Tunnemme suomalaiset yritykset ja niiden tarpeet

Asiantuntijamme rakentavat yrityksellesi

kotisivut avaimet käteen -periaatteella.

+25 000

toteutettua kotisivua

1500

eri toimialalta asiakkaita

+280

paikkakunnalta asiakkaita

Yli 25 000 kotisivun kokemuksella takaamme laadukkaat kotisivut

Meillä on kokemusta jo yli 25 000 kotisivun toteuttamisesta. Tuotamme sivuillesi hakukoneoptimoidut sisällöt. Valitsemalla Fonectan, saat toiminnallisen digiedun lisäksi palvelukseesi myös jokaisen digiosa-alueen huippuosaajat.

Lisäarvoa ja kilpailuetua toimialaymmärryksen avulla

Ymmärrämme, että eri toimialoilla on omat erityistarpeensa ja -vaatimuksensa. Fonecta tuntee suomalaiset yritykset ja niiden tarpeet. Onhan meillä kokemus kymmenien vuosien ajalta, 1500 eri toimialalta. Siksi pystymme räätälöimään sisällön ja palvelut toimimaan juuri sinun yrityksesi toimialan näkökulmasta. Näin varmistamme, että kotisivusi eivät ole vain olemassa, vaan ne myös tuovat lisäarvoa ja erottuvat kilpailijoista.

Kotisivut avaimet käteen -palveluna

Fonectan kotisivupalveluun sisältyy sisällöntuotanto sekä ulkoasun suunnittelu, mikä helpottaa huomattavasti asiakasyrityksen taakkaa. Ammattilaisemme tuottavat tavoitteen mukaiset sisällöt valmiiksi, joten voit keskittyä rauhassa liiketoimintasi ydintehtäviin.

Turvalliset ja huolettomat kotisivut

Fonectan kotisivut myydään pakettina, jossa ylläpitoon kuuluu AINA tietoturva. Sinun ei myöskään tarvitse murehtia verkkotunnuksen ylläpidosta tai siitä, mistä hankit sähköpostitilin. Pidämme huolen, että myös evästeasetukset ovat ajantasalla. Jätä siis huolehtiminen meille.

Kotisivut kehittyvät liiketoimintasi mukana

Fonectan kotisivut ovat erittäin kätevät jatkokehittää. Muun muassa verkkokauppaominaisuuden tai myyntiä vauhdittavan Chat-palvelun lisääminen sivustolle on helppoa ja edullista.

Näin uudet kotisivut tuotetaan

Asiantuntijamme käy puhelimitse läpi kotisivuihin liittyvät tarpeesi.

Toimita meille haluamasi materiaalit sivustoa varten.

Tiimimme rakentaa kotisivusi – tämä vie yleensä 10-15 päivää.*

Tarkista sivujen esikatselu ja lähetä mahdolliset muutostoiveesi. Toteutamme toivomasi muutokset 1-5 päivän kuluessa.*

Hyväksytämme sinulla valmiit kotisivut ja ilmoitamme, kun ne on julkaistu.

Tarvittaessa saat kaikki palvelut saman katon alta!

Tarvitset sitten tekoälyllä rikastettua mainontaa eri kanavissa, näkyvyyttä suosituissa karttapalveluissa tai Fonecta Callerissa – Fonectalta löytyy ratkaisu joka toimialalle ja yritykselle.

Asiantuntijat käyttävät työssään vain Fonectan käytössä olevia digitaalisia työkaluja ja toimialakohtaista tietoa. Ota yheyttä ja sovitaan tapaaminen missä kartoitetaan yrityksesi tarve. Saat tapaamisessa vinkkejä kuinka digimarkkinointia voisi hyödyntää juuri sinun yrityksesi liiketoiminnan tavotteiden saavuttamisessa!

Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.