Lindström Group: LinkedIn-osaaminen vahvistui Fonectan valmennusohjelman avulla

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

Lindström Group on yli 170-vuotias perheyritys ja yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Toimintaa Lindströmillä on 24 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Lindström tarjoaa ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen. Fonectan tehtävänä oli luoda yhtiölle yhteiset toimintamallit ja selkeät tavoitteet LinkedIn -mainonnalle.

Kohderyhmät

Projektin sidosryhminä toimi ensisijaisesti yhtiön globaali konsernimarkkinointi sekä toimintamaiden markkinointiorganisaatiot. Lindströmin kohderyhmä on kaikissa maissa erittäin laaja aina teollisuusalasta terveydenhuoltoon asti.

Tavoitteet

Yhteistyön tärkeimpänä tavoitteena oli luoda yhtenevät toimintamallit, jolla taataan läpinäkyvyys mainontaan ja investointeihin talon sisällä reaaliaikaisesti. Fonectan on sitoutunut valmentamaan Lindströmin maaorganisaatioita tekemään tehokkaampaa markkinointia tuoden esiin uusia kehitysehdotuksia mainonnan ratkaisuista ja mahdollisuuksista. Näin ollen Lindström voi kehittää markkinointiaan ja löytää uusia kohderyhmiä maa- ja aluekohtaisesti.

Lindströmin tavoitteina oli mm. linkittää mainostilit yhteen LinkedIn-Company Pageen, maakohtaisten yrityssivujen yhdistäminen sekä seuraajamäärien kasvattaminen maittain, laskutuksen virtaviivaistaminen, sisältöstrategian selkiyttäminen ja liidistrategian luominen. Fonectan avulla haluttiin varmistaa LinkedIn-osaaminen Lindströmin maaorganisaatioissa.

Tulokset

Fonecta loi Lindströmille yhteisen näkymän kaikista Lindströmin maaorganisaatioista, jonka avulla LinkedIn-mainontaa ja -markkinointia on tehokkaampaa hallita ja johtaa. Mainonnan tuloksia seurataan reaaliaikaisesti yhden työkalun kautta.

Fonecta vahvisti Lindströmin organisaation sisäistä LinkedIn-osaamista valmennusohjelman avulla, ja Lindström on kyennyt tehokkaammin tavoittamaan uusia kohderyhmiä toimintamaissaan. Ensimmäisiä LinkedIn-mainonnan onnistumisia oli yhteistyön avaaminen Tšekkien suurimman apteekkiketjun kanssa.

Lindströmin arvosana saamastaan LinkedIn-valmennuksesta ja yhteistyöstä Fonectan kanssa on 9/10.

Tutustu tarkemmin: https://lindstromgroup.com/fi