Rakennuspalvelu T Pullinen Oy & Timon mökkivuokraus: Hyvin tehdyt ja toimivat kotisivut toivat Timon molemmat yritykset näyttävästi nettiin

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

Tammikuussa 2021 kahden yrityksen nokkamies Timo Pullinen tuli siihen tulokseen, että nyt on viimeinkin aika hankkia kotisivut tukemaan yritystoimintaa. Kotisivujen osoitetta kysyttiin niin monen tahon toimesta, että sellaiset oli nyt aika hankkia. Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti netissä, ja tärkeä tiedonhakukanava asiakkaille.

Fonectalta oli oltu Timoon yhteydessä aiemmin ja tarjottu kotisivuja avaimet käteen -palveluna. Vaikka aikaa tästä yhteydenotosta oli kulunut jo pitkä tovi, Timo muisti asian ja etsi saamansa sähköpostin. Timo oli yhteydessä Fonectaan ja näin yhteistyö sai alkunsa.

Saumatonta yhteistyötä alusta asti

Timo Pullinen toimii yrittäjänä kahdessa yrityksessä. Rakennuspalvelu T. Pullinen Oy on täyden palvelun rakennusliike, joka tarjoaa monipuoliset rakennuspalvelut yksityisille ja yrityksille Länsi-Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Timon toinen yritys, Timon mökkivuokraus, vuokraa viihtyisiä mökkejä Raaseporissa. Fonecta teki kotisivut Timon molemmille yrityksille.

Timo kertoo, että on erittäin tyytyväinen kotisivuihinsa. Tilauksen tekemisestä lähtien kaikki on sujunut mallikkaasti ja yhteistyö on ollut saumatonta. Erityisen tyytyväinen Timo on saamaansa asiakaspalveluun ja asiantuntijoiden neuvoihin.

”Olen tyytyväinen siihen, että nyt minulla on kotisivut, koska niitä aina kysytään. Kotisivujen ulkoasuun ja toimivuuteen olen erityisen tyytyväinen, sivut on hyvin tehty. Yhteistyö Fonectan asiantuntijoiden kanssa on sujunut oikein hyvin ja olen saanut jälkeenpäinkin hyviä neuvoja.” -Timo Pullinen, Rakennuspalvelu T. Pullinen Oy / Timon mökkivuokraus

Enemmän yhteydenottoja kotisivujen avulla

Rakennuspalvelu T. Pullinen Oy:n sivujen kävijämäärät ovat olleet jatkuvasti kasvussa. Kotisivujen rakenne on selkeä: etusivulla on kerrottu yrityksen rakennuspalveluista yleisesti, palvelut -sivulla on omat osiot ja tarkemmat lisätiedot kaikista palveluista, ja yhteystiedot -sivulta löytyy selkeästi ja helposti yhteydenottokanavat sähköpostiosoitteesta lomakkeeseen ja soittolinkkiin. Asiakkaita on päätynyt sivustolle niin hakukoneiden, nettilinkkien kuin sosiaalisen mediankin kautta. Käy katsomassa, miltä sivut näyttävät.

Timon mökkivuokrauksen kotisivuraportista huomaa, että kotimaanmatkailu on ollut viime aikoina suuressa suosiossa. Sivusto julkaistiin helmikuussa 2021 ja jo helmikuun aikana sivustolla oli lähemmäs kaksisataa kävijää. Sivut löytyvät hyvin Googlesta ja Timo on saanut niiden kautta vuokralaisia mökilleen. Eikä ihme, sillä sivuilta löytyy helposti mökkien tiedot ja kuvat, ja varaaminenkin on helppoa. Kannattaa käydä kurkkaamassa!