Fonectan työntekijä - Digitaalinen myyntiputkiFonectan työntekijä - Digitaalinen myyntiputki

Digitaalinen myyntiputki kuntoon

Autamme digitaalisessa markkinoinnissa

ja verkkomyynnin kehittämisessä

Ota yhteyttä

Kumppani koko digitaalisen myyntiputkesi tueksi

Autamme yritystäsi kasvattamaan markkinaosuutta digitaalisen myynnin avulla. Voimme auttaa sinua koko myyntiputkesi kaikissa vaiheissa aina potentiaalisen asiakkaan löytämisestä, konvertoinnista ja sitouttamisesta pitkän aikavälin asiakkaiksi. Tai tarvittaessa voin ratkaista tietyn osa-alueiden haasteita. Kokeneen tiimimme avulla pystymme tarjoamaan palvelut niin digitaaliseen markkinointiin, analytiikkaan, automaatioihin sekä verkkopalveluihin.

Dataohjautuvan lähestymistavan avulla voit tehostaa markkinointitoimenpiteitäsi ja vähentää hukkaan meneviä resursseja. Käytämme markkinoiden parhaimpia analyysejä ja työkaluja sekä seuraamme analytiikkaasi, jotta voimme jatkuvasti optimoida ja parantaa myyntiputkeasi.

Anna meidän tukea yrityksesi kasvua ja menestystä digitaalisella myyntiputkella. Laita viestiä ja kysy lisää palveluistamme jo tänään!

Kasvua datapohjaisen markkinoinnin ja myynnin avulla

Mainonnan analysointi

Tee parempia päätöksiä ja johda tiedolla

Kanavadatan ymmärtäminen

Helpota kanavadatan raportoinnin hallintaa ja ymmärrystä

Digitaalinen mainonta

Tee tehokasta ja tuloksellista digimainontaa

LinkedIn koulutus

Tehosta kauppapaikkasi toimivuutta

B2B-verkkokauppa

Hoida asiakkaitasi paremmin automaatioilla

37 % enemmän tuloksia monikanavaisella markkinoinnilla

Tutkimukset osoittavat, että monikanavainen mainonta tuottaa 37% paremman investoinnin kuin vain yksi kanava. Kauttamme saat kaikkien tärkeimpien digitaalisen markkinoinnin kanavien mainonnan palvelut ja asiantuntijat.

  • Voit joustavasti hallinnoida ja siirtää mediapanostuksiasi kanavasta toiseen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden reagoida nopeasti markkinoiden muutoksiin ja optimoida markkinointibudjettiasi.
  • Palvelumme pohjautuvat auditointeihin ja analytiikkaan, joiden avulla voimme ymmärtää, miten kampanjasi ja kanavasi tukevat liiketoimintasi tavoitteita. Tämä tieto auttaa sinua tekemään perusteltuja päätöksiä markkinointipanostuksistasi.
  • Saat käyttöösi asiantuntijamme, jotka seuraavat ja optimoivat kampanjoidesi tuloksia. Auttavat sinua löytämään yrityksellesi toimivimman tasapainon eri mainoskanavien välillä. Käymme läpi tilannetta ja tuloksia kahden viikon välein kanssasi.
  • Raportointimallimme antaa sinulle mahdollisuuden seurata kampanjoidesi tuloksia reaaliajassa, jolloin voit nähdä, mitkä toimenpiteet tuottavat tuloksia ja missä on vielä parantamisen varaa.
  • Palvelumme kattaa kaiken Google-mainonnasta LinkedIn-mainontaan, some-mainontaan Facebookissa ja Instagramissa sekä ohjelmalliseen ostamiseen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse etsiä useita eri palveluntarjoajia eri kanavien hallintaan.
Fonectan Monikanavainen markkinointi -palvelu

Suomen kokenein WordPress ja WooCommerce-kumppani

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden lisäksi, saat meiltä myös verkkopalvelusi tai verkkokauppasi kehittämiseen tukea. Asiantuntijoillamme on yli 200 toteutuksen kokemus, joten pystymme välttämään isoimmat sudenkuopat ja tekemään yrityksellesi tarvittavat ratkaisut.

Kun aloitamme yhteistyön, niin sinä voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen, kun taas me huolehdimme siitä, että verkkopalvelusi toimii ja saat haluamasi tuloksia. Huomioimme aina analytiikan ja asiantuntijamme tekevät yhteistyötä verkkopalvelusi ja digitaalisen markkinoinnin tekemisen osalta.

Voimme toteuttaa verkkopalvelun alusta loppuun tai halutessasi jatkaa nykyisen WordPress/WooCommerce -verkkopalvelun kehittämistä.

Fonectan Woocommerce-verkkokauppa -ratkaisu
Nainen istumassa kotona kannettava tietokone sylissä

Kasvata asiakkuuksiesi arvoa ja pidä huolta asiakkaistasi

Automaatioasiantuntijamme voivat tukea myyntiprosessiasi eri vaiheissa liidinhankinnasta jälkimarkkinointiin. Toteutamme erilaisia automaatioita, jotka säästävät myyjiesi aikaa tai kasvattavat myyntiäsi. Kauttamme saat kaiken tarvittavan markkinoinnin automaation käynnistämiseen ja hallintaan.

  • Tarjoamme suomenkielistä tukea ja koulutusta, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, osaatko hyödyntää markkinoinnin automaatiota.
  • Halutessasi teemme myös kaikki automaatiot palveluna ja seuraamme tuloksiasi
  • Käytämme markkinoiden parhaimpia ja hyvin integroituvia palveluita: ActiveCampaignia, Klaviyota ja Mailchimpia kevyemmissä ratkaisussa.

Enemmän tietoa kilpailijoistasi ja toimialastasi

Hakumarkkinakatsauksella selvität, kuinka pärjäät Googlessa kilpailijoihisi verrattuna ja saat hyödyllistä tietoa toimialastasi.

Kukkakaupan yrittäjä puhelimessa asiakkaan kanssa

Paranna asiakaskokemusta ja myyntiä verkossa asiakkuuden kaikissa vaiheissa 

Kasvata myyntiä ja paranna kannattavuutta yksinkertaistamalla, tehostamalla ja automatisoimalla myyntiä. Toteutamme tehokkaita verkkopalveluita tai verkkokauppoja, joiden avulla saat liidejä tai myyt enemmän. Toteutamme verkkopalveluita WordPress/WooCommerce ja Shopify -alustoja käyttäen. Yli 200 verkkopalvelun kokemuksemme avulla säästät aikaa ja resurssejasi! Jokaisessa tekemässämme palvelussa huomioimme myös analytiikan ja hakukoneoptimoinnin. Autamme myös julkaisun jälkeen verkkopalvelusi kehittämisessä.

Tehosta myyntiä verkossa

Valjastetaan verkkokauppa parhaaksi myyjäksi. Meillä on satojen verkkokauppojen osaaminen.

Valitse myynnin ja bränditunnettuuden kasvukumppani, joka tuo mitattavia tuloksia ja näkemyksellisyyttä – kumppani, jonka kanssa on helppo asioida

Nainen makaa sohvalla selaamassa Four reasonsin uudistettuja kotisivuja

Jätä meille viestiä, niin jutellaan lisää!

Nimi
Markkinointilupa*
Hidden
Tämä kenttä pitää olla jokaisessa lomakkeessa. Älä muokkaa tai poista kenttää.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden