Oy Sika Finland Ab: Google-näkyvyys kuntoon kumppanin kanssa

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

Oy Sika Finland Ab:n tavoitteena oli saavuttaa tuotemerkkien hyvä löydettävyys Googlen hakutuloksissa silloin, kun asiakkaalla on tarve löytää yrityksen tuotteita ja palveluja. Lisäksi markkinoinnin avulla haluttiin kasvattaa tunnettuutta ja myyntiä.

Ratkaisuksi valittiin Google-hakusanamainonta. Sen avulla uusia asiakkaita voidaan tavoittaa juuri silloin, kun he kuumeisesti etsivät tietoa Googlesta.

Google-mainonta kasvatti myyntiä

Yrityksen kattava löydettävyys saatiin kasvuun Googlessa tunnetuilla tuotemerkeillä Google-mainonnan avulla. Mainonnan kautta asiakkaita ohjattiin kotisivuille lisätiedon äärelle, minkä myötä myynti kasvoi.

Google-hakusanamainonnan kampanjaa tehdään Fonectan kanssa pitkäjänteisesti: sitä optimoidaan tarpeen mukaan, ja sen tuloksia seurataan jatkuvasti.

”Fonectan kanssa työskentely on tosi helppoa ja yhteydenpito on tiivistä. Kaikki mitä me pyydetään, kampanjamuutokset ja muut, niin ne tehdään nopealla tempolla ja saadaan hyvin myös vinkkejä meidän oman tekemisen tehostamiseen Fonectan suunnalta.”

Milla Kulkas, Marketing Specialist

Tutustu tarkemmin: https://fin.sika.com

Fonectalta saat hakusanamainonnan lisäksi myös muut digimarkkinointipalvelut kattavasti tarpeen mukaan – ota yhteyttä!