Fonecta tukemassa Lastenklinikoiden Kummien tärkeää työtä

28.8.2024 | Lukuaika 2 min

emmi.mikkola@fonecta.com

Artikkelin kirjoittanut

Perinteikäs Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään tänä vuonna 4. syyskuuta. Tunnelmaa, tekoja ja tunteikkaita tarinoita sisältävässä Kummit Livessä on mukana Suomen eturivin tähtiartistien lisäksi kiinnostavia vieraita, lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita sekä tietysti pieniä potilaita perheineen.

Fonecta on ollut mukana tukemassa tärkeää asiaa jo useamman vuoden ajan tarjoamalla LinkedIn-ammattitaitoaan Kummien käyttöön ilmaiseksi. Fonecta toteuttaa Lastenklinikoiden Kummeille kaksi LinkedIn-kampanjaa vuodessa, syksyllä Elämä Lapselle-konsertin yhteydessä ja loppuvuodesta Joulu mielelle -konsertin aikaan. Fonectalla kampanjoiden teknisestä toteutuksesta on vastannut vuodesta 2019 lähtien LinkedIn-spesialisti Miikka-Markus Leskinen.

On mielekästä olla mukana tässä hyväntekeväisyysprojektissa, vaikka työ käytännössä onkin samanlaista kuin muillekin asiakkaille – yhtä työlästä ja tuloshakuista. Tärkeintä on saavuttaa yhdessä sovitut tavoitteet eli saada näkyvyyttä tärkeälle sanomalle ja kerätä yrityslahjoittajia. Vuosia kestäneen yhteistyön myötä olen päässyt tutustumaan Kummien toimintaan tarkemmin, ja kohteet, joita he auttavat ovat itsellekin tärkeitä kun on perhettä ja lapsia, Miikka-Markus kertoo.

Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin avulla tuetaan lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa Suomen viidessä yliopistollisessa lastensairaalassa Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Kummien tuella lastensairaaloissa edistetään lastentautien tutkimusta, laitehankintoja ja innovaatiohankkeita, potilasperheiden viihtyvyyttä sairaala-aikana sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä

Syksyn LinkedIn-kampanjan on tarkoitus tukea päätapahtumaa eli Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonserttia. Fonectan toteuttama kampanja on yleensä kuukauden mittainen ja tavoitteena on tuottaa asiakkaalle konkreettisia tuloksia.

Työ alkaa kampanjan suunnittelulla jonka teemme yhdessä asiakkaan kanssa. Kohderyhmä valitaan asiakkaan toiveiden mukaan ja kun kampanja on käynnissä, huolehdin kampanjan toimivuudesta ja varmistan että saamme parhaan mahdollisen tuloksen käytettävissä olevalla budjetilla. Kummit saavat ilmaisena palveluna myös raportoinnin ja suositukset jatkotoimenpiteiksi. Satsaus on iso sekä Kummeille että Fonectalle, kertoo Miikka-Markus yhteistyöstä.

Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa on Fonectalle mahdollisuus tehdä konkreettista vastuullisuustyötä sekä vaikuttaa myönteisesti yhteisesti tärkeisiin päämääriin.

Tutustu Lastenklinikoiden Kummien toimintaan

Tee yrityslahjoitus