininta Suomen paras myyntiorganisaatio -kisassa

24.4.2023 | Lukuaika 2 min

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset järjesti jo kolmattatoista kertaa Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailun. Kilpailun tavoitteena on edistää myyntikulttuuria ja lisätä suomalaisen myynti- ja markkinointityön arvostusta. Fonecta oli kisassa mukana ensi kertaa moneen vuoteen ja meidät palkittiin kunniamaininnalla systemaattisen myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä.

”Tämä on meille suuri kunnia ja tunnustus siitä johdonmukaisesta myynninkehitystyöstä, jota olemme Fonectalla jo usean vuoden ajan tehneet”, kommentoi voittoa Fonectan myyntijohtaja Antti Tukia.

”Moderni myyntityö tarkoittaa meille siirtymistä perinteisestä puhelinmyyntiorganisaatiosta nykyaikaiseksi digitaalisen myynnin tekijäksi”, Tukia toteaa ja jatkaa: ”Olemme vasta muutosmatkamme alkuvaiheessa, mutta tämä tunnustus kertoo, että suuntamme on oikea. Asiakaslähtöinen, ratkaisukeskeinen ja monikanavainen moderni myyntiorganisaatio on meidän päämäärämme. Tuleva vuosi tulee olemaan mielenkiintoinen ja sitä tulee myös myyntityössä sävyttämään tekoäly-. Haluamme erityisesti ammentaa tekoälyn tuomia mahdollisuuksia myyntimme kehittämisessä entistäkin paremmaksi.”

Suomen paras myyntiorganisaatio -kisa

Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailu on kaikille yrityksille avoin ja sen osallistujat valitaan verkossa annettavien yritysehdotusten, yritysten omaehtoisten ilmoittautumisien sekä asiantuntijaraadin kartoituksen perusteella.

Palkittavat yritykset valitsi alan huippuammattilaisista koostuva asiantuntijaraati, johon kuuluu aiempien vuosien voittajayritysten edustajia sekä alan asiantuntijoita Aalto-yliopiston markkinoinnin laitokselta, Itä-Suomen yliopistosta sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

Tänä vuonna kilpailun voiton vei Ponsse.

Lue lisää kisasta Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten tiedotteesta.

Fonecta on digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme kasvamaan digimarkkinoinnin keinoin. Teemme sen yhdistämällä maailman parhaat kohdennetun markkinoinnin alustat ja suomalalaisyritysten tuntemuksemme. Olemme Suomen johtava LinkedIn-osaaja ja Yextin Suomen-edustaja. Olemme kasvaneet digitalisaation mukana perustamisvuodestamme 2002 alkaen ja elämme niin kuin opetamme. Meitä fonectalaisia on yhteensä 250 Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa.