Älykäs digimainonta hakukonemainonnasta sosiaaliseen mediaan.Älykäs digimainonta hakukonemainonnasta sosiaaliseen mediaan.

Uudistimme mainonnan palvelumme!

Fonectan Älykäs digimainonta työskentelee 24/7

+70 000

toteutettua Google-kampanjaa

1500

eri toimialalta asiakkaita

+220

paikkakunnalta asiakkaita

n. 600 000

klikkiä joka kuukausi

Tekoälypohjaiset työkalut analysoivat ison datamäärän salamannopeasti ja vastaavat markkinatilanteen muutoksiin reaaliajassa. Ihmisen työtunteja säästyy, kun tekoäly hoitaa rutiininomaisia tehtäviä ja mainostaja voi keskittyä mm. luovaan suunnitteluun ja strategiaan. Fonecta hyödyntää Google- ja Bing- sekä Meta-mainonnassaan juuri näitä tekoälyn tuomia etuja, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn jokaisesta mainoseurosta.

Fonectalla sinua palvelevat digimainonnan sertifioidut huippuammattilaiset, joilla on vuosien kokemus digimainonnasta sekä takanaan mm. jo yli 70 000 Google-kampanjaa. Yhdistämme asiantuntijan osaamisen ja tekoälyn tehokkuuden.

Tekoäly optimoi mainonnan kohdentamisen ja tehostaa budjetin käyttöä. Mainontajärjestelmämme seuraa mainontaasi tuntitasolla ja muutoksia hintatarjouksiin sekä kampanjoihin tehdään keskimäärin 40 kertaa kuukaudessa – Tähän ihminen ei pysty samalla budjetilla. Tavoitat kohderyhmäsi sieltä missä he ovat ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti miettiä, missä kanavassa milloinkin kannattaa mainostaa. Palvelulla voit mainostaa monikanavaisesti useammassa mainosverkostossa (Google, Facebook, Instagram ja Bing) samalla palveluhinnalla. Kustannustehokasta digimainontaa.

Varmistamme kilpailukyvyn erityisesti silloin, kun kilpailutilanne on tiukka. Yritykset, jotka käyttävät mm. hakukonemainonnan tukena tekoälytyökaluja, voivat saavuttaa jopa 53% korkeamman konversion verkkosivuillaan kuin heidän kilpailijansa.

Muutat ja seuraat mainontaasi kätevästi Oma Fonecta -itsepalveluportaalin kautta.

 • Voit itse hallinnoida tarvittavia muutoksia, kuten säätää mediabudjettia tai tauottaa mainontaasi tarvittaessa.
 • Seuraat mainonnan tuloksia läpinäkyvästi ja kiteytetysti, ja lisäksi saat suosituksia, jotka pohjautuvat oman toimialasi verrokkiyrityksiin.
 • Asiantuntijamme apu Oma Fonectassa on vain klikkauksen päässä.
 • Voit kokeilla Älykästä digimainontaa 1 kuukauden irtisanomisajalla. Kysy lisää asiantuntijalta!

Oma Fonecta on yrittäjän markkinointiapuri — se tarjoaa myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, ja vieläpä ilmaiseksi!

Valitse Älykäs hakukonemainonta

 • Asiakkaat etsivät sinua hakukoneista (Google ja Bing) ja yrityksesi pitää pärjätä kilpailussa.
 • Haluat näkyä hakukoneissa silloin, kun tuotteitasi tai palveluitasi etsitään.

Hakukonemainonta (Google + Bing)

 • Palvelumaksu 199 €/kk + alv
 • Aloitusmaksu 299 € + alv
 • Mediabudjetin minimi 150 €/kk.

Valitse Älykäs moniverkostomainonta

 • Luot kysyntää sekä haluat näkyä kanavissa kuten; Facebook, Instagram, Google Display ja muut Googlen mainosverkostot.
 • Haluat että yrityksesi näkyy hakukoneissa (Google ja Bing) sekä pärjäät kilpailussa, kun tuotteitasi tai palveluitasi etsitään.
 • Kehität yrityksesi brändiä ja sen tulisi näkyä visuaalisesti siellä missä asiakkaasi ovat kuten asiakkaidesi käymillä muilla nettisivuilla.

Moniverkostomainonta (Google + Bing + Facebook ja Instagram)

 • Palvelumaksu 349 €/kk + alv
 • Aloitusmaksu 499 € + alv
 • Mediabudjetin minimi 250 €/kk.

Tarkasta, miten Google arvostaa kotisivusi

Saako sivustosi tarpeeksi liikennettä hakukoneiden kautta? Maksettu mainonta varmistaa yrityksesi olemassaolon asiakkaiden keskuudessa.

Tarkasta maksuttoman testin avulla, miten hyvin yrityksesi kotisivut vastaavat hakukoneiden nykyisiä vaatimuksia eli voivatko yrityksesi kotisivut nousta kärkipaikoille hakukoneissa? Saat hakukonenäkyvyyden tulokset ja suositukset muutamassa minuutissa!

Tyytyväiset asiakkaamme sanovat

RST palvelut referenssi

RST Service Oy, yrittäjä, Pekka Smeds

Näyttävät kotisivut yhdistettynä Google-mainontaan kasvattivat kävijämääriä 74%. Yrittäjät ovat saaneet työpyyntöjä enemmän kuin pystyvät toteuttamaan.

JK-Pihapuut Oy referenssi


JK-Pihapuut Oy, yrittäjä, Karin Purhonen

"Kaikki pelaa yhteen ja minä saan keskittyä päivätyöhöni. Kun kaikki digimarkkinoinnin palvelut hoituvat saman yrityksen toimesta, ei aikaa mene eri tahojen välillä sukkuloimiseen.”

Kaartin neule- ja ompelukone referenssi

Kaartin neule- ja ompelukone Oy

“Olen erittäin tyytyväinen markkinointikumppanuuteen Fonectan kanssa”. Hellevi kiittelee että, on saanut apua aina nopeasti ja vaivattomasti eri tilanteissa, eikä ole jäänyt vastausta vaille. - Hellevi Tojkander

Huippusiivous referenssi

Huippusiivous Kotipalvelut Oy, Mari Nurkkala

“Tein ennen itse jonkinlaisia mainoksia Googleen, mutta se oli tosi hankalaa ja aikaa vievää. Fonectan ansiosta voin luottaa, että mainokset ovat toimivia ja ammattilaisten tekemiä ja saan itse keskittyä omiin työtehtäviini”.

Näin Älykäs digimainonta otetaan käyttöön

Varaa aikaa puheluun, jossa käymme kanssasi läpi yrityksesi toimintaa sekä mainoskampanjasi tavoitteita.

Määritä kanssamme palvelut, joita haluat mainostaa. Tarkistamme niitä varten tärkeimmät hakusanat hakusanatyökalun avulla.

Asetamme mainoskampanjalle oikeat kohdennukset ja mainoskohtaisen budjetin yhdessä sovittuun mediabudjettiin perustuen.

Asiantuntijamme toimittaa sinulle vedoksen ja julkaisee mainoskampanjan.

Asiantuntijamme seuraa tilannetta säännöllisesti ja yhdessä tekoälyn kanssa optimoi kampanjaa.

Kaikki palvelut saman katon alta!

Tarvitset sitten Älykästä digimainontaa, uudet kotisivut tai näkyvyyttä suosituissa karttapalveluissa, Fonectalta löytyy ratkaisu joka toimialalle ja yritykselle.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja saat tapaamisessa vinkkejä kuinka palveluitamme voisi hyödyntää juuri sinun yrityksesi liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa!