Miten saada enemmän yhteydenottoja ja uusia asiakkaita?

Pienet ja suuret yritykset ympäri Suomea saavat kuukaudessa keskimäärin 6 yhteydenottoa potentiaalisilta asiakkailta Fonecta.fi ja Finder.fi -hakukanavien kautta. 

Mitä paremmin yritys löytyy Fonecta.fi ja Finder.fi -hakukanavista, sitä enemmän ja laadukkaampia yhteydenottoja saa.

Selvitä sijoituksesi Fonectan hakupalveluissa kilpailijoihisi nähden maksuttoman testimme avulla. Alta löydät lisäksi vinkkimme, kuinka voit parantaa näkyvyyttäsi Fonectan hakukanavissa.

Rakennasalan yrittäjä soittamassa puhelua

3 keinoa, joilla saat enemmän yhteydenottoja Finder.fi:n ja Fonecta.fi:n -hakupalveluista:

1:

Laita erottuvampi kuva yrityksestäsi, jotta yhä useampi klikkaa lukemaan tietojasi

Suurin osa klikkaa yritystä, jolla on kuva. Omalla kuvalla erotut paremmin verrattuna pelkkään oletuskuvaan, harmaaseen mökkiin, ja sen avulla saat enemmän ihmisiä klikkaamaan yrityksesi tietoihin.

  Rakennusalan yritysten Fonecta.fi näkymä - Hyvän kuvan merkitys

  2:

  Lisää avainsanoja palveluistasi, jotta yrityksesi nousee paremmin esiin hauissa

  Ihmiset hakevat samaa palvelua eri hakusanoilla, joten lisäämällä avainsanoja nouset paremmin esiin hauissa.

  Jos esimerkiksi tarjoat kaivuutöitä, kannattaa lisätä avainsanoiksi ainakin “kaivuutyöt”, “kaivinkoneurakointi” ja “koneurakointi”.

  Jos tarjoat useita eri palveluita, kannattaa jokaiselle palvelulle lisätä omat avainsanat, kuten ”sora-ajo”, ”maansiirto”, tai ”maanrakennus”.

  Maanrakennusalan yritys - Lisää avainsanoja palveluistasi

  3:

  Kirjoita lisätietoja yrityksestäsi, jotta ihmiset vakuuttuvat ottamaan yhteyttä juuri sinun yritykseesi

  Harva ottaa yhteyttä, jos yrityksestä ei löydy mitään tietoa yhteystietojen lisäksi, ellei yritys ole ennestään tuttu. Kerro lisätiedoissa tarkemmin yrityksesi palveluista, lisää enemmän kuvia ja kerro miksi juuri sinun yritykseltäsi kannattaa hankkia näitä palveluita.

  Maanrakennusalan yrityksen Fonecta.fi näkymä - Kirjoita enemmän lisätietoja yrityksestäsi

  Maksimoi näkyvyytesi ja yhteydenottojen määrä näin:

  Hanki pääsy TOP3-kärkipaikalle toimialueesi hakusanoilla. Esim. ”maansiirto Tampere” tai ”maansiirto Pirkkala”.

  TOP3-sijalle pääsee Kärkipaikka-palvelun avulla. Se on erittäin suosittu lisäpalvelu, joka on saatavissa Kontakti-palvelun asiakkaille. Kärkipaikkoja on saatavilla vain kolme kappaletta per hakusana ja toimialue. Eli kärkipaikka on mahdollista lukita sinun yrityksellesi paikkakunnan lisäksi myös koko maakunnan alueelle.

  Fonecta.fi maanrakennusalan kärkinäkymä mobiilissa

  Kiireisen yrittäjän pelastus: laita verkkonäkyvyytesi kuntoon helposti Fonecta Kontakti-palvelun avulla!

  Kontakti-palvelun avulla:

  1) Laitat yrityksesi perustiedot (kuvat, avainsanat, yrityskuvauksen) helposti Fonecta.fi ja Finder.fi -hakupalveluihin Oma Fonectan kautta

  Kontakti-palvelu tarjoaa kätevän tavan päivittää yrityksesi tiedot Fonecta.fi ja Finder.fi -hakupalveluihin Oma Fonecta -itsepalvelukanavan kautta.

  Voit lisätä palvelun kautta kuvat, yrityskuvaukset ja avainsanat. Kun tiedot on päivitetty, enemmän ihmisiä löytää yrityksesi hakutuloksista, klikkaa yrityksesi tietoihin ja vakuuttuu ottamaan yhteyttä. P.S. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla omia kuvia, voit valita niitä myös kuvapankistamme.

   Oma Fonecta - Kirjaudu sisään

   2) Saat jatkossa paremman näkyvyyden myös yli 20:ssa muussa verkon kanavassa, kuten Googlessa, sosiaalisen median palveluissa ja kartoissa sekä navigaattoreissa

   Tiesitkö, että jopa 40 % yritysten tiedoista netissä on virheellisiä tai puutteellisia?

   Varmista, että asiakkaasi löytävät yrityksesi oikeasta paikasta oikeaan aikaan, ja voivat luottaa tietoihin eri lähteissä. Fonecta Kontaktin avulla hallinnoit yrityksesi tietoja helposti ja keskitetysti sekä varmistat, että ne löytyvät ja ovat ajan tasalla useissa verkon haku-, suosittelu- ja karttapalveluissa. Näin yrityksesi löytyy sen koosta, sijainnista tai verkon kanavasta riippumatta, kun toimialasi tuotteita ja palveluja etsitään. Kun yrityksesi tiedot ovat ajan tasalla jokaisessa kanavassa, näkyvyytesi paranee ja saat siten enemmän yhteydenottoja.

    

   Kaksi maanrakennusalan työntekijää työmaalla suunnittelemassa

   3) Lisäksi säästät aikaa, kun saat päivitettyä yrityksen tietoja ja jaettua päivityksiä helposti verkon eri kanaviin. Yrityksesi tiedot pysyvät myös turvassa ulkopuolisilta.

   Säästä aikaa ja keskity olennaiseen! Kontakti-palvelun avulla voit päivittää yrityksesi tietoja helposti yhdestä paikasta yli 20 verkon kanavaan yhdellä kertaa ja säästää aikaa oman liiketoimintasi kehittämiseen. Samalla vähennät manuaalisen virheen mahdollisuutta. Lisäksi voit esimerkiksi julkaista tiedotteita ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista Facebook-, LinkedIn- ja Google -profiileihisi kätevästi yhdellä kertaa, yhdestä paikasta.

   Kontaktin avulla tietosi pysyvät turvassa ulkopuolisten muokkauksilta, koska varmistamme, että sinulla on omistajuus yrityksesi omasta Google-yritysprofiilista. Ilman omistajuutta kuka tahansa ulkopuolinen voi päivittää tietojasi Googlessa – jolloin ne voivat olla mitä vain.

   Kontakti-palvelu - Saat paremman näkyvyyden

   Yli 20 000 suomalaista yritystä on valinnut Fonectan kumppanikseen.

   Jos sinua kiinnostaa saada verkkonäkyvyys kuntoon, lue lisää Kontakti-palvelusta ja ota yhteys myyntiimme.

   Fonecta Kontakti 49-130 €/kk